Функции форума ограничены, мы переносим данные на новый сервер.

А пока что можете заглянуть на нашу группу Facebook: www.facebook.com/groups/e36club.com.ua
Форум Техничка Не працює клімат контроль . Сам вентилятор справний .

Не працює клімат контроль . Сам вентилятор справний .

Volodko 2019-02-01 17:42
Доброго дня не працює клімат контроль.Взагалі немає обдуву ні на холод ні на тепло . Моторчик справний щойно його зняв та провірив на акумуляторі ,працює добре. В чому ще може бути проблема ?? Дякую Bmw e36 m52b20
kravaz 2019-02-01 17:42
предохранители? так называемый ёжик?
Ghost_wild 2019-02-01 18:30
Ежик. Сто в гору. Тоже самое было прошлой зимой. Как я зйблся снимать/ставить этот моторчик :facepalm:
Volodko 2019-02-03 15:30
3 рази знімав та ставив моторчик .)))) Це було захоплюючи)) Поміняв моторчик думав що всьому несправність найшов на розборці новий не перевірив чи справний встановив ,знову зняв а він працює :-D Запобіжники реле в порядку Буду перевіряти єжик Дякую
Vaski 2019-02-03 18:06
У мене ще веселіша історія. Пічка вентилятор вмикався і вимикався коли заманеться (при ввімкненому кліматі). Провірив напряму вентилятор - працює. Виинув йожика того, поставив новий хелла. Була справа літом. Включив і все працює. Але не довго, десь через два тижні все почало повторюватися і так досі. Добре що їжджу не часто зараз і забив на то. Потепліє, то буду розбирати. Хіба новий йожик міг так швидко зламатися?
Ghost_wild 2019-02-03 19:10
[quote="Vaski":3elv5cg9] Хіба новий йожик міг так швидко зламатися?[/quote:3elv5cg9] Если моторчик крутится уже с трудом, посвистывает на малых оборотах, то он вполне может прикончить и новый ёж.
Volodko 2019-02-08 15:59
Заміни „Ежик” Все працює чудово !! :ya_hoo_oo: