Стук м43б16 (відео)
Сьогодні появився стук, як зажди невчасно. Звучить це так [url:16d99ar3]https://photos.app.goo.gl/QeYJ8ErgWFbcyaG28[/url:16d99ar3]
стук ніби найсильніший в області корпуса масляного фільтру.
Які рекомендації на дальші дії? До кого в Києві (Позняки) звертатись? Так як не в курсі бо з двигунами до тепер справи не мав. Дякую
Гидрокомпенсатор скорее всего либо вкладыш.
Н гідро компенсатори в мне стукали при заводці вже так років 5, але припиняли після 3—5 секунд. А тут на гарячу і постійно. Сам зможу розібратись? А вкладиш це серйозно?
[quote="Vodianoi":rhkfmzi3]Если умеешь- ничего серьезного...старый снял и выкинул,новый поставил.

[/quote:rhkfmzi3]
Ага; це якщо точити не треба)
[quote="Vodianoi":34loxa9h]Не точить,а шлифовать...[/quote:34loxa9h]
Те і мав наувазі
Завтра будуть вскривати.
А якщо вкладиші, то які запчастини потрібно буде замовити, крім власне самих вкладишів, раз вже там будуть лазити?
Я бы начал с ревизии цепи ГРМ.
[quote="Kulichok":2ghu2n9j]Я бы начал с ревизии цепи ГРМ.[/quote:2ghu2n9j]
У него по видео жесткий стук есть.
Цепъ по другому должна. Хотя я практически уверен что и цепъ там не в допусках, как на заводе поставили так и трудиться и ни кто ее в жизни не меняет.
Корочь, автору: шо то стучит. Правильный стук вылезет. Хочешь разобраться снимай верх низ.
Капиталить м43 ну я х.з. если честно. Подумай.
[quote="DonaQ":3rfm72iw]Завтра будуть вскривати.
А якщо вкладиші, то які запчастини потрібно буде замовити, крім власне самих вкладишів, раз вже там будуть лазити?[/quote:3rfm72iw]
Вот когда вскроют, тогда и список будет. Там же ж промерить надо шейки. может там не все печально, а может и все.
Главное что бы мастера не рукажоппы были привыкшие москвичи да жигули крутить.
[quote="ltybc13":3erq0lf6]
У него по видео жесткий стук есть.
Цепъ по другому должна. Хотя я практически уверен что и цепъ там не в допусках, как на заводе поставили так и трудиться и ни кто ее в жизни не меняет.
[/quote:3erq0lf6]
А если успокоитель цепи рассыпался, то как тогда он будет звучать?
Проблема найдена, просто порвался ремінь кондиціонера і давав такий звук, всім дякую
Якби все так просто ремонтувалось