кардан BMW e36 m52
Привіт всім!!!Залюфтив у мене хрестовина кардана,колхозити не хочу,вот і шукаю кардан в зборі,але зіткнувся з проблемою,вони всі якісь різні за розмірами у мене BMW e36 323і m52 седан 1997 року.Допоможіть вирішити питання!
набрать в оэликсе "кардан для е36" для тебя, обзвонить разборки ?... или тему в запчастях забабахать ?.. как именно тебе помочь ?
коль пошла такая пьянка )))
То продам его за 80 уе ))
[quote="BMW_3xx_i":1wcy30zj]набрать в оэликсе "кардан для е36" для тебя, обзвонить разборки ?... или тему в запчастях забабахать ?.. как именно тебе помочь ?[/quote:1wcy30zj]
Можливо знаєш,вони однакові наприклад 2.0,2.5,2.8(по обєму)чи кожен двигу має свій розмір(довжину)?Одні пишуть що він якось виставляється,інші що суто потрібно брати по обєму.
На 2.0 меньше эластичная муфта чем на 2.8,на широком редукторе он короче на узком длиннее.
Ну и автомат - не автомат, тоже разные
[quote="zvezdyn":1jztg9qo]На 2.0 меньше эластичная муфта чем на 2.8,на широком редукторе он короче на узком длиннее.[/quote:1jztg9qo]
Не підкажиш як його правильно оприділити,(міряти довжину?)чи потрібно ще якісь нюанси врахувати???(Сомніваюсь що в мому Бумері стояло все по оригіналу,то му і завів цю тему)
[quote="Борис BMW E36":36cl207i]
Можливо знаєш,вони однакові наприклад 2.0,2.5,2.8(по обєму)чи кожен двигу має свій розмір(довжину)?Одні пишуть що він якось виставляється,інші що суто потрібно брати по обєму.[/quote:36cl207i]
снять старый и найти такой же... попутно померяв длинну и диаметр эластички...
На 323i мкпп была два вида Кардана, если коробка zf320 то толстый Кардан, если гетраг250 то тонкий Кардан
Я бы отреставрировал и от балансировал свой на твоём месте