Луцк
А тут пропоную писати всім хто з Луцька (і області). Може і ми б організували зустріч. Показали свої бумчики. Познайомились....
блін ,що я один з Луцька???

из луцка может и один ,я из ковеля
ооо, нас вже 2-х... мммда... зустріч поки що відміняється...
ничего пройдет время нас будет больше а там встречи пойдут ,главное не останавливатся

у меня нет пока бмв , я с Дубно
може нам об"єднатись

з Рівненськими БМВ- шниками?
я з Луцка)))
мысль о обьединение с ровенскими тоже не плохая но лучше сделать свой филиал

Може підключити не лише 36, а всіх 3 серії ,чи навіть БМВ-вістів

.... Хоча почекаємо трохи. Вже є трьох, а тут дивись і ще десяток знайдеться

думаю лучьше только троешников ,трой есть тройка
Всем привет. Хочу выразить огромнейшее спасибо нашему одноклубнику Николаю ака _NIKO_ за помощь в диагностике автомобиля и его переоформлении. Все вовремя четко и ясно. Еще раз благодарю! Желаю что б твои планы по созданию филиала нашли реализацию в жизни. Побольше таких одноклубников и жить будет веселей и приятней

Пасяба Жека

. Рад был помоць. Если че — обращайтесь.

капец!Я тоже bmw-шник! теперь можно и собраться!
Я тоже троечник из Луцка!пора собираться!
Ну тоді можна зустрітись. Пропонуйте коли і де. На якісь вихідні. Адреналін як варіант?
мож и я приеду)
НУ,ЧТО НАС ЧЕТВЕРО! ДАВАЙТЕ СОБИРАТЬСЯ!
Давайте. На 12.02.2012 годин на 15.00 буде добре? Пропонуйте де?
!!!
Ну що.... На коли плануємо зустрітись? Давайте на неділю....
Ау.... Луцькі BMW-води???
когда скажите тогда приеду

Хлопці, пропоную на неділю (13.05.2012) зібратись і з"їздити в Рівне. Там гонки будуть, заодно і з рівненськими БМВ-водами зустрінемось. Хто "за" дзвоніть 0977499762 або 0503381899. Домовимось. З рівненськими хлопцями я вже домовився.
Привет Луцк!
Уверен, что по городу у вас ездит куча Е36ых.

Надо вербовать...

Напечатайте листовки (или мы со следующей партии вам вышлем) и распространяйте на светофорах и парковках тем кто на Е36 !

"всовывайте листовки под дворник"

[quote="GEKTOR":1va9qr7r]Привет Луцк!

Надо вербовать...

Напечатайте листовки (или мы со следующей партии вам вышлем) и распространяйте на светофорах и парковках тем кто на Е36 !

[/quote:1va9qr7r]
Харошая идея!!!

Сделайте несколько листовок. У нас по городу штук 15 е36 точно ездит.
[quote="_NIKO_":22zsg0d4][quote="GEKTOR":22zsg0d4]Привет Луцк!

Надо вербовать...

[/quote:22zsg0d4]
Харошая идея!!!

Сделайте несколько листовок. У нас по городу штук 15 е36 точно ездит.[/quote:22zsg0d4]
Вы можете сами сделать!
Напишите в личку TJ_Tanusha - она вам сбросит макет.
Я просто не знаю когда мы следующую партию печатать будем.
[quote="GEKTOR":1jjs51j1]Привет Луцк!

[/quote:1jjs51j1]
ребята, поверьте- это очень действенный вариант- убедились на собственном опыте
скинте образец я се напичятаю , даже знаю 3 у кого е36)
[quote="gaderlink":3uvn5iiz]скинте образец я се напичятаю , даже знаю 3 у кого е36)[/quote:3uvn5iiz]
[quote="GEKTOR":3uvn5iiz]
Вы можете сами сделать!
Напишите в личку TJ_Tanusha - она вам сбросит макет.
Я просто не знаю когда мы следующую партию печатать будем.[/quote:3uvn5iiz]
memberlist.php?mode=viewprofile&u=1078
[color=#0000FF:13awya3x][b:13awya3x]Чё? Кому? Куда?

В ЛС напиши Ё-мЫло..

[/b:13awya3x][/color:13awya3x]
Прийміть і мене до свого гурту.
Отримую задоволення від драйву E36 вже 3 роки.
[quote="Ruslan -E36":dbem2kea]Прийміть і мене до свого гурту.
Отримую задоволення від драйву E36 вже 3 роки.[/quote:dbem2kea]
Привіт, а ти з Луцька?
Є ідея якось зібратись Е36 в місті, познайомитить, поговорити... потім можна і

Я з Луцька. Цікаво було б поспілкуватись (можна

) з іншими власниками E36 з Луцька.
Я тільки "ЗА". Декілька місяців назад я пропонував зустрітись десь (напр. Адреналін) ,але так ніхто відповіді і не дав. Потрібно хоча б 4-5 машин, щоб цікаво було. Пропонуйте на який день і де! Я буду.
P.S. Якщо маєш знайомих на е36 - по переказуй про зустріч..
Можна вибрати, наприклад, якусь п'ятницю другу половину дня. Якщо це буде зручно іншим співклубникам то я тільки ЗА!
До речі на форумі була ідея роздавати рекламу клубу. В нас в на районі я бачив дві машини. Можна булоб покласти під двірник інформацію.
[quote="Ruslan -E36":1fd5ebzr]Можна вибрати, наприклад, якусь п'ятницю другу половину дня. Якщо це буде зручно іншим співклубникам то я тільки ЗА!
До речі на форумі була ідея роздавати рекламу клубу. В нас в на районі я бачив дві машини. Можна булоб покласти під двірник інформацію.[/quote:1fd5ebzr]
В мене вже є флаєри, можемо зустрітись і я передам тобі. Набери мене 0503381899 або 0977499762
А ти в якому районі проживаєш?
Бачу наших Луцьких е36 БМВ-шників не сильно цікавить зустріч...

Всі мовчать і на контакт не ідуть.
Можна булоб на аеродромы зустритись)
[quote="gaderlink":2kxza2cb]Можна булоб на аеродромы зустритись)[/quote:2kxza2cb]
Можна і там, але простіше можна біля Адреналіна - як для першого разу.... Давай домовимось на який день і години..
Темі UP!!!!
АППП!!!
[quote="gaderlink":1k33qg1v]:dr_ink:

[/quote:1k33qg1v]
я часто біля твого підїзду (той що на аві) стою. Давай якось зустрінемось?
ну Луцьк і ближні райони коли збираємось. Я вже знову на колесах...
Ап, ап.

Коли ми заплануємо зустріч

на днях атой раніше

привіт. Давай свій контакт тел. Наберу... і домовимось....
Всі інші Луцькі не соромтесь, пишіть....
всем луцким привет! кто нибудь знает толкового электрика? что бы действительно разбирался. что бы схемы были по -(е 36). не заводится когда нагретая. скорей всего-рэле зажигания! ( подчистиш контакт,проблема на некоторое время пропадает,а потом опять тоже самое) рэле менял,стартер перебирал. а сейчас вообще поставил два рэле в паре паралельно-3 месяца нормально было и вот опять! может кто то подскажэт к кому обратиться?
да с нормальними електриками проблема!

там у женика на гпз вроде норм, и возле 6 отдела в гаражах у дядь Юри вроде тож норм!
[quote="Be eM We":21im5ztw]всем луцким привет! кто нибудь знает толкового электрика? что бы действительно разбирался. что бы схемы были по -(е 36). не заводится когда нагретая. скорей всего-рэле зажигания! ( подчистиш контакт,проблема на некоторое время пропадает,а потом опять тоже самое) рэле менял,стартер перебирал. а сейчас вообще поставил два рэле в паре паралельно-3 месяца нормально было и вот опять! может кто то подскажэт к кому обратиться?[/quote:21im5ztw]
Привіт. Знаю пару толкових електриків. Один робить на Луцьк - Експо. А інший в гаражах на 40-му. Завтра зможу дати їх контакт, якщо потрібно буде ще.
До Саши з Луцьк - експо завтра сам мабуть поїду. Є питання по лямбдах
NIKO ти змінив авто? покажи

[quote="gaderlink":hlzxunxx]NIKO ти змінив авто? покажи

[/quote:hlzxunxx]
Так. Тепер в мене 328 купешка

Давай колись зустрінемось і подивимось хто на чому катається!!!
ПиСи. ти також поміняв чи що???
[quote="_NIKO_":2s3d3ghv][quote="Be eM We":2s3d3ghv]всем луцким привет! кто нибудь знает толкового электрика? что бы действительно разбирался. что бы схемы были по -(е 36). не заводится когда нагретая. скорей всего-рэле зажигания! ( подчистиш контакт,проблема на некоторое время пропадает,а потом опять тоже самое) рэле менял,стартер перебирал. а сейчас вообще поставил два рэле в паре паралельно-3 месяца нормально было и вот опять! может кто то подскажэт к кому обратиться?[/quote:2s3d3ghv]
Привіт. Знаю пару толкових електриків. Один робить на Луцьк - Експо. А інший в гаражах на 40-му. Завтра зможу дати їх контакт, якщо потрібно буде ще.
До Саши з Луцьк - експо завтра сам мабуть поїду. Є питання по лямбдах[/quote:2s3d3ghv]
да, если можно контакты электриков? зарание благодарен!

