Функции форума ограничены, мы переносим данные на новый сервер.

А пока что можете заглянуть на нашу группу Facebook: www.facebook.com/groups/e36club.com.ua
Форум Техничка М43В18 стук гідрокомпенсатора

М43В18 стук гідрокомпенсатора

Ura 2015-09-18 13:40
BMW 318I E36 1994р пробег 281тис км з них 5 тис на газу 4 поколіня з вар на маслі пробег 8тис масло motul 6100 synergie+ 10w40, проблема в тім що почав стукати 1 гідрокомпенсатор, я їх розібрав всіх як на відео промив https://www.youtube.com/watch?v=gy93q79-gRk 1 шт поміняв на новий Іна пра він відрізняється від орігінала машинка проїхала 800км знову застукав 1 заказав 1 рувіль прийшла на від та сама іна поміняв все гуд, сьодні знову 1 стучить знову авто на холодну не заводиться тра підгазовувати доки не прогріти, нормально не поїдеш, стрелка тахометра скакала трохи, коли вже на гарячу то стучить, але їде, пра їде гірше не так тяне, но їхати можна. Що робити???? міняти всі чи що? який ресурс гідриків на м43? чи масло поміняти, всьогото 8тис відкатав, масло на від як тікищо заляли, бо на газу) чи мож проблема в давленії масла? але лампа гасне при заводці? що порекомендуєте?????
S@nEk 2015-09-18 19:56
Ну их все надо было и менять сразу вместе с колпачками
Kulichok 2015-09-18 23:02
Масло меняй и не покупай больше в том месте. А ввобще улыбает замена одного компенсатора. Износ на них виден?
Ura 2015-09-18 23:18
Сьодні поміняв, масло.... масло на від хороше (старе), стук гідрика на новому мастилі не пройшов, стучить як дятел. рекомендуєте докупити ще 6 гідриків? і поміняти всі рувіль!!!!??? 2 я вже поміняв) :) 1 іна другий рувіль на від одинакові, а як по гідрокомпенсаторові поняти вироботку???? на від не сказати, що сильна вироботка, тимбільше всіх промив а вони стучать по очереді.
Kulichok 2015-09-18 23:53
Про рувиль не знаю, я когда-то ставил ina, как рекомендовали везде в интернетах. Стук пропал навсегда, пока не поменял двигатель. Что за масло залил? А может маслонасос забит? А когда на горячую наваливаешь - стук есть? А может это успокоитель цепи?
Ura 2015-09-19 00:42
масло теж Motul synergie+ 6100 10в40 в мене була каністра но з другої партії, воно в( ній 3 рік заливається) ніяких проблем не було, а це появилось стучать по очереді, пока стучить 1 шт, та я тож читав, но на нових іна ніякого штампа на гідрику не було іна, і рувіль на від такийже, часто буває що рувіль як упаковщик ставить іну. а так рувіль кака.... На горячую - стук есть є але менше стає, на холодну тра чекати пока масло не нагріється і двіжок не буде гарячий інакше буде глохнути. Успокоитель цепи, наврядчи.... він якби давав про себе знати? тимбільш коли я міняв 2 гідрика то стук проходив і все було нормально і авто їздило як раньше, но стук появляється авто гірше чуть тяне
Ura 2015-09-20 23:17
Вот відео, як стучать. https://www.youtube.com/watch?v=ikV6d81r1Dc і ще одне https://www.youtube.com/watch?v=NNVUcXwumjg, вопрос, якщо поміняти всі гідрокомпенсатори проблема уйде? чи може бути за битий масло подающий канал гідриків?
BMW_3xx_i 2015-09-21 13:42
у меня машина прошла полляма и стучат компенсаторы... ЧТО ДЕЛАТЬ ??? разве нормально что компенсаторы вот так внезапно лягли через 20 лет и полляма ???? ведь я сильно не хочу чтобы они стучали... а они стучат... и колесо подкачал... не помогло.... положил пачку салфеток в бардачок и ТОЖЕ НЕ ПОМОГЛО.... по вашему нормально что через полляма компенсаторы стучат и НЕ ПОМОГАЮТ даже салфетки.... подскажите что мне делать ??? вот с последней надежды написал на форум и сижу жду пока перестанут стучать... пока не перестали... оказывается писание на форум не решает траблу.... я даже ВИДЕО выложил !!!! а они все равно стучат... когда выезжал с гаража - ко мне подошел пацан 10ти лет и сказал что в моторе что-то стучит и его надо бы поменять.... но как это так... менять... если я столько всего перепробовал.... а тут ... менять... подожду ещё... скорее всего салфетки ещё не обкатались...
Ura 2015-09-21 13:48
