Франсуа Олланд вступив на посаду президента Франції
[size=85:x95z8eli]Франсуа Олланд офіційно вступив на посаду президента Французької Республіки.
Про це оголосив голова Конституційної ради Жан-Луї Дебре на офіційній церемонії в Єлисейському палаці.
Олланд був проголошений Великим магістром ордена Почесного легіону. Згідно з традицією, президенту представили, але не надягли на нього символ влади - масивний золотий ланцюг, на одному з 16-ти ланок якого вигравірувано його ім'я.
У першій промові в якості чинного президента Олланд вшанував пам'ять і привітав своїх попередників на посаді глави держави.
Він зазначив, що "Шарль де Голль віддав свій престиж на службу величі і суверенітету Франції", "Жорж Помпіду зробив національним пріоритетом промисловий розвиток", а "Валері Жискар д'Есте відновив модернізацію французького суспільства".
"Пам'ять Франсуа Міттерана я особливим чином вшановую в цей момент, він стільки зробив для свобод і суспільного прогресу", - заявив президент Франції.
Жаку Шираку він подякував за "відданість цінностям Республіки".
Про час правління Саркозі Олланд нічого не згадав.
"Ніколя Саркозі я бажаю успіхів у новому житті, що відкривається перед ним", - сказав глава держави.[/size:x95z8eli]
Як повідомляють РИА Новости, кортеж Олланд прибув до Єлисейського палацу близько 10 ранку.
По дорозі з XV округу Парижа, де проживав Олланд, його машина, [size=150:x95z8eli]незважаючи на значний супровід, кілька разів зупинялася на червоне світло світлофорів, пропускаючи пішоходів.
Як відомо, під час останньої поїздки в Дніпропетровськ президента Віктора Януковича весь центр був перекритий, а його кортеж розтягнувся на цілий квартал [/size:x95z8eli]

[youtube:x95z8eli]tq4A13eEcqQ[/youtube:x95z8eli]
[quote:x95z8eli]Кортеж президента Віктора Януковича у Дніпропетровську складався з понад 20 машин.
Це видно з відео, яке в інтернет розмістив один із користувачів.[/quote:x95z8eli]
от себя могу добавить только одно, хорошее место для стрельбы, черт побери

[img:1zheul9h]http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/c8/38/%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BA,%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82-c8384388a5f1ebd5e571a5b664b1505d_m.jpg[/img:1zheul9h]
[quote="ENERGIZER"][size=85:210hmioc] Франсуа Олланд офіційно вступив на посаду президента Французької Республіки.
Про це оголосив голова Конституційної ради Жан-Луї Дебре на офіційній церемонії в Єлисейському палаці.
Олланд був проголошений Великим магістром ордена Почесного легіону. Згідно з традицією, президенту представили, але не надягли на нього символ влади - масивний золотий ланцюг, на одному з 16-ти ланок якого вигравірувано його ім'я.
У першій промові в якості чинного президента Олланд вшанував пам'ять і привітав своїх попередників на посаді глави держави.
Він зазначив, що "Шарль де Голль віддав свій престиж на службу величі і суверенітету Франції", "Жорж Помпіду зробив національним пріоритетом промисловий розвиток", а "Валері Жискар д'Есте відновив модернізацію французького суспільства".
"Пам'ять Франсуа Міттерана я особливим чином вшановую в цей момент, він стільки зробив для свобод і суспільного прогресу", - заявив президент Франції.
Жаку Шираку він подякував за "відданість цінностям Республіки".
Про час правління Саркозі Олланд нічого не згадав.
"Ніколя Саркозі я бажаю успіхів у новому житті, що відкривається перед ним", - сказав глава держави.[/size:210hmioc]
Як повідомляють РИА Новости, кортеж Олланд прибув до Єлисейського палацу близько 10 ранку.
По дорозі з XV округу Парижа, де проживав Олланд, його машина, [size=150:210hmioc]незважаючи на значний супровід, кілька разів зупинялася на червоне світло світлофорів, пропускаючи пішоходів.
Як відомо, під час останньої поїздки в Дніпропетровськ президента Віктора Януковича весь центр був перекритий, а його кортеж розтягнувся на цілий квартал [/size:210hmioc] ...
А ЧЕ ОН НЕ НА ВЕРТОЛЕТЕ СВОЕМ? В ЛОМБАРД ЗАЛОЖИЛ, ЧТОБЫ ЕВРО-2012 ПРОВЕСТИ?

Леха, я искренне радуюсь за лидера новой Французской республики

Он пока что не причислил себя к лику святых, да и куда той Франции до монстра мировой экономики файно-Украйны, мы можем наряду со Штатами и Россией содержать одного из самых выдающихся деятелей современности

мне даже вообще невзападло для такого хорошего человека отлистывать больше косаря налогов ежемесячно

куда важнее содержать всю чинную свиту гаранта в тепле-бобре-эсклассе чем по*минимуму обеспечить тот самый ахмадет (я молчу про больнички на переферии)

Я искренне восхищаюсь им как выдающимся оратором и политическим деятелем, но в данном топике хочу сакцентировать внимание исключительно на некорректном передвижении кортежа.
Ведь можно ехать минимум не через встречку

Я уже молчу про то что*б не перекрывать трафик в обе стороны

очень советую
[img:2xov8zr0]http://gunsite.narod.ru/rg6.gif[/img:2xov8zr0]

у Батарейки явно работы сегодня нету))) сколько новостей новых запостил

[quote="fallen_angel":2yuzedax]у Батарейки явно работы сегодня нету))) сколько новостей новых запостил

[/quote:2yuzedax]
у меня капуньку тормозит Фирташевская авантюра - НадраБанк

кста, только в нашей банановой державе в 2010м году банк может быть на грани банкротства, а в 2011 он опекает ВСЮ газотранспортную систему

я уже молчу про то что банк убогий просто для обслуживания физ.лиц

[url:2yuzedax]http://minfin.com.ua/2012/02/03/537838/[/url:2yuzedax]