Функции форума ограничены, мы переносим данные на новый сервер.

А пока что можете заглянуть на нашу группу Facebook: www.facebook.com/groups/e36club.com.ua
Форум Флейм Франсуа Олланд вступив на посаду президента Франції

Франсуа Олланд вступив на посаду президента Франції

ENERGIZER 2012-05-15 15:06
[size=85:x95z8eli]Франсуа Олланд офіційно вступив на посаду президента Французької Республіки. Про це оголосив голова Конституційної ради Жан-Луї Дебре на офіційній церемонії в Єлисейському палаці. Олланд був проголошений Великим магістром ордена Почесного легіону. Згідно з традицією, президенту представили, але не надягли на нього символ влади - масивний золотий ланцюг, на одному з 16-ти ланок якого вигравірувано його ім'я. У першій промові в якості чинного президента Олланд вшанував пам'ять і привітав своїх попередників на посаді глави держави. Він зазначив, що "Шарль де Голль віддав свій престиж на службу величі і суверенітету Франції", "Жорж Помпіду зробив національним пріоритетом промисловий розвиток", а "Валері Жискар д'Есте відновив модернізацію французького суспільства". "Пам'ять Франсуа Міттерана я особливим чином вшановую в цей момент, він стільки зробив для свобод і суспільного прогресу", - заявив президент Франції. Жаку Шираку він подякував за "відданість цінностям Республіки". Про час правління Саркозі Олланд нічого не згадав. "Ніколя Саркозі я бажаю успіхів у новому житті, що відкривається перед ним", - сказав глава держави.[/size:x95z8eli] Як повідомляють РИА Новости, кортеж Олланд прибув до Єлисейського палацу близько 10 ранку. По дорозі з XV округу Парижа, де проживав Олланд, його машина, [size=150:x95z8eli]незважаючи на значний супровід, кілька разів зупинялася на червоне світло світлофорів, пропускаючи пішоходів. Як відомо, під час останньої поїздки в Дніпропетровськ президента Віктора Януковича весь центр був перекритий, а його кортеж розтягнувся на цілий квартал [/size:x95z8eli] :upset: [youtube:x95z8eli]tq4A13eEcqQ[/youtube:x95z8eli] [quote:x95z8eli]Кортеж президента Віктора Януковича у Дніпропетровську складався з понад 20 машин. Це видно з відео, яке в інтернет розмістив один із користувачів.[/quote:x95z8eli] от себя могу добавить только одно, хорошее место для стрельбы, черт побери :co_ol: :cranky:
Alexx-k 2012-05-15 15:21
[img:1zheul9h]http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/c8/38/%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BA,%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82-c8384388a5f1ebd5e571a5b664b1505d_m.jpg[/img:1zheul9h]
NightSerfer 2012-05-15 15:29
[quote="ENERGIZER"][size=85:210hmioc] Франсуа Олланд офіційно вступив на посаду президента Французької Республіки. Про це оголосив голова Конституційної ради Жан-Луї Дебре на офіційній церемонії в Єлисейському палаці. Олланд був проголошений Великим магістром ордена Почесного легіону. Згідно з традицією, президенту представили, але не надягли на нього символ влади - масивний золотий ланцюг, на одному з 16-ти ланок якого вигравірувано його ім'я. У першій промові в якості чинного президента Олланд вшанував пам'ять і привітав своїх попередників на посаді глави держави. Він зазначив, що "Шарль де Голль віддав свій престиж на службу величі і суверенітету Франції", "Жорж Помпіду зробив національним пріоритетом промисловий розвиток", а "Валері Жискар д'Есте відновив модернізацію французького суспільства". "Пам'ять Франсуа Міттерана я особливим чином вшановую в цей момент, він стільки зробив для свобод і суспільного прогресу", - заявив президент Франції. Жаку Шираку він подякував за "відданість цінностям Республіки". Про час правління Саркозі Олланд нічого не згадав. "Ніколя Саркозі я бажаю успіхів у новому житті, що відкривається перед ним", - сказав глава держави.[/size:210hmioc] Як повідомляють РИА Новости, кортеж Олланд прибув до Єлисейського палацу близько 10 ранку. По дорозі з XV округу Парижа, де проживав Олланд, його машина, [size=150:210hmioc]незважаючи на значний супровід, кілька разів зупинялася на червоне світло світлофорів, пропускаючи пішоходів. Як відомо, під час останньої поїздки в Дніпропетровськ президента Віктора Януковича весь центр був перекритий, а його кортеж розтягнувся на цілий квартал [/size:210hmioc] ... А ЧЕ ОН НЕ НА ВЕРТОЛЕТЕ СВОЕМ? В ЛОМБАРД ЗАЛОЖИЛ, ЧТОБЫ ЕВРО-2012 ПРОВЕСТИ? :-D
ENERGIZER 2012-05-15 15:42
Леха, я искренне радуюсь за лидера новой Французской республики :upset: Он пока что не причислил себя к лику святых, да и куда той Франции до монстра мировой экономики файно-Украйны, мы можем наряду со Штатами и Россией содержать одного из самых выдающихся деятелей современности :popcorn: мне даже вообще невзападло для такого хорошего человека отлистывать больше косаря налогов ежемесячно :za_da_va_la: куда важнее содержать всю чинную свиту гаранта в тепле-бобре-эсклассе чем по*минимуму обеспечить тот самый ахмадет (я молчу про больнички на переферии) :cry_ing:
ENERGIZER 2012-05-15 15:46
Я искренне восхищаюсь им как выдающимся оратором и политическим деятелем, но в данном топике хочу сакцентировать внимание исключительно на некорректном передвижении кортежа. Ведь можно ехать минимум не через встречку :du_ma_et: Я уже молчу про то что*б не перекрывать трафик в обе стороны :de_vil: очень советую [img:2xov8zr0]http://gunsite.narod.ru/rg6.gif[/img:2xov8zr0] :co_ol:
fallen_angel 2012-05-15 16:11
у Батарейки явно работы сегодня нету))) сколько новостей новых запостил :-D
ENERGIZER 2012-05-15 16:36
[quote="fallen_angel":2yuzedax]у Батарейки явно работы сегодня нету))) сколько новостей новых запостил :-D[/quote:2yuzedax] у меня капуньку тормозит Фирташевская авантюра - НадраБанк :facepalm: кста, только в нашей банановой державе в 2010м году банк может быть на грани банкротства, а в 2011 он опекает ВСЮ газотранспортную систему :cry_ing: я уже молчу про то что банк убогий просто для обслуживания физ.лиц :facepalm: [url:2yuzedax]http://minfin.com.ua/2012/02/03/537838/[/url:2yuzedax] :ps_ih:
anty_krot 2012-05-15 22:13
:bra_vo: :bra_vo: :bra_vo: :bra_vo: :bra_vo: :bra_vo: наш президент :de_vil: :de_vil: :de_vil: :de_vil: как-то (месяца 2 назад) довелось попутным транстортом с броваров в киев проехатся, и им оказалость вольво на дипломатических номерах, водителем оказался представитель мисии оон в украине (француз), сам в шоке :-D .... короче.....ехали, как могли пытались общатся, когда мы позжали новоиспеченный "аеропорт" по парковой дороге, француз) удивился и спросил "что это за чушь, гадость и вообще кто посмел в таком прекрастном месте что-то строить"....... ну я с ухмылкой и подросказал, что все это - фор ауер президент :-D ), вы даже не предсатвляете как он был удивлён и возмущён :facepalm: ... прискорбно...но - мємо те що маемо