почистив пам*ять на ошибки, їхав в городі спокійно, заглохла, завелася з 2 разу, нідочого не ліз, щоб хибну помилку не записати, в ЕБУ появилася ошибка 55

Модераторы: coupe, fallen_angel
Знають і мовчатьUra писал(а):І що ніхто нічого не знає?... симптом смерті ДПКВ, катушки, чи не пропай в ЕБУ мотора, і чому авто вона заводиться, при таких маньоврах? з катушкою?
Грішу на ДПКВ, і на модуль зажіганія...
Ura писал(а):Яким дптчикам ДПКВ і ДПРВ, фірмі перевіреній, ви надаєти перевагу?) не пойму хто виробник орг датчиків бмв і 2 букви..., хто знає, де можна заказати розйоми для переходніка для ДПКВ М43 ато в мому датчику нарушили проводку, врізалися і припаялися до нього... пока підкинув 2 датчик ДПКВ, і відключив пока тимчасово варіатор зажіганія, подивлюся на поведінку, може в когось є в гарному стані б/у дпкв робочий, в таксебе стані і в мене є)
S@nEk писал(а):Ura писал(а):Яким дптчикам ДПКВ і ДПРВ, фірмі перевіреній, ви надаєти перевагу?) не пойму хто виробник орг датчиків бмв і 2 букви..., хто знає, де можна заказати розйоми для переходніка для ДПКВ М43 ато в мому датчику нарушили проводку, врізалися і припаялися до нього... пока підкинув 2 датчик ДПКВ, і відключив пока тимчасово варіатор зажіганія, подивлюся на поведінку, може в когось є в гарному стані б/у дпкв робочий, в таксебе стані і в мене є)
BMW, BOSCH, Hella, VDO/Siemens
Ura писал(а):проблема була вирішена.... деже просто.. перезащолкнув фішку на мозгах.. .і все... і проблема ушла.. аж сам не віру, підкидав дпкв не помогло.
я теж, чув про такий.. але не зустрічав.S@nEk писал(а):Ura писал(а):проблема була вирішена.... деже просто.. перезащолкнув фішку на мозгах.. .і все... і проблема ушла.. аж сам не віру, підкидав дпкв не помогло.
контакт видимо где-то подкис. Надо периодически их запшикивать специальным спреем улучшающим контакт. Где-то такой встречался на базарах.
andriy1352 писал(а):Може краще до нормального діагноста заїхати, хай почитає.
xcr писал(а):Сам очень долго боролся с нестабильным ХХ, могла заглохнуть на светофоре, замена датчиков ничего не давала После того как на очередном датчике увидел обрыв провода (кажется это была ДИСА), я уже не выдержал и купил моторную косу целиком.
Заменил и о чудо, обороты стоят как вкопаные
Когда стал рассматривать старую проводку, обнаружил на ней куеву тучу скруток и т.п. г...на, не знаю кто и зачем так делал, но напарила она меня конкретно
Это как вариант. Есть есть где то смотаные провода или переломленные, то мозг будет получать данные или не правильные или думать что датчика нет и пытатся переводить двигатель на какие то табличные значения.
Если не уверен в целостности проводки на 100 процентов, то я бы заменил. Менять ее относительно быстро
Зарегистрированные пользователи: ayrik13, Bing [Bot], Glanz, Google [Bot], Google Adsense [Bot]