Львів і Галичина
Перекличка Львів'ян і Галичан, відгукніться!

ping

Тут будемо рахувати львівські е36
Ну взагалі то є [b:23337lo6]Львівський Клуб БМВ[/b:23337lo6]

, зустрічі відбуваються кожної п'ятниці о [b:23337lo6]19:30[/b:23337lo6] в кафе [b:23337lo6]Антей[/b:23337lo6] біля [b:23337lo6]Аеропорту[/b:23337lo6]. Власники БМВ Е36 і не тільки, ми завжди раді бачити нових людей

, а також гості з інших міст, якщо будете у Львові в п'ятницю , то приїжджайте на зустріч

Теми про місце зустрічі створюються напередодні у цьому розділі: [url=http://bmw-club.lviv.ua/forumdisplay.php?f=5:23337lo6]Львівський Клуб БМВ - Життя клубу[/url:23337lo6]

до списку
[b:2gh5bgn5]10 серпня 2012р зустріч Львівського клубу БМВ![/b:2gh5bgn5]
[b:2gh5bgn5]
Місце зустрічі:[/b:2gh5bgn5] Кафе "[url=http://maps.yandex.ua/?ll=23.954751%2C49.816887&spn=0.009731%2C0.001874&z=17&l=map%2Cstv&ol=stv&oll=23.95475071%2C49.81688737&oid=&ost=dir%3A-52.9897205204651%2C-4.510518812732008~spn%3A52.66077557187601%2C32.14287842007767:2gh5bgn5]Антей[/url:2gh5bgn5]", що знаходиться по правій стороні від головного входу у Аеропорт.
[b:2gh5bgn5] Збір о 19:30 [/b:2gh5bgn5][url=http://maps.yandex.ua/?ll=23.955901%2C49.816304&spn=0.009731%2C0.005547&z=17&l=map%2Cstv&ol=stv&oll=23.95590087%2C49.81630402&oid=&ost=dir%3A-218.895527115456%2C1.2190591385762215~spn%3A64.00977024394061%2C39.985787959739746:2gh5bgn5]на парковці[/url:2gh5bgn5], яка знаходиться по лівій стороні від головного входу а Аеропорт.
willkommen

Девушка на БМВ Е36 с номером ВС8415СН отзовись... 097-966-888-7... Помогите найти ее, влюбился=))
ВС8415СН БМВ Е36
ВС8415СН БМВ Е36
парни, всем привет.
думаю во Львов заскочить, может кто-то проконсультировать по поводу гостиницы и что можно посетить?
заранее спс
[quote="coupe":qlok1k0p]парни, всем привет.
думаю во Львов заскочить, может кто-то проконсультировать по поводу гостиницы и что можно посетить?
заранее спс[/quote:qlok1k0p]
звони, буду рад помочь

[quote="coupe":3f7mry4p]парни, всем привет.
заранее спс[/quote:3f7mry4p]
...у Львові є що відвідати

[quote="Коля":3kco3eo7]
...у Львові є що відвідати

[/quote:3kco3eo7]
и таки да... какая-то насыщенная программа получается.
ребят, спасибо за приглашение на встречу, но, простите, сил нет.
пс. а у вас тут 36 много, а на форуме 4-5 человек, или вы все тусуетесь на львовском ресурсе?
В основному на львівському ресурсі, але і сюди часто навідуємось

Привет из Николаева!(того что возле Одессы) уточняю, потому что знаю что у вас там в львовской области тоже есть Николаев! ))
Буду скоро во Львове, попытаюсь быть на встрече!

Только вот не знаю где у вас аэропорт!

уже звонил Вам!

Львовяне отзовитесь

Нужен хороший пакринг в районе собора Св.Юра (ж/д вокзал) чтобы поставить машину на несколько дней, желательно подземный/крытый с вменяемой охраной и адекватной ценой
Какие есть варианты?
Спасибо!
Привіт
У Львові підземних паркінгів на пальцях однієї руки можна порахувати.
А в районі привокзальної їх взагалі немає.
Є наземна стоянка,я думаю місце знайдеться.Удачі в пошуках.
П.С. Бери лижі
во Львове проблема с закрытыми паркингами. Они есть либо в новых многоэтажках, либо в торговом центре-рынке. А в районе Св.Юра вроде как нету таких. Но простая парковка есть, сразу как выежать с ж\двокзала.
Если интерисует закрытый паркинг, это будет примерно 4км от Св.Юра, на улице пр-кт Чорновола 67г в торговом центре "ИнтерСити" на первом этаже
Спасибо, а по условиям финансовым на нем есть что-то?
что имеется ввиду?
[quote="Romanko":3c33ixg2]Привіт
П.С. Бери лижі[/quote:3c33ixg2]
гле именно она Є

