Функции форума ограничены, мы переносим данные на новый сервер.

А пока что можете заглянуть на нашу группу Facebook: www.facebook.com/groups/e36club.com.ua
Форум Техничка датчик температуры за бортом

датчик температуры за бортом

Максим ICM 2015-03-02 19:46
Парни подскажите где находится датчик температуры за бортом м40 Уже год показывает -37
crash3r 2015-03-02 19:47
[quote="Максим ICM":1gywv07v]Парни подскажите где находится датчик температуры за бортом м40 Уже год показывает -37[/quote:1gywv07v] в левом воздуховоде охлаждения передних тормозов, но если пишет -37 его либо нет вообще либо он не подключен.
alex19 2015-03-02 19:48
вроди, слева в переднем бампере
Максим ICM 2015-03-02 19:53
[quote="crash3r":15cjxuib][quote="Максим ICM":15cjxuib]Парни подскажите где находится датчик температуры за бортом м40 Уже год показывает -37[/quote:15cjxuib] в левом воздуховоде охлаждения передних тормозов, но если пишет -37 его либо нет вообще либо он не подключен.[/quote:15cjxuib] А если его нет,замена возможна??
Petia 2015-03-02 21:07
[quote="Максим ICM":1s1igv69] А если его нет,замена возможна??[/quote:1s1igv69] Як можна замінити те, чого нема? Подивіться до лівого повітряпроводу охолодження гальм, там має бути датчик температури. Якщо його там нема, то повинна бути принаймні фішка на два контакти (жовтого кольору якщо не помиляюсь). Якщо ж нема і фішки, то треба шукати де обрив. ВАЖЛИВО. Після встановлення датчика температури вона не відразу покаже справжню температуру. Потрібен час для адаптації, це може зайняти кілька годин. Для пришвидшення адаптації потрібно їхати, розігнатися більше 60км/год, тоді температура почне швидко набирати до реальної.
Angry_johnny 2015-03-02 21:09
[quote="Petia":8bctsk8y][quote="Максим ICM":8bctsk8y] А если его нет,замена возможна??[/quote:8bctsk8y] Як можна замінити те, чого нема? Подивіться до лівого повітряпроводу охолодження гальм, там має бути датчик температури. Якщо його там нема, то повинна бути принаймні фішка на два контакти (жовтого кольору якщо не помиляюсь). Якщо ж нема і фішки, то треба шукати де обрив. ВАЖЛИВО. Після встановлення датчика температури вона не відразу покаже справжню температуру. Потрібен час для адаптації, це може зайняти кілька годин. Для пришвидшення адаптації потрібно їхати, розігнатися більше 60км/год, тоді температура почне швидко набирати до реальної.[/quote:8bctsk8y] Где ты этот бред про адаптацию вычитал? отключил питание бк, включил. вот и вся адаптация. можно даже не открывая гаражные ворота :-D вместо датчика родного, впаяй терморезистор, стоил копейки.. тем полно по замене было.
Petia 2015-03-02 21:21
[quote="Angry_johnny":123zwejl] Где ты этот бред про адаптацию вычитал? отключил питание бк, включил. вот и вся адаптация. можно даже не открывая гаражные ворота :-D вместо датчика родного, впаяй терморезистор, стоил копейки.. тем полно по замене было.[/quote:123zwejl] Ніде не вичитав, поділився власним досвідом. Міняли знайомому, поставили новий датчик, температура -37, зняли мій завідомо робочий, поставили на його машину, далі -37. Поставили мій на місце і тепер в мене теж показує -37 :sh_ok: . Проблема вирішилась, коли почав рух, чим більша була швидкість, тим швидше показник температури наблизився до реальної за бортом.
Maximka 2015-03-02 21:25
[quote="Petia":bf3gw3ia][quote="Angry_johnny":bf3gw3ia] Где ты этот бред про адаптацию вычитал? отключил питание бк, включил. вот и вся адаптация. можно даже не открывая гаражные ворота :-D вместо датчика родного, впаяй терморезистор, стоил копейки.. тем полно по замене было.[/quote:bf3gw3ia] Ніде не вичитав, поділився власним досвідом. Міняли знайомому, поставили новий датчик, температура -37, зняли мій завідомо робочий, поставили на його машину, далі -37. Поставили мій на місце і тепер в мене теж показує -37 :sh_ok: . Проблема вирішилась, коли почав рух, чим більша була швидкість, тим швидше показник температури наблизився до реальної за бортом.[/quote:bf3gw3ia] Глупости.просто нужно подождать минут 5 и всё
ZINGER 2015-03-02 21:28
[quote="Petia":imr1skav][quote="Angry_johnny":imr1skav] Где ты этот бред про адаптацию вычитал? отключил питание бк, включил. вот и вся адаптация. можно даже не открывая гаражные ворота :-D вместо датчика родного, впаяй терморезистор, стоил копейки.. тем полно по замене было.[/quote:imr1skav] Ніде не вичитав, поділився власним досвідом. Міняли знайомому, поставили новий датчик, температура -37, зняли мій завідомо робочий, поставили на його машину, далі -37. Поставили мій на місце і тепер в мене теж показує -37 :sh_ok: . Проблема вирішилась, коли почав рух, чим більша була швидкість, тим швидше показник температури наблизився до реальної за бортом.[/quote:imr1skav] :+1: 100% сразу не показывает,нужно время
Petia 2015-03-02 21:31
[quote="Maximka":1l8ng1b4][quote="Petia":1l8ng1b4][quote="Angry_johnny":1l8ng1b4] Где ты этот бред про адаптацию вычитал? отключил питание бк, включил. вот и вся адаптация. можно даже не открывая гаражные ворота :-D вместо датчика родного, впаяй терморезистор, стоил копейки.. тем полно по замене было.[/quote:1l8ng1b4] Ніде не вичитав, поділився власним досвідом. Міняли знайомому, поставили новий датчик, температура -37, зняли мій завідомо робочий, поставили на його машину, далі -37. Поставили мій на місце і тепер в мене теж показує -37 :sh_ok: . Проблема вирішилась, коли почав рух, чим більша була швидкість, тим швидше показник температури наблизився до реальної за бортом.[/quote:1l8ng1b4] Глупости.просто нужно подождать минут 5 и всё[/quote:1l8ng1b4] Реально за 15хв температура піднялась до -34, хоча надворі було +25.