Функции форума ограничены, мы переносим данные на новый сервер.

А пока что можете заглянуть на нашу группу Facebook: www.facebook.com/groups/e36club.com.ua
Форум Техничка Кто может подъехать выставить вали на м52 (Киев, петровка)

Кто может подъехать выставить вали на м52 (Киев, петровка)

slavik2861 2015-08-19 10:17
Всем привет. Кто сможет выставить валы на двигателе или одолжить приспособы? 0967653789
Fara 2015-08-19 11:00
Я виставляв без приспособ, звичайним штангельом. Спочатку подивився відіо на ютубі (теорію ДВС) але там він виставляв на М50 і без вануса. Зачить так, спочатку я виставив колінвал у верхню мертву точку, там є мітка(одна на шківу друга на блокі, біля датчика колінвала), потім виставляв розпредвали - спочатку щоб розпредвали на першом циліндрі дивились один на одного, потім взяв штангель і на задню частину розпредвалів положив(там де квадрати) і світив фонариком щоб зазорів не було, і затягнув. коли будеш збирати зірочки і одівати ципок, то натяжник має бути викручений повністю і зірочка яка на випускном розпредвалі має бути на один зуб назад, бо коли ти почнеш натягувать по центру болтах не вийде виставить. якщо я би жив у києві я би допоміг, можеш мені набрать я розкажу по телефону, і може у неділю буду в києві але ще не знаю.
iShishkin 2015-08-19 11:04
Не надо так выставлять валы...и не советуй никому. Себе можешь ставить, а людям не пори херни. Потом приспособу одеваешь, а там пропасть. Сколько есть умельцев блин с линейками... А коленвал не по метке надо ставить, а фиксировать в маховике... иначе смещение в 0,5мм уже все наломает... Кароче не пиши такого больше мой тебе совет.
Fara 2015-08-19 11:15
Я собі так робив пів року назад працює все без проблем, їде хорошо і тяга є і двигун працює рівно і тихо. Хотів допомогти. а сприводу приспособ я знаю що і колінвал фіксірується фіксатором книжку 2 рази прочитав. доречі у мене є розміри приспособ і фіксатора, думав якщо так не пулучиться то пойду до токаря щоб виточив, але у мене вийшо і без них.
iShishkin 2015-08-19 11:18
[quote="Fara":d8nodd6y]Я собі так робив пів року назад працює все без проблем, їде хорошо і тяга є і двигун працює рівно і тихо. Хотів допомогти. а сприводу приспособ я знаю що і колінвал фіксірується фіксатором книжку 2 рази прочитав. доречі у мене є розміри приспособ і фіксатора, думав якщо так не пулучиться то пойду до токаря щоб виточив, але у мене вийшо і без них.[/quote:d8nodd6y] Он будет работать чего же нет...можно и на глаз. А инпой ты углы смотрел на распредвале??? Там 25 должно быть, а если 22 или 28 то мотор однозначно не едет во всю силу... Так что если ты не видел угол - нельзя говорить получилось у тебя или нет...