Проблема с холостим М43
Всім привіт. На холостих показник тахометра 400-600 об. (колбасить), а при русі, коли кидаєш нітралку то із 5-ти разів 2 рази глохла. Поки не розкочегариш до 2000 об. - рушити не реально. Після 2000 об. машина веде себе нормально. При початку руху, або після нітралки, коли нажимаєш на педаль газу відбуваєтьсч затяжний ПРОВАЛ. Під час провалу мотор троїть пукає і не їде. Бувало, коли добре прогазуєш - холості появляються, але обороти плавають. Якщо і є холостий, то до тої пори, поки не попробуєш заглушить а потом обратно завести. Подсоса воздуху не обнаружив, ДДЗ працює, ДХХ працює. Удалив абсорбер, але трубку до колектора заглушив (подсоса немає). До проблеми мав діло з бензонасосом (точніше з датчиком показника палива), Також ліз до моторної проводки(укультурював після СВАПА) ПЕРЕВІРИВ. Грішив на паливо. Був залитий воковський А92. Поїхав на заправку залив 95-го мустангу і проблема не рішилась. Якщо прислухатись то чути, як трішки цокотять форсунки.
В кого були похожі симптоми? Як вирішили проблему? Заздалегідь вдячний

Давление топлива в рампе, лямбда-зонд, датчик температуры ОЖ DME, расходомер... Если с топливом точно все ок (форсунки чистые, бензонасос давит нормально, фильтра чистые), то следующим пунктом идет отключение лямбда-зонда (если после этого все пришло в норму - замена), потом замена датчика температуры ОЖ DME которому 20 лет в обед и показывает он что угодно, потом подмена расходомера на другой, заведомо нормально работающий.
А вообще чудес не бывает и 99% что проблема в лямбда-зонде или расходомере, а возможно и в том и в другом.
Роcходомір працює. З люмдою ще не пробував поігратись, а температуру датчик не показує. Я думав що завоздушена система і тому він мовчить. Після СВАПА (коли заливав жидкость) він щось пробував показувати, але при тестрайві він замовчав

Цікаво, що простий датчик температури може так мозви парить

[url:3uy51pkq]http://youtu.be/POxFIpktyG4[/url:3uy51pkq]
ДХХ внормі. Поповоду датчика температури, якщо він не працює, то хіба машина буде глохнуть, троїть, важко набирати обороти?????????? Коли тримати обороти вище 2000 то проблема не відчувається. А холостих майже немає

Признаки убитой Лямбды. Отключи и почувствуешь прилив сил

Неделю назад с таким же диагнозом мучался.

Сьогодні попробую
свист не слышен?
Зняв фішку на лямду і робота двигуна покращилась. Причина найдена

Цікаво, чи можна лямдазонд прозвонити, щоб пересвідчитись, що це саме в ньому проблема? Я думаю причина може бути і в фішці (підпаляна) і в самих проводах (які всі в ізоленті). Наскільки я памятаю там 4 провода -2 із яких білі(можна попутати між собою). Чи можна лямду просто заглушити і їздити без нього? Ще чув варіант щодо ВАЗовського зонда, який підходить на М43:upset: Якщо ВАЗовський підходить то як його правильно підєднати

[quote="sport":xcw5ssd4]Зняв фішку на лямду і робота двигуна покращилась. Причина найдена

Цікаво, чи можна лямдазонд прозвонити, щоб пересвідчитись, що це саме в ньому проблема? Я думаю причина може бути і в фішці (підпаляна) і в самих проводах (які всі в ізоленті). Наскільки я памятаю там 4 провода -2 із яких білі(можна попутати між собою). Чи можна лямду просто заглушити і їздити без нього? Ще чув варіант щодо ВАЗовського зонда, який підходить на М43:upset: Якщо ВАЗовський підходить то як його правильно підєднати

[/quote:xcw5ssd4]
Нет. Меняй его нах...
На данный момент я езжу без лябды (фишка отключена). Новая лежит на заднем сиденье катается.

В ближайшее время установится на место.
Универсальные зонды не бери.
[quote="sport":2j3igw12]Якщо ВАЗовський підходить то як його правильно підєднати

[/quote:2j3igw12]
Поставишь ВАЗовский и после первой, третьей, пятой лужи будут абсолютно те же проблемы что и сейчас.