Регулювання/ремонт ручника
Техогляд показав що одне колесо гальмує ледь не в півтора рази гірше за інше. З точки зору техогляду це Ок, але ТІС каже, що має бути максимум 30% різниці. А ще якось фігово воно гальмувало, я затягугвав аж до підлокітника.
При регулюванні виявилося, що я не можу затягнути регулювальний гвинт до блокування колеса. Я закрутив його до упору і на 7 зубчиків назад.
У салоні затягнув за інструкцією.
Після регулювання так само затягую до підлокітника (10 зубців) щоб запаркуватися на невеличкій гірці.
Отже, що треба замінити? Колодки, троси, чи і те, і інше?
Ничего менять не нужно,нужно раскрутить полностью трос колеса,потом снять колесо суппорт со скобой.снять блин тормозной и на колодках ручника раскрутить Регулировочный винт,потом все собрать назад и подтянуть трос в салоне
Без снятия торм блина регулировать ручник то для прохфесионалов которые знают где и что куда крутить
[quote="175":349nxmls]
Без снятия торм блина регулировать ручник то для прохфесионалов которые знают где и что куда крутить[/quote:349nxmls]
Та минулого разу (3 роки тому) якось вийшло через дірочку нарегульювати, все було Ок.
Отак крутив, як в мануалі
[img:349nxmls]https://a.d-cd.net/44d56ecs-960.jpg[/img:349nxmls]
[quote="175":2cxlgv1p]Ничего менять не нужно,нужно раскрутить полностью трос колеса,потом снять колесо суппорт со скобой.снять блин тормозной и на колодках ручника раскрутить Регулировочный винт,потом все собрать назад и подтянуть трос в салоне
Без снятия торм блина регулировать ручник то для прохфесионалов которые знают где и что куда крутить[/quote:2cxlgv1p]

если знаешь что и куда крутить, можно ограничится снятием колеса и отрегулировать через "дюрку". На картинке видно что крутить и как.