если хорошая - я не против, но тоже не хочется чтоб дерево упало сверху или еще чего занесло при нынешних погодах ))
[quote="Breaker":1gl2vuky]что имеется ввиду?[/quote:1gl2vuky]
имею ввиду какие там цены в ИнтерСити?
я там не бываю, но дороговато. Когда-то в месяц было 450грн. Простые стоянки у нас стоят в месяц от 200 до 350 в зависимости от района. В сутки увы не вкурсе. Но в Интерсити можно позвонить и узнать, у них свой сайт должен быть, загугли
спасибо!
[quote="Coyote":1024jk4o][quote="Romanko":1024jk4o]Привіт
П.С. Бери лижі[/quote:1024jk4o]
гле именно она Є

если хорошая - я не против, но тоже не хочется чтоб дерево упало сверху или еще чего занесло при нынешних погодах ))[/quote:1024jk4o]
Там вона єдина між ж/д вокзалом і привокзальним ринком.
Ціна я думаю 10-15 грв за сутку
Можеш поставити в мене під офісом, доба ніби 20 грн - сусідня парковка 10 грн за добу.
Щодня на роботі то можу за нею час від часу глянути.
Але це не біля церкви Св. Юра - кілометрів 5 звідти.
[url=http://maps.google.com/maps?saddr=%D1%86%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0+near+%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%89%D0%B0%D0%B4%D1%8C+%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82%D0%BE%D0%B3%D0%BE+%D0%AE%D1%80%D0%B0,+%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D0%BE%D0%B2,+%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F+%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C,+%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B0&daddr=7%D0%B1+%D0%9D%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D0%B2%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%86%D1%8F,+%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2,+%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0+%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C,+%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B0&hl=en&ie=UTF8&sll=49.820595,23.9978&sspn=0.061136,0.154324&geocode=Fd92-AId0W1uASljekToed06RzE_DeQ8KhL2Gg%3BFQTt9wIdfjVuASm_5j7Jvuc6RzEYRClhdQVUUQ&oq=7%D0%B1+%D0%9D%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0,+%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2,+%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0+%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C,+%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B0&mra=ls&t=m&z=13:2kp2fr8h]Тиц[/url:2kp2fr8h]
Якщо виїжджати з вокзалу, з правої сторони на куті з вул. городоцькою є нормальна стоянка.
Спасибо всем огромное!
Все места запомнены, как доберусь до Львова уже не растеряюсь )
Во Львове бываю не редко, но машину на паркинге еще не приходилось оставлять

Народ, а кто-то ездил в недавнем прошлом через Умань-Винница-Хмельницкий-Тернополь-Львов ?
Летом там было ужасно с дорогой )
Или стоит все-таки на Киев-Чоп ориентироваться
[quote="Coyote":17y9pr7j]Народ, а кто-то ездил в недавнем прошлом через Умань-Винница-Хмельницкий-Тернополь-Львов ?
Летом там было ужасно с дорогой )
Или стоит все-таки на Киев-Чоп ориентироваться[/quote:17y9pr7j]
Тільки Одеса-Київ-Львів.
Сам так на море їхав,десь на 200км більше.
Київ-Львів це напевно єдина нормальна траса в Україні.
Счастливої дороги!!!
Спасибо ) Видимо других вариантов нет )
[quote="Coyote":1mj3trl6]Спасибо ) Видимо других вариантов нет )[/quote:1mj3trl6]
если через Винницу, то Тернополь-Львов дорога отсутствует.
ездил месяц назад.
через Ровно-Житомир_Киев-Одесса дорога отличная. есть чуток неровностей, но в целом очень хорошая, а Житомир-Киев, просто автобан
Хмельницкий-Тернополь-Львов ?[/quote]

Сьогодні там взагалі ....

Спасибо! через Винницу ехать уже точно не будем
Остается надеяться что Киев-Чоп расчухают и откроют наконец
Львовяне, подскажите толковое околоклубное СТО посмотреть 330 е46

Сорри, что в этой теме, просто чтобы не плодить много.
Знакомые просят свозить их во Львов на машине.
Центр и достопримечательности, более-менее знаю, но всё время на поезде приезжал.
Местные, посоветуйте пожалуйста нормальную гостиницу, чтобы в центре, не особо дорогую, с нормальными условиями и парковкой, ну или рядом с центром.
Когда-то останавливался в гостинице Нтон кажись или что-то такое, но она от центра удалена.
Ну и может ещё дополнительно посоветуете, чего посмотреть)
Всі готелі, котрі в центрі відповідно коштують недешево, крім готелю Львів, але там совдеп, не раджу. Якщо розглядати центр, то легше і дешевше знайти квартиру в оренду.
Квартира с видом на оперный - 450 грн.
[quote="srg1":839ew6lm]Квартира с видом на оперный - 450 грн.[/quote:839ew6lm]
Та проблема в том, что я с иностранцами буду. А там другой менталитет. Они не понимают этого "квартира в аренду". Им чтобы был ресепшен, обслуживание, где покушать не выходя и т.д.
Так нема проблем, просто ціна буде не з дешевих. Якщо їм ціна не грає ролі, то можна і готель нормальний організувати. Який бюджет на готель?
Цены я смотрю так это на порядок дороже...
Какой бюджет хз.
В Киеве в Баккаре проживают, что-то в районе пяти сотен номер в сутки
Побратимам

[img:2nezeulw]http://s019.radikal.ru/i623/1304/f0/791093a56f03.jpg[/img:2nezeulw]
[quote="coupe":vfp9k8ee]парни, всем привет.
заранее спс[/quote:vfp9k8ee]
когда приезжаю во Львов всегда останавливаюсь в гостинице Геликон
ну а потом в Крыивку))))
[quote="ka4yrin":3o6u34it] когда приезжаю во Львов всегда останавливаюсь в гостинице Геликон[/quote:3o6u34it]
так, Гелікон по ціні недорого і відносно новий, не запущений наразі, правда від центру він далеко, але Львів - не Київ, тут поняття "далеко" зовсім різні

[quote="doping":3o6u34it]Побратимам

[/quote:3o6u34it]

Буду во Львове в субботу и воскресенье, нема у Вас там какого-то слета или сбора или просто сдыбанки? може кто просто не против будет выпить добрую кружку Львовского (или не Львовского) пива с Сержантом, маякуйте, с телефоном в личку, буду очень рад встрече.
Привіт сусідам

Сам з Рівного, чув що в суботу 1.06.13 буде драг рейсніг в Львові. Може хтось чув або якусь ссилку хтось кине, на яку годину ? куди? скільки буде вхід і т.д.?
Для глядачів вхід безкоштовний, більше інформації [url=http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=19&t=36386:2ve3pba0]тут[/url:2ve3pba0].
[quote="Petia":3umd15d7]Для глядачів вхід безкоштовний, більше інформації [url=http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=19&t=36386:3umd15d7]тут[/url:3umd15d7].[/quote:3umd15d7]
Дякую за інфо

Там нема на що дивитись, пошукай кращий варіант ІМХО.
[quote="Petia":38sqlc5s]Там нема на що дивитись, пошукай кращий варіант ІМХО.[/quote:38sqlc5s]
не могу с вами не согласиться

мне кажется за такую сумму можно что то лучше найти

Но может быть и ошибаюсь.
надеюсь не просто слова, а машину видели хоть близко) спасибо!
Підкажіть (у Львові) СТО, хорошога майста, щоб глянули мотор
вибачаюсь що тут пишу, трохи не розумію що і до чого тут..
а во Львове вообще Е36 собираются где нибудь или когда нибудь. планируется поездка нескольких представителей киевского осередка клуба во Львов 21-22 сентября. может будет нагода пива вместе попить или просто семак полускать?
вийнятково E36 в нас не збираються,
всі зустрічі проводяться по п'ятницям біля старого терміналу аеропорту.
тут теми про зустрічі -
http://bmw-club.lviv.ua/forumdisplay.php?f=5
>>может будет нагода пива вместе попить или просто семак полускать?
можна, я правда на е46) 093 п'ять 27 34 вісім вісім
.
ехал недели 2 назад!
Ехал такой дорогой.
[img:2t1n3ez0]http://radikal.ua/data/upload/ba193/ba193/8ff1eaca93.jpg[/img:2t1n3ez0]
Вариант не плохой, но как сворачиваешь с трассы Киев - Чоп километров 20 дорога не ахти (ехал в среднем километров 40-50 в час) в самом Золечеве - Ужас, дальше тоже более-менее, можно ехать.
Друзья, помогите молодому, неопытному

