У Києві невідомі вночі обстріляли автомобіль "таксі": загину
В Оболонському районі, на перехресті Богатирської і Лугової близько 02:00 невідомі на автомобілі БМВ розстріляли таксі і зникли. В результаті одна людина загинула. Другий у важкому стані госпіталізовано до ЛШМД. На місці злочину працювали патрулі поліції, опергрупа, експерти і керівництво поліції Оболонського району, повідомляє dtp.kiev.ua.
По Києву оголошено план перехоплення!BMW сірого кольору, 5 моделі, номери 5355, розстріляли машину таксі, 1 загиблий, 1 поранений.Поки вся інформація
по ТСН сказали что Х5
[quote="yura_dm":27o41w7p]по ТСН сказали что Х5[/quote:27o41w7p]
[b:27o41w7p]повідомляє dtp.kiev.ua.[/b:27o41w7p]
п.с. 112.ua это опубликовал.
п.с.п.с. у ТСН про "золотые унитазы" только чОткие сюжеты
Я то думаю. С утра стою прогреваюсь, проезжают копы. Проехали метров так 100, на тормоз и задним. Тормознули позади меня и блоконули и так, пристально смотрят на номера

я на них....они на меня...минуты так 3 точно..уехали, я в недоумении. С утра по новостям услышал....хоть узбагоился.
[quote="koddy-and1":2r8b9svb]Я то думаю. С утра стою прогреваюсь, проезжают копы. Проехали метров так 100, на тормоз и задним. Тормознули позади меня и блоконули и так, пристально смотрят на номера

я на них....они на меня...минуты так 3 точно..уехали, я в недоумении. С утра по новостям услышал....хоть узбагоился.[/quote:2r8b9svb]
А может это ты и был, бампер же серый, 5ки в номерах

Они наверное из википедии вычитывали, как выглядит пятерка.
Догнали, шо Коля на тройке, такие "ой все" и уехали.
Меня тоже вчера остановила Полиция-ориентировка серое бмв...
[quote="Иваныч":1gjsou28]Они наверное из википедии вычитывали, как выглядит пятерка.
Догнали, шо Коля на тройке, такие "ой все" и уехали.[/quote:1gjsou28]

[quote="ust1m":l8ywop13][quote="koddy-and1":l8ywop13]Я то думаю. С утра стою прогреваюсь, проезжают копы. Проехали метров так 100, на тормоз и задним. Тормознули позади меня и блоконули и так, пристально смотрят на номера

я на них....они на меня...минуты так 3 точно..уехали, я в недоумении. С утра по новостям услышал....хоть узбагоился.[/quote:l8ywop13]

[/quote:l8ywop13]
У мене жалізне алібі, я був з Малою

[quote="ust1m":2ax70xh8][quote="koddy-and1":2ax70xh8]Я то думаю. С утра стою прогреваюсь, проезжают копы. Проехали метров так 100, на тормоз и задним. Тормознули позади меня и блоконули и так, пристально смотрят на номера

я на них....они на меня...минуты так 3 точно..уехали, я в недоумении. С утра по новостям услышал....хоть узбагоился.[/quote:2ax70xh8]

[/quote:2ax70xh8]
И да, бампер уж давно поменян