Зміна кольору авто. Ваша думка?
Пішов пятий рік як я придбав свою бмв.З весни почав облазити лак з криші ,багажника та капота. Зараз це повний капець

. Машина зеленого кольору(NAUTICGRUEN 322), він мені аж ніяк не подобаеться..1) Думаю змінити колір максимально до чорного з зеленим відтінком,щоб не міняти колір в техпаспорті. 2)Чи обовязково красити моторний відсік?
[quote="Geka3693":4gf1yo67]Пішов пятий рік як я придбав свою бмв.З весни почав облазити лак з криші ,багажника та капота. Зараз це повний капець

. Машина зеленого кольору(NAUTICGRUEN 322), він мені аж ніяк не подобаеться..1) Думаю змінити колір максимально до чорного з зеленим відтінком,щоб не міняти колір в техпаспорті. 2)Чи обовязково красити моторний відсік?[/quote:4gf1yo67]
Так той техпаспорт поміняти - не дорого. Підкапотку я би не чіпав, навіть якщо в червоний фарбував - менше потім питаннь буде.
ну якщо вона буде чорна з зеленим відтіноком - то треба буду і техпаспорт міняти)
а - так - якщо тобі вінігрет під капотом влаштовує - то можна і не фарбувати - але буде багато питань під час продажу. Якщо зелений на зелений - але іншого відтінку - то можна і не дуть. В бмв було таке з заводу - тачка сріблястий металік - а під капотом просто сіра або взагалі біла
[quote="Kolia_318i":23iclhy8]ну якщо вона буде чорна з зеленим відтіноком - то треба буду і техпаспорт міняти)
а - так - якщо тобі вінігрет під капотом влаштовує - то можна і не фарбувати - але буде багато питань під час продажу. Якщо зелений на зелений - але іншого відтінку - то можна і не дуть. В бмв було таке з заводу - тачка сріблястий металік - а під капотом просто сіра або взагалі біла[/quote:23iclhy8]
А які питання? Більше питань коли по віну машина зелена, а по факту інша, такж і тут люблять по фото визначати фарбовані стакани. А так видно буде що підкапотка в оригіналі, по мордасам не лупили. Але тут то як дивиться.
ну не знаю. мене чорна машина з червоною підкапоткою - відразу б відвернула

а так - якщо фарбувати з зміною кольору - то взагалі все - і багажник всередині і кузов і двері - так правильно но дорохооо. а подивитися чи морда від цієї тачки чи ні - можна завжди ...
В плане документов, сменить цвет - не проблема вообще. Новый техпаспорт сделают да и все.
....если, конечно, с документами машины и её ВИНами все в норме, нет никаких судебных или банковских ограничений/розывсков/арестов и если номера не заморские.
[quote="Kolia_318i":2e0fwumw]ну не знаю. мене чорна машина з червоною підкапоткою - відразу б відвернула

а так - якщо фарбувати з зміною кольору - то взагалі все - і багажник всередині і кузов і двері - так правильно но дорохооо. а подивитися чи морда від цієї тачки чи ні - можна завжди ...[/quote:2e0fwumw]
Ту вже справа конкретної особи, того хто дивиться на це авто при купівлі. Якщо машина буде чорна, я би не фарбував, якщо радикально інший колір - 50/50. Пройоми - однозначно, який би колір не був.
Машина не бита 100% тому ,що коли варили нові пороги специ шукали ймовірні місця удару і незнайшли.+ при заміні мотора я відсверлював телевізор від ланжеронів і натяків на рихтовку не знайшов.Так, по він коду вона зелена,з документами повний порядок. Хоч зараз продавати геть і в мислях не мае,але можливо прийде час і тоді на форумі попробуй докажи ,що просто пофарбував бо хотів змінити колір

Отже е багато нюансів з цим фарбуванням....Хоча знайомі кажуть щоб лишити цей колір..... У кого не було зеленого БМВ ,тому важко мене зрозуміть

[quote="Geka3693":1ubjpi5q]Машина не бита 100% тому ,що коли варили нові пороги специ шукали ймовірні місця удару і незнайшли.+ при заміні мотора я відсверлював телевізор від ланжеронів і натяків на рихтовку не знайшов.Так, по він коду вона зелена,з документами повний порядок. Хоч зараз продавати геть і в мислях не мае,але можливо прийде час і тоді на форумі попробуй докажи ,що просто пофарбував бо хотів змінити колір

Отже е багато нюансів з цим фарбуванням....Хоча знайомі кажуть щоб лишити цей колір..... У кого не було зеленого БМВ ,тому важко мене зрозуміть

[/quote:1ubjpi5q]
В мене зелена, і колір подобається, але він геть не такий як в тебе. На хлопський розум - колір морської хвилі. Він так і називається - мореагрюен.
можно изменить на темно темно зеленый цвет и ничего не надо менять в тех паспорте, ибо у эксперта если снять с учета есть лампа под которой он точно увидит что она темно, но зеленая

подкапотку красить не обьязательно, можно просто проемы дверей, подкапотка грубо говоря почти без лака, а если красить мало кто так повторит и тогда будут у людей сомнения что машина точно была бита

З.Ы. телевизор у нас снимается без высверливания его, он прикручен же к морде

[quote="maxwheller":3fobtyut]На хлопський розум - колір морської хвилі. Він так і називається - мореагрюен.[/quote:3fobtyut]моря разные бывают

[quote="Eltoro":bc3lgilo][quote="maxwheller":bc3lgilo]На хлопський розум - колір морської хвилі. Він так і називається - мореагрюен.[/quote:bc3lgilo]моря разные бывают

[/quote:bc3lgilo]
Мы про правильные моря.
[quote="maxwheller":1rrjkyz0][quote="Eltoro":1rrjkyz0][quote="maxwheller":1rrjkyz0]На хлопський розум - колір морської хвилі. Він так і називається - мореагрюен.[/quote:1rrjkyz0]моря разные бывают

[/quote:1rrjkyz0]
Мы про правильные моря.[/quote:1rrjkyz0]
у меня когда-то ВАЗ 2109 такая была, мореагрюен

[img:1rrjkyz0]https://pp.vk.me/c4186/u45378194/95005740/x_1a785e98.jpg[/img:1rrjkyz0]
[quote="BMW_e36":10756h0o]
З.Ы. телевизор у нас снимается без высверливания его, он прикручен же к морде

[/quote:10756h0o]
Я знаю, що прикручений (на кожному лонжероні по чотири шпильки),але окрім цього ще прихвачений точичною сваркою... Думаю,що не тіки у мене так бо коли приганяв поляка на запчастини у ньому було так само

если будеш менять техпаспорт, скажи чтоб в [u:1qixpk6d]особых отметках[/u:1qixpk6d] указали замену цвета

подкапотку по желанию

[quote="BMW_e36":2hb05vvc]
у меня когда-то ВАЗ 2109 такая была, мореагрюен

[img:2hb05vvc]https://pp.vk.me/c4186/u45378194/95005740/x_1a785e98.jpg[/img:2hb05vvc][/quote:2hb05vvc]
Можно поинтересоваться, что там спойлер делает? И почему именно там? И какую функцию..
Бля, я даже не знаю, как правильно спросить)))
Спроси шо на дверях написано и почему)))
[quote="Kulichok":1mhvot0v]Спроси шо на дверях написано и почему)))[/quote:1mhvot0v]
Верняк
[b:1cjs1alz]BMW_e36[/b:1cjs1alz] а что у тебя на дверях написано и почему?))
Бхххахахах)))))
[quote="Eltoro":hjmzhd0f][b:hjmzhd0f]BMW_e36[/b:hjmzhd0f] а что у тебя на дверях написано и почему?))[/quote:hjmzhd0f]
Думаю там названия контор, девайсы которых, теоретически, использовались при доработке гонки.
[quote="Eltoro":h1edoj9z]
Можно поинтересоваться, что там спойлер делает? И почему именно там? И какую функцию..
Бля, я даже не знаю, как правильно спросить)))[/quote:h1edoj9z]
[img:h1edoj9z]https://pp.vk.me/c626820/v626820194/3c3c3/SGZEg60ZhaA.jpg[/img:h1edoj9z]
Это названия производителей, запчасти которых, эта машина никогда не увидит

[quote="adrnln":3rldgy7q]Это названия производителей, запчасти которых, эта машина никогда не увидит

[/quote:3rldgy7q]
Че? магнитолка пионер, бильштайны б4 и брызговики проспорт - вполне доступная реальность)
Підкапотку красить не буду,а колір підберу максимально темно-зелений. Не хочеться мотор витягувать (та і машину до вінтіка розбирать)..Дякую за поради

Однозначно, B R G
[quote="BADBOY":a56aonii]Однозначно, B R G[/quote:a56aonii]
Расшифруй

[quote="Alexx-k":27cjopfi][quote="BADBOY":27cjopfi]Однозначно, B R G[/quote:27cjopfi]
Расшифруй

[/quote:27cjopfi]
British Racing Green
У BMW он тоже есть. Код цвета [b:27cjopfi]312[/b:27cjopfi]
[quote="Лиана":27nkqrez]Якщо роздражає зелений то змінюйте повністю,але то справа смаку.[/quote:27nkqrez]
И стоило регистрироваться ради рекламы алмазной резки бетонных стен?))
Нет больше алмазной резки

Как мне кажется очень удачное решение)
[quote="kravaz":35a4zg3m][quote="AlinaGreen":35a4zg3m]Как мне кажется очень удачное решение)[/quote:35a4zg3m]
фанатка зеленого цветета?

[/quote:35a4zg3m]
фейк белого цвета