Стук спереди в колесе.
Привет Парни,За неделю машина выебала мозг больше чем жена

.
Сегодня появился стук спереди только при торможении,когда остановился как будто по энерции стук,и отдает в пол в ноги.С ямы посмотрел всё нормально,может у кого такое было?
С тормозными дисками все ровно?
Всё нормально,авто поднял на домкрате и когда колесо крутонул и нажали на тормоз,звуков не было.
[quote="Alexx318":eoh2g7mb]Всё нормально,авто поднял на домкрате и когда колесо крутонул и нажали на тормоз,звуков не было.[/quote:eoh2g7mb]
Слушай, одно дело когда ты разгрузил часть оси и слегонца там прокрутил то колесико, то ли другое дело-когда при нагрузке и скорости. Проверено на своем опыте.
Может кто еще подскажет.
Шаровая может клацать
Я тоже за рычаг нижний...если в ноги дает...там как раз он прикручен. Смотри шаровые и сайлент.
Спасибо Парни,сегодня гляну отпишусь
Сегодня посмотрел,шаровой пришел триндец.
[quote="Alexx318":psxp6wnb]Сегодня посмотрел,шаровой пришел триндец.[/quote:psxp6wnb]
Так ты-ж раньше смотрел, все нормально было

[quote="Alexx318":psxp6wnb]С ямы посмотрел всё нормально...[/quote:psxp6wnb]

Это с ямы,а когда на подъемнику поднял и колеса повертел сразу всё понятно стало
А в мене із шаровими все гаразд, но за 5 років експлутації замітив, що теж видає в ноги і лише ліве колосо, сайлент блок із водійської сторони постійно паре в нутер до короюбки, з пасажиркоїї він стоїть завди рівно п оцентру,і ніяк не можу рішити цю проблему.... його і рве бистріше і виходить з ладу тоже раніше, віідчуваю що подвеска ніби не правильно робить, і я вже і ричаг міняв і опорнік і амортізатор колесо всеодно чуть подате назад, і сайлень блок ніби пре внутер а не поцентру стоїть... залишається тіки цапфа поворотна, які ваші думки? вважайти що ричаги з обох сторін від е30 стоять із шаровими все нормально рейку ввостановив тяги і наконечніки норм, а сайлент постійно пре внутер....мігби фото скинути але тепер із вк фото не показує...
Может это последствие удара(аварии)? Кузов немного повело, вот и не стоит он у тебя на месте, и рвет его постоянно
[quote="Ura":3gf2uoeh]А в мене із шаровими все гаразд, но за 5 років експлутації замітив, що теж видає в ноги і лише ліве колосо, сайлент блок із водійської сторони постійно паре в нутер до короюбки, з пасажиркоїї він стоїть завди рівно п оцентру,і ніяк не можу рішити цю проблему.... його і рве бистріше і виходить з ладу тоже раніше, віідчуваю що подвеска ніби не правильно робить, і я вже і ричаг міняв і опорнік і амортізатор колесо всеодно чуть подате назад, і сайлень блок ніби пре внутер а не поцентру стоїть... залишається тіки цапфа поворотна, які ваші думки? вважайти що ричаги з обох сторін від е30 стоять із шаровими все нормально рейку ввостановив тяги і наконечніки норм, а сайлент постійно пре внутер....мігби фото скинути але тепер із вк фото не показує...[/quote:3gf2uoeh]
У тебя проблемы с геометрией кузова, замена цапфы ничего не даст.
[quote="318IS":2zusi908][quote="Ura":2zusi908]А в мене із шаровими все гаразд, но за 5 років експлутації замітив, що теж видає в ноги і лише ліве колосо, сайлент блок із водійської сторони постійно паре в нутер до короюбки, з пасажиркоїї він стоїть завди рівно п оцентру,і ніяк не можу рішити цю проблему.... його і рве бистріше і виходить з ладу тоже раніше, віідчуваю що подвеска ніби не правильно робить, і я вже і ричаг міняв і опорнік і амортізатор колесо всеодно чуть подате назад, і сайлень блок ніби пре внутер а не поцентру стоїть... залишається тіки цапфа поворотна, які ваші думки? вважайти що ричаги з обох сторін від е30 стоять із шаровими все нормально рейку ввостановив тяги і наконечніки норм, а сайлент постійно пре внутер....мігби фото скинути але тепер із вк фото не показує...[/quote:2zusi908]
У тебя проблемы с геометрией кузова, замена цапфы ничего не даст.[/quote:2zusi908]
я сам всьо промірав, по контрольних точках ніяких, відклоненій, не знайшов, і що робити в таких випадках?