Зарегистрировался на львовском бмв форму, да написать ничего не могу там, может там ждать надо или хз
Задам тут вопросец, кто видел это чудо? Или кто может что-то сказать
[url:d13h2e62]http://avtobazar.ua/bmw-316i-1995-lvov-1-2821553-1.html[/url:d13h2e62]
Так, дійсно потрібно зачекати, поки адмін апрувне Ваш аккаунт, це пов'язано із дуже частими спамерськими атаками.
Тепер по темі авто, бачив її одного разу на зустрічі, ІМХО стан не відповідає заявленій ціні.
[quote="Petia":1jjujjie]Так, дійсно потрібно зачекати, поки адмін апрувне Ваш аккаунт, це пов'язано із дуже частими спамерськими атаками.
Тепер по темі авто, бачив її одного разу на зустрічі, ІМХО стан не відповідає заявленій ціні.[/quote:1jjujjie]
все так плохо?)
Та чому ж плохо? Просто я б не дав за неї таких грошей, а Вам вирішувати, дивитися її чи ні.
Привет Друзья, нужна помощь по Львову. Друг хочет купить Е34 со Львова, хотелось бы с кем нибудь поговорить возможно кто то что то знает. Вот объявление на ВБК :
http://www.bmwclub.ua/threads/97451-Продам-BMW-520i-Executive-10500
Не хочется ехать из Сум во Львов зря.

АУ!!! Есть кто живой?

+ ще одна е36 Львів
Привіт, цю машину бачив візуально, але не більше. Але продавець РікАвто має досить сумнівну репутацію, тому раджу робити діагностику на іншому сервісі, особливо люблять пробіг скручувати.
Меня пробег мало интересует, меня интересует чтоб машина была чесной и кузов близкий к идеалу, больше ничего
Всем привет! Я во Львове подскажите по жилью не далеко от центра;) а то поселился в Пальме) пром зона вроде завтра свалю) спасибо!!!
народ, хто вчора мені побібікав на чорній купешці? я якраз повертав з вул. Шевченка на Городоцьку...

Кто то поможет с доставкой груза из Львова в Николаев?
Еду к вам в понедельник!
Шо треба? Грузові перевезення? Брата знайомий займається перевезеннями. Якшо потрібно то взнаю.
[quote="Anesteziolog":97ya4toi]Шо треба? Грузові перевезення? Брата знайомий займається перевезеннями. Якшо потрібно то взнаю.[/quote:97ya4toi]
Двигатель перевезти со Львова в Николаев. Узнайте пожалуйста.
Питав, казав шо таким не займається. Він типу фурами. Тому

Вибач, не можу помогти.
[quote="Igor_Korubko":15379c3m]Кто то поможет с доставкой груза из Львова в Николаев?
Еду к вам в понедельник![/quote:15379c3m]
відправ інтаймом....
Спасибо всем кто узнал. Скорей всего буду интаймом...