[quote="BMW_3xx_i":yk25hywx]у меня машина прошла полляма и стучат компенсаторы... ЧТО ДЕЛАТЬ ??? разве нормально что компенсаторы вот так внезапно лягли через 20 лет и полляма ???? ведь я сильно не хочу чтобы они стучали... а они стучат... и колесо подкачал... не помогло.... положил пачку салфеток в бардачок и ТОЖЕ НЕ ПОМОГЛО.... по вашему нормально что через полляма компенсаторы стучат и НЕ ПОМОГАЮТ даже салфетки.... подскажите что мне делать ??? вот с последней надежды написал на форум и сижу жду пока перестанут стучать... пока не перестали... оказывается писание на форум не решает траблу.... я даже ВИДЕО выложил !!!! а они все равно стучат... когда выезжал с гаража - ко мне подошел пацан 10ти лет и сказал что в моторе что-то стучит и его надо бы поменять.... но как это так... менять... если я столько всего перепробовал.... а тут ... менять... подожду ещё... скорее всего салфетки ещё не обкатались...[/quote:yk25hywx] Напрасно іронізуєш, заказав,решту гідриків нових, в четвер поміняю, переживаю, щоб часом справа не була в масляних каналах, мож до них масло просто не доходить??? тоді напрасно поміняв гідрики і масло.
BMW_3xx_i 2015-09-21 13:56
[quote="Ura":8ad1rvf6] Напрасно іронізуєш, заказав,решту гідриків нових, в 4 поміняю, переживаю, щоб часом справа не була в масляних каналах, мож до них масло просто не доходить??? тоді напрасно поміняв гідрики і масло.[/quote:8ad1rvf6] жизнь - штука не справедливая...
Kulichok 2015-09-21 14:38
[quote="BMW_3xx_i":3892l3r1] жизнь - штука не справедливая...[/quote:3892l3r1] :-D :-D :-D [img:3892l3r1]http://cs5.pikabu.ru/post_img/2014/03/02/7/1393754312_1600503799.jpg[/img:3892l3r1]
troiak 2015-09-22 08:15
У меня на таком моторе,точно такой звук был,оказалось, кулачек слетел и бил по распредвалу. :)
kst320 2015-09-22 15:05
Не влияет твой стукающий гидрокомпенсатор на заводку двигателя на холодную. Плюнь, пускай себе стучит. Там проблема скорее в моторчике (датчике) ХХ, в давлении бензонасоса, если не держит прогревочные обороты.
Ura 2015-09-22 21:30
[quote="kst320":1qnrg2lj]Не влияет твой стукающий гидрокомпенсатор на заводку двигателя на холодную. Плюнь, пускай себе стучит. Там проблема скорее в моторчике (датчике) ХХ, в давлении бензонасоса, если не держит прогревочные обороты.[/quote:1qnrg2lj] Та вона заводиться зразу, і холостий хід триммає вже потом на горячу, і давленія бензонасоса там нормальне бо він новий) і на газу нормально робить, Плюнути на нього не можу бо вона херо їде, подьоргує вона тупа коли він стучить, а на холодну вона може заглохнути якщо не підгазувати, стрелка тахометра пригає, коли з гідриками все нормально не стучать проблем ніяких, не має, решта нових гідриків, на підході скоро поміняєм всі на нові, но чо вони стучать по одному?
troiak 2015-09-22 21:45
У тебя случайно заслонка во впуксном коллекторе,не отлетела,и болтики не улетели в цилиндры?
Ura 2015-09-22 23:56
[quote="troiak":1wg4rsus]У тебя случайно заслонка во впуксном коллекторе,не отлетела,и болтики не улетели в цилиндры?[/quote:1wg4rsus] :-D та наврядчи, в мене такаж проблема була застучав гідрик я його поміняв і промив решту, застучав через 1000км ще один, я його поміняв і знову все гуд нічого не стучить, авто тяне добре і їде, а це знову ще один застучав, я не пойму, чого вони по одному стучать???? то не всім зразу
Ura 2015-09-27 22:41
гідрики прийшли, а мотор перестав стукати, хотя провали і задумчивість на холодну присутні, завтра поміняю всі на нові цікаво, що зміниться, бо зараз не чути стуку а провал є.
Ura 2015-11-02 22:08
Проблема, рішилась, заміною всіх гідрокомпенсаторів.
Kulichok 2015-11-02 22:23
))))))))
Ura 2015-11-02 23:23
Цікаво, як довго вони проживуть)
Patrissio 2015-11-02 23:23
:ya_hoo_oo:
S@nEk 2015-11-03 06:40
[quote="Ura":22ztdiyr]Цікаво, як довго вони проживуть)[/quote:22ztdiyr] вот и посмотрим.
dem0806 2015-11-03 12:01
[quote="Kulichok":32omqdfe]Масло меняй и не покупай больше в том месте. А ввобще улыбает замена одного компенсатора. Износ на них виден?[/quote:32omqdfe] :+1: