Функции форума ограничены, мы переносим данные на новый сервер.

А пока что можете заглянуть на нашу группу Facebook: www.facebook.com/groups/e36club.com.ua
Форум Техничка Поділіться досвідом - заміна порогів на купе, що і як?

Поділіться досвідом - заміна порогів на купе, що і як?

Shroomer 2015-11-06 13:01
Всім привіт, Отже в мене наступна дилема: пороги вже прогнили нормальок на машинці, коли піднімати на підйомнику то один поріг вже видає характерний звук. Нещодавно піднімав домкратом то вона просіла під своє масою :) Постало питання знайти пороги на купе. Довго шукав і в результаті не знайшов, всюди де пропонували в кінцевому результаті приходили, що це для седану. Кілька людей казали,що це не проблема і мільйон разів так робили (ставили пороги від седану на купе) і там лише більше роботи для зварювальника. Б/в варіант вирішив не розглядати, толком нічого живого не знайшов. Цікавить ваш досвід та думки з приводу таких маніпуляцій. Зокрема цікаво декілька питань: 1. наскільки складно та доцільно так робити? 2. чи є візуальні відмінності після встановлення? 3. підводні камені) Наперед дякую за відповіді!
175 2015-11-07 00:38
Порог ищи от донора купе,и не мороч себе голову,новый китай идёт только для седана,но только от его мало с такого порога не возьмёшь не усилителя и не поддомкратника ,кароче онли б\у ориг
maxwheller 2015-11-07 10:47
[quote="175":1eb10av0]Порог ищи от донора купе,и не мороч себе голову,новый китай идёт только для седана,но только от его мало с такого порога не возьмёшь не усилителя и не поддомкратника ,кароче онли б\у ориг[/quote:1eb10av0] +100. Я покупал б/у, и мастер сам сказал, "нам сильно повезло, что есть донорские пороги, иначе пришлось бы что то изобретать с поддомкратниками". Кроме того, оригинал толще, становится как родной, так как он и есть родной. Я их отпескоструил, покрыл кислотником, потом обычным грунотом, изнутри замазал мастикой, после того как приварили - задул воском из балона.