Хлопці, підкажіть хороше СТО у Львові, де можна перевірити Е36 перед покупкою. І скільки орієнтовно коштує така процедура?
Можете звернутися до офіційного дилера БМВ у Львові Арія Моторс.
Відділ технічного обслуговування:
тел.: (О97) 7ОО-31О5 Ігор (скажете, що на форумі дали контакти)
e-mail:
Service@bmwlviv.com
Львівяни, може зберемося на вихідних??? немає бажаючих?
Львівяни збираються через львівський бмв клуб. Там є тема.
[quote="Anesteziolog":3amwfg1a]Львівяни збираються через львівський бмв клуб. Там є тема.[/quote:3amwfg1a]
в тому й справа що хотілосьби зібратись не цим клубом... бо так буде набагато цікавіше. бо я приїжав декілька раз на зїзд клубу... таб говорять про все тільки не про авто(((
[quote="pro100Koss":2vo9igr9][quote="Anesteziolog":2vo9igr9]Львівяни збираються через львівський бмв клуб. Там є тема.[/quote:2vo9igr9]
в тому й справа що хотілосьби зібратись не цим клубом... бо так буде набагато цікавіше. бо я приїжав декілька раз на зїзд клубу... таб говорять про все тільки не про авто((([/quote:2vo9igr9]
Піддтриму, взагалі хотілось би зробити тут філіал, і якось залучити львівських е36 не клубних..
[quote="Petia":3m2bnby0]Можете звернутися до офіційного дилера БМВ у Львові Арія Моторс.
Відділ технічного обслуговування:
тел.: (О97) 7ОО-31О5 Ігор (скажете, що на форумі дали контакти)
e-mail:
Service@bmwlviv.com[/quote:3m2bnby0]
Дякую
[quote="lx_xl":33d3uclo][quote="pro100Koss":33d3uclo][quote="Anesteziolog":33d3uclo]Львівяни збираються через львівський бмв клуб. Там є тема.[/quote:33d3uclo]
в тому й справа що хотілосьби зібратись не цим клубом... бо так буде набагато цікавіше. бо я приїжав декілька раз на зїзд клубу... таб говорять про все тільки не про авто((([/quote:33d3uclo]
Піддтриму, взагалі хотілось би зробити тут філіал, і якось залучити львівських е36 не клубних..[/quote:33d3uclo]
Для початку булоб добре зібратись тим хто є в клубі... а там дальші і народ підтягнеться)
Всем собрятьям по клубу привет!!!
Нужна помощь кто со львова! Ищу человечка Жихайло Микола Іванович, живет по ул. Пулюя, 29/17, может кто от него не далеко живет? Нужно заехать взять номер телефона, ищу его почти месяц, кто может узнать домашний номер? Буду очень благодарен!!!
[quote="Maxim_e36":1e58n69l]Всем собрятьям по клубу привет!!!
Нужна помощь кто со львова! Ищу человечка Жихайло Микола Іванович, живет по ул. Пулюя, 29/17, может кто от него не далеко живет? Нужно заехать взять номер телефона, ищу его почти месяц, кто может узнать домашний номер? Буду очень благодарен!!![/quote:1e58n69l]
я работаю не далеко... мб по возможности заеду, какой номер? мобильный или домашний?
Любой! По какому с ним можно поговорить!
всім привіт завтра со срання ідем на львів

хто завтра чим зайнятий?
і питання в кого є номер телефону Сергія на червоній е36 купе з номерами-вс3044см
хто проснеться я на телефон 0967903736
вирушаю о 6:30
Може хтось із Львівських підкаже яке занижженя адекватне для Львова? хто на якому їздить і чи доїжає до центру міста?
у Львові далеко не найгірші дороги. Мабуть одні з кращих серед обласних центрів України. Заниження - кожному своє, як і всюди))
[quote="lx_xl":jbl01v5q][quote="pro100Koss":jbl01v5q][quote="Anesteziolog":jbl01v5q]Львівяни збираються через львівський бмв клуб. Там є тема.[/quote:jbl01v5q]
в тому й справа що хотілосьби зібратись не цим клубом... бо так буде набагато цікавіше. бо я приїжав декілька раз на зїзд клубу... таб говорять про все тільки не про авто((([/quote:jbl01v5q]
Піддтриму, взагалі хотілось би зробити тут філіал, і якось залучити львівських е36 не клубних..[/quote:jbl01v5q]
+1
пипл, кто-то знает этот универсал ?

[url:ba4vojf7]https://auto.ria.com/auto_bmw_330_15609835.html[/url:ba4vojf7]
[quote="Anesteziolog":ra4mbk6b]http://bmw-club.lviv.ua/showthread.php?t=11309&page=9
Вроді ця машина. Вживу не бачив, але якщо вона то власник Ігор, працює на офіційному сервісі БМВ. Думаю достойний апарат.[/quote:ra4mbk6b]
пасибо

а на форуме есть владелец ?

