Поділіться досвідом - заміна порогів на купе, що і як?
Всім привіт,
Отже в мене наступна дилема: пороги вже прогнили нормальок на машинці, коли піднімати на підйомнику то один поріг вже видає характерний звук.
Нещодавно піднімав домкратом то вона просіла під своє масою

Постало питання знайти пороги на купе.
Довго шукав і в результаті не знайшов, всюди де пропонували в кінцевому результаті приходили, що це для седану.
Кілька людей казали,що це не проблема і мільйон разів так робили (ставили пороги від седану на купе) і там лише більше роботи для зварювальника.
Б/в варіант вирішив не розглядати, толком нічого живого не знайшов.
Цікавить ваш досвід та думки з приводу таких маніпуляцій.
Зокрема цікаво декілька питань:
1. наскільки складно та доцільно так робити?
2. чи є візуальні відмінності після встановлення?
3. підводні камені)
Наперед дякую за відповіді!
Порог ищи от донора купе,и не мороч себе голову,новый китай идёт только для седана,но только от его мало с такого порога не возьмёшь не усилителя и не поддомкратника ,кароче онли б\у ориг
[quote="175":1eb10av0]Порог ищи от донора купе,и не мороч себе голову,новый китай идёт только для седана,но только от его мало с такого порога не возьмёшь не усилителя и не поддомкратника ,кароче онли б\у ориг[/quote:1eb10av0]
+100. Я покупал б/у, и мастер сам сказал, "нам сильно повезло, что есть донорские пороги, иначе пришлось бы что то изобретать с поддомкратниками". Кроме того, оригинал толще, становится как родной, так как он и есть родной. Я их отпескоструил, покрыл кислотником, потом обычным грунотом, изнутри замазал мастикой, после того как приварили - задул воском из балона.