В личке
Ну що там, звонили до електрика? Доречі я сьогодні в нього був.
номера у тя ровинские???
[quote="gaderlink":g8mpz34m]номера у тя ровинские???[/quote:g8mpz34m]
Да!! [b:g8mpz34m]ВК 5009 ВЕ[/b:g8mpz34m]
я тя видел возле фуршета на стоянке ,диски у тя борбет, хороша утя купешичька

[quote="gaderlink":d3ad1v4e]я тя видел возле фуршета на стоянке ,диски у тя борбет, хороша утя купешичька

[/quote:d3ad1v4e]
да. Борбети - зима. Лето я себе купил ВВС 17 радиуса. До весны хочу поставить полный М-пакет и перекрасить...
много ли кушает данний агрегатик?

я так понимаю больше любителей бмв в нашем волинском клюбе, чем ти я и Be eM We нету)!?
[quote="gaderlink":3qwhnvdh]я так понимаю больше любителей бмв в нашем волинском клюбе, чем ти я и Be eM We нету)!?[/quote:3qwhnvdh]
та блін всім по барабану. Я і писав, і флаєри під лобовухи клав - нічого

. Та й дав спокій. Не хочуть - той не треба. Я літом в Рівне їздив. Там збирались... А в нас - глухо. Хоча тройок по місту хватає!!!
NIKO ти продаеш свое авто????
[quote="gaderlink":30i33a89]NIKO ти продаеш свое авто????[/quote:30i33a89]

да. Не могу я привыкнуть к АКПП

Перекличка Волиняк

gaderlink, Костя, Be eM We, Ruslan -E36 - виходьте на контакт. Зібратися б якось!!!

[quote="_NIKO_":2vjb07xw]gaderlink, Костя, Be eM We, Ruslan -E36 - виходьте на контакт. Зібратися б якось!!!

[/quote:2vjb07xw]
конечно давайте соберемся,только пусть потеплеет!
Ну що, є ще бажаючі на зліт крім мене до столиці поїхати?

.
[quote="drive_magnetic":3ic2a6l4][quote="_NIKO_":3ic2a6l4]:popcorn:

[/quote:3ic2a6l4]
Коля, по-моему ти главний Луцкький BMW-шник

[/quote:3ic2a6l4]
полностью поддерживаю [b:3ic2a6l4]drive_magnetic[/b:3ic2a6l4]!!

привет всем я тоже стал обладателем бмв
[quote="sasa81":2sp3ibj0]привет всем я тоже стал обладателем бмв[/quote:2sp3ibj0]
Привіт. Вітаю. Ще нарешті хтось відкликнувся...
Треба якось все таки зустрітись

?!
ЛУЦЬК і ВОЛИНЬ, харе на Світязі сидіти....

привет, кто может посоветовать мастера по ремонту печки. что-то не греет нифига
[quote="sasa81":2wnkg78n]привет, кто может посоветовать мастера по ремонту печки. что-то не греет нифига[/quote:2wnkg78n]
привіт. подивись чи не завоздушена система і чи достатній рівень антифризу
рівень тримається на місці
Привет всем! я, как новый владелец долгожданного BMW, хочу сообщить что тоже являюсь частью Нашего города Луцка, и буду очень рад новым клубным друзьям!!
Хочу сразу отметить что обладаю данным чудо-авто не долго, но уже успел влюбится(причем с первой поездки)!
в планах довести авто до ума,- и слегка улучшить характеристики а также вид авто с помощью легкого тюнинга!

будем раді бачити...
06.10.2013 в Крупу їдеш?
сорі, провтикав меседж! да був у крупі! правда був після днюхі дружини то власне авто не брав!
приїжали на білій Е34(із прапором R-Tuning), та Alfa Romeo GTA 3.2 (вона навіть там разок стартанула)...
[quote="Valentino_Zloy":1d1qa0h9]сорі, провтикав меседж! да був у крупі! правда був після днюхі дружини то власне авто не брав!
приїжали на білій Е34(із прапором R-Tuning), та Alfa Romeo GTA 3.2 (вона навіть там разок стартанула)...[/quote:1d1qa0h9]
ааа, альфу бачив...
Треба б було якось і самим е36-водам зустрітись??
нормуль авто скажи!!?? ну треба її ще трошки доробити і буде літак! )
на наступній неділі можна зустрітись! я думаю навіть під вечір... десь в районі епіцентру, абще ще десь... на годинкі 2 зїхатись треба!

[quote="Valentino_Zloy":1r6r032q]нормуль авто скажи!!?? ну треба її ще трошки доробити і буде літак! )
на наступній неділі можна зустрітись! я думаю навіть під вечір... десь в районі епіцентру, абще ще десь... на годинкі 2 зїхатись треба!

[/quote:1r6r032q]
ОК. Треба ще когось брати. щоб побільше нас було...
Всем приветик, к Вам в Луцк собрался на денек, как погода как дороги?

[quote="Alexxxx2":1wg4n5ip]Всем приветик, к Вам в Луцк собрался на денек, как погода как дороги?

[/quote:1wg4n5ip]
привіт. Погода класна ,сухо, сонечко, хоча трохи і прохолодно..
дороги - такі як і в Києві і кругом... Їхати можна, але їхати швишко і з комфортом - тоді тобі літаком

Набирай, будеш в Луцьку

[quote="_NIKO_":2fl3vba1][quote="Alexxxx2":2fl3vba1]Всем приветик, к Вам в Луцк собрался на денек, как погода как дороги?

[/quote:2fl3vba1]
дороги - такі як і в Києві і кругом... Їхати можна, але їхати швишко і з комфортом - тоді тобі літаком

Набирай, будеш в Луцьку

[/quote:2fl3vba1]

[quote="Alexxxx2":3vpmdz35][quote="_NIKO_":3vpmdz35][quote="Alexxxx2":3vpmdz35]Всем приветик, к Вам в Луцк собрался на денек, как погода как дороги?

[/quote:3vpmdz35]

Набирай, будеш в Луцьку

так ти був в Луцьку?

волиняки, не проходьте мимо, відписуйтесь
всі волинські бмв-шники е36-тники на майдані

ніхто не сидить в неті , на форумі...
[quote="Valentino_Zloy":2mqszbuf]парни здарова! продаю винты мтс - техник! кому интересно вот линк
viewtopic.php?f=26&t=23342[/quote:2mqszbuf]
ти чого не відзивався раніше?

Я вже 1.5 року не можу зібрати "тройошників" луцьких
та шо відзиватись! я зараз весь час тут на місці!!!! на форумі кожен день!!! тре зібратись - є пару пропозицій по запчастинах тюнінгових!!! для нашіх луцьких буде все дешевше!!! )))
ну нарешті!!!!
нарешті зібратись Луцькі БеМеВісти

.
Хоча нас було небагато (5 авто) і не всі е36, проте дрбре і так, що все таки відгукнулись і приїхали

Далі буде....

наступна зустрічь має бути з поповненням!!!
Всем привет!
есть идея организовать сходняк BMWистов города ЛУЦК!
кто за - пишите тут, в личку, или 096 019 07 12
[quote="_NIKO_":3976ms4a]Привіт
viewtopic.php?f=33&t=5081[/quote:3976ms4a]
вот-вот!!! мы уже виделись возле епицентра) я барадатый был)))) на черной е34....
так що треба збиратись....
вроді ж як домовлялись кожної суботи на 18.00 чи то 19.00 год на парковці Епіцентру
[quote="_NIKO_":jfqj9u0g]так що треба збиратись....
вроді ж як домовлялись кожної суботи на 18.00 чи то 19.00 год на парковці Епіцентру[/quote:jfqj9u0g]
треба підтримувати починання до того, аж як воно стане ідеэю)))))

просто мені не кожну суботу виходить....так що варіант самий самий розсилка смс чи в приват кожному на форумі
[quote="_NIKO_":1l3tgiac]:+1:
просто мені не кожну суботу виходить....так що варіант самий самий розсилка смс чи в приват кожному на форумі[/quote:1l3tgiac]
я цього робити не маю часу і можливостей......
того і створив цю темку....
я можу робити розсилку!!!
так давай може на наступні вихідні? 1-2 лютого?
Варіант!!!
На вихідних я закину пропозицію іншим.. Домовимось конкретно на 1 чи на 2-ге.
[quote="_NIKO_":3oj2za4w]Варіант!!!
На вихідних я закину пропозицію іншим.. Домовимось конкретно на 1 чи на 2-ге.[/quote:3oj2za4w]
Отлично!!!
ХАЙ!!!
і ап за одно.
давай на 01,02,14?
[quote="Baradatuj":d7ohij1k]давай на 01,02,14?[/quote:d7ohij1k]
Підтримую!!!
[quote="Valentino_Zloy":2m80fl8w][quote="Baradatuj":2m80fl8w]давай на 01,02,14?[/quote:2m80fl8w]
Підтримую!!![/quote:2m80fl8w]
ти без варіантів))))
то як на рахунок 02.02.2014 годинку на 15.00 там же (парковка Епіцентру)?
Неділя, вихідний...

Давайте на суботу 19.00 біля Епіцентра?
можливо Ровенскі БМВісти будуть, якшо не позамітало їх там...
може все ж на суботу 19.00 біля Епіцентра?
[quote="Baradatuj":1idc0xin]може все ж на суботу 19.00 біля Епіцентра?[/quote:1idc0xin]
я за!!!
Всім хто приїжджав сьогодні на здибанку

що не злякались холоду і знайшли час.
Працюємо над збільшенням кількості машин на здибанках

Створена група власників та любителів BMW Луцька та Волині вконтакті -
http://vk.com/bmw_lutsk.
Всі бажаючі і не місцеві також можуть приєднуватись

кул! зараз заціним

Всем привет! кто есть из Луцка, нужно помочь!
[quote="pava-odessa":1p1n51qp]Всем привет! кто есть из Луцка, нужно помочь![/quote:1p1n51qp]
дарова... говори що треба????
[quote="pava-odessa":2vww2r4x]Всем привет! кто есть из Луцка, нужно помочь![/quote:2vww2r4x]
??? шо сталося?
Здрасте Луцким BMW шникам кто что может сказать или посоветовать хочу купить себе Мерседес вито грузовой гдето 98-2003г так чтоб по проще под работу.Кто то может с орентировать по цене и постановке на учет в ваших краях.Зарание Спасибо.
Типу АП!!!
Зустрiч кожноi недiлi на театральному майданi об 16.00 год
теме ап!
так так, піднімем темку.
Нагадаю ,що в Луцьку БееМВісти збираються кожної неділі на театральній площі на 16.00 год
[img:21fbc1ah]http://cs625817.vk.me/v625817850/17bc5/xQvB8-pBHcU.jpg[/img:21fbc1ah][/quote]
[quote="_NIKO_":2kwxbpl3]так так, піднімем темку.
Нагадаю ,що в Луцьку БееМВісти збираються кожної неділі на театральній площі на 16.00 год
[img:2kwxbpl3]http://cs625817.vk.me/v625817850/17bc5/xQvB8-pBHcU.jpg[/img:2kwxbpl3][/quote:2kwxbpl3][/quote]
ну і хрін з ними!!!

[quote="Valentino_Zloy":20pamrjc][spoiler=:20pamrjc][quote="Valentino_Zloy":20pamrjc][quote="_NIKO_":20pamrjc]так так, піднімем темку.
[img:20pamrjc]http://cs625817.vk.me/v625817850/17bc5/xQvB8-pBHcU.jpg[/img:20pamrjc][/quote:20pamrjc][/quote:20pamrjc][/spoiler:20pamrjc]
ну і хрін з ними!!!

[/quote:20pamrjc]
з ким з ними,Валэнтіно?)))
в это воскресение собираться будете?
[quote="Евгений199":32mrc04o]в это воскресение собираться будете?[/quote:32mrc04o]
да. в ЛС напиши)
[quote="fartuch":xik6ve02][quote="Евгений199":xik6ve02]в это воскресение собираться будете?[/quote:xik6ve02]
да. в ЛС напиши)[/quote:xik6ve02]
16.00 на Театральнiй площi
Посетил, скромно но дружно и уютно. +

за время провождения.
[quote="Евгений199":2t7bmqey]Посетил, скромно но дружно и уютно. +

за время провождения.[/quote:2t7bmqey]
Та поки так. Буде теплiше - будемо десь виiжджати ( шашлик - башлик, гонки, палiння гуми)...
буду ждать.

Ребята есть кто из Кузнецовска Ровенской области???? или из Ровно, хочу купить 46, нужно посмотреть, подскажите СТО ... всем спасибо.. ответы прошу в ЛС
Йоу, банда, есть кто живой?

Ребя здаров) кто из Луцка? Есть ли сходки любителей bmw?
Ребяздаров) шо там по сходкам? Щежива ця тема в Луцьку?
В вайбері в групах ми здебільшого сидим...
Висим
Отправлено с моего ASUS_X00BD через Tapatalk
Всем привет.
Кто может посмотреть автомобиль в городе Луцк?
С меня могорич))