Чи власник є не знаю, але на форумі є Петро, який знає власника, або зареєструйся на Львівському форумі і в пп запитай все що хочеш знати.
Тут я)

[quote="axel":dz3rlfkh]Тут я)

[/quote:dz3rlfkh]
ЛС

Нужен человек во Львове, кто бы мог подъехать глянуть мотор)
не обязательно разбираться в моторах - мне важно понять, есть ли вообще этот продавец и не кидала ли он.
С меня на бенз и сладости))
Давай контакти, завтра постараюсь пробити.
Нужен толковый мастер на сервисе, который смог бы посмотреть одну машинку.
Доброго вечора всім присутнім.
Хто підскаже чи допоможе? Плануємо з друзями святкувати Новий Рік у Львові. Ніхто не підскаже, до кого можна звернутися? Буду вельми вдячний

[quote="koddy-and1":2ax3hlqi]Доброго вечора всім присутнім.
Хто підскаже чи допоможе? Плануємо з друзями святкувати Новий Рік у Львові. Ніхто не підскаже, до кого можна звернутися? Буду вельми вдячний

[/quote:2ax3hlqi]

попробуй звернутись до Діда Мороза
[quote="srg1":10dretpa]попробуй звернутись до Діда Мороза[/quote:10dretpa]
Сарказм оценил....

Папробую

[quote="koddy-and1":2wxpu4em][quote="srg1":2wxpu4em]попробуй звернутись до Діда Мороза[/quote:2wxpu4em]
Сарказм оценил....

Папробую

[/quote:2wxpu4em]
Ти десь домовлявся? чи просто хоч приїхати і найти де справляти??? Бо тут вже майже всюди в хороших місцях вже зайнято,ми самі з друзями тянули довго і тепер валим в Карпати))))
[quote="Taison":1jmat1ke][quote="koddy-and1":1jmat1ke][quote="srg1":1jmat1ke]попробуй звернутись до Діда Мороза[/quote:1jmat1ke]
Сарказм оценил....

Папробую

[/quote:1jmat1ke]
Ти десь домовлявся? чи просто хоч приїхати і найти де справляти??? Бо тут вже майже всюди в хороших місцях вже зайнято,ми самі з друзями тянули довго і тепер валим в Карпати))))[/quote:1jmat1ke]
Оце і я вже розумію, шо пролетів, як фанера над Парижом

Сарказм оценил....

Папробую

[/quote]
Ти десь домовлявся? чи просто хоч приїхати і найти де справляти??? Бо тут вже майже всюди в хороших місцях вже зайнято,ми самі з друзями тянули довго і тепер валим в Карпати))))[/quote]

[/quote]
На наступний рік маяч скорше,шось порадим хороше

[quote="Taison":1rptdtxf]Сарказм оценил....

Папробую

[/quote:1rptdtxf]
Ти десь домовлявся? чи просто хоч приїхати і найти де справляти??? Бо тут вже майже всюди в хороших місцях вже зайнято,ми самі з друзями тянули довго і тепер валим в Карпати))))[/quote]

[/quote]
На наступний рік маяч скорше,шось порадим хороше

[/quote]
Дякую друже. В цей рік явно затупив...хоча. Ще побачимо...одна з моїх мрій-зустріти Новий Рік у Львові

У Львові зараз напевно така краса

Може хтось фото закине? Цікаво....
хах... львівська напевно в центр не виходять)
[quote="pro100Koss":ndas7ovu]хах... львівська напевно в центр не виходять)[/quote:ndas7ovu]
в центрі але немає шо фотати, відлига грязно
ЛЬВОВ!у кого можно сделать кузовной ремонт?арки заднии и переварка порогов, и частичная покраска?
Всем привет! В ближайшем будущем планирую поездку во Львов, подскажите где можно заправиться в городе 98 бензином? Посмотрел по карте сокара у них нет во Львове 98... Как вариант еще подойдет 100 на воге...
[quote="kaw":3w02m2tg]Всем привет! В ближайшем будущем планирую поездку во Львов, подскажите где можно заправиться в городе 98 бензином? Посмотрел по карте сокара у них нет во Львове 98... Как вариант еще подойдет 100 на воге...[/quote:3w02m2tg]
Знаеш где??? Нигде

На Вог 100 в місті нема. Скачай програмку вог на телефон. Там показує найближчу заправку 13 км до Львова з 100 бензином, або можна подзвонити до них на гарячу лінію і уточнити. А так навіть не знаю. Може краще перевірений 98 чи 100 в каністру взяти і з собою привезти?
Мне нужен минимум бак бензина 70 литров что бы вернуться в Киев... А на заправке которая в 13 км от города проверенный бензин?
[quote="Taison":fssauukc][quote="kaw":fssauukc]Всем привет! В ближайшем будущем планирую поездку во Львов, подскажите где можно заправиться в городе 98 бензином? Посмотрел по карте сокара у них нет во Львове 98... Как вариант еще подойдет 100 на воге...[/quote:fssauukc]
Знаеш где??? Нигде

[/quote:fssauukc]
на каком бензине ездят всякие субары, порше и другие турбо машины?))
[quote="kaw":3384k0zj][quote="Taison":3384k0zj][quote="kaw":3384k0zj]Всем привет! В ближайшем будущем планирую поездку во Львов, подскажите где можно заправиться в городе 98 бензином? Посмотрел по карте сокара у них нет во Львове 98... Как вариант еще подойдет 100 на воге...[/quote:3384k0zj]
Знаеш где??? Нигде

[/quote:3384k0zj]
на каком бензине ездят всякие субары, порше и другие турбо машины?))[/quote:3384k0zj]
Не знаю но у нас ни 98 ни 100 нет! Сам хотел попробовать

[quote="Taison":27cj7v1n][
на каком бензине ездят всякие субары, порше и другие турбо машины?))[/quote:27cj7v1n]
Не знаю но у нас ни 98 ни 100 нет! Сам хотел попробовать

[/quote]
Мда.. хотел прокатиться по последней нормальной трассе, но видно не судьба(((
Заправляв 100 мустанг на ВОГ по Чорновола. 1,5 міс назад.
[quote="Birhoff":2kcskghl]Заправляв 100 мустанг на ВОГ по Чорновола. 1,5 міс назад.[/quote:2kcskghl]
Дай набой де зара 100й є!!!

На чорновола нема. Якість того що 13 км від львова не знаю. Скачайте собі програмку від вог і вона показує де який бензин є. Більше заправок не знаю, на яких є такий бензік.
Кого цікавлять картки ВОГ - 2грн. А 95 простий або дизель - 2 грн. пишіть на ap011086собачкаmail.ru
Бачив бившу купеху Саши Bracer'a .... стояла навпроти арсену на патона) впізнав по дисках) тільки передок в неї стави якийсь не такий як був.... чи то пружини поставили високі чи то шо
Клубні всім привіт, потрібна допомога в перегляді авто, територіально Львів, хто може допомогти відізвіться, ясна справа що не безкоштовно!!!
Автівку кину в ЛС.

Давай інфо, постараюсь глянути
[quote="pro100Koss":3a6gtw4a]Бачив бившу купеху Саши Bracer'a .... стояла навпроти арсену на патона) впізнав по дисках) тільки передок в неї стави якийсь не такий як був.... чи то пружини поставили високі чи то шо[/quote:3a6gtw4a]
він купив на неї нові стойки і вона стала висока як трактор)))
[quote="Sherhan":ftpcnx0k]Клубні всім привіт, потрібна допомога в перегляді авто, територіально Львів, хто може допомогти відізвіться, ясна справа що не безкоштовно!!!
Автівку кину в ЛС.

[/quote:ftpcnx0k]
пиши в лс, вже
Тоже можу глянути
Дякую, що відізвались, уже знайшов людину яка зможе глянути, якщо щось зміниться, дам знати!!!

фа-фа нарядкому Львовскому седанчику на ББС

[img:316qu26d]http://s020.radikal.ru/i701/1606/9b/d79835e7cddc.jpg[/img:316qu26d]
Фа-фа

Всем привет, еду к вам в гости во Львов, кто то подскажите надежную стоянку или может у кого-то в гараж можно кинуть машинку на дней 10.

У Львові є багато стоянок. Радив би поставити в районі де будеш жити. Шоб не добиратись з одного кінця в інший.
[quote="Anesteziolog":4wkqdw9d]У Львові є багато стоянок. Радив би поставити в районі де будеш жити. Шоб не добиратись з одного кінця в інший.[/quote:4wkqdw9d]
ездить не буду, мне просто поставить и все, )))
Львів'яни, є тут хто ?

[quote="bodyk":utjlwycd]Перекличка Львів'ян і Галичан, відгукніться!

[/quote:utjlwycd]
Ауууууу.....
є)))
Привіт. Приїхав у Львів по роботі. Може зустрінемся поп'єм кави,хто за?

Мої вітання! Підскажіть гарний готель у Львові...хочу відвідати файне місто