В дтп погиб Кузьма Скрябин
[url:244yw6tm]http://www.rbc.ua/rus/news/accidents/v-dnepropetrovskoy-obl-v-dtp-pogib-pevets-andrey-kuzmenko-02022015094400[/url:244yw6tm]
да что ж такое...

о ужас . . .

Пусть Земля Ему будет Пухом ...

бля,

ого

земля пухом.
хороший дядька был :(:(:(
Пусть земля будет пухом. Реально был классный человек...
один из немногих, кто не вызывал отвращения на эстраде, юморной мужик был..жаль...

пиздец

земля пухом
ооооочень жаль, просто очень.....
Боженька почему-то хороших людей рано забирает, а гавно и моральные уроды ходят по земле до старости...
[quote="alex 27":2mvmnv89]ооооочень жаль, просто очень.....
Боженька почему-то хороших людей рано забирает, а гавно и моральные уроды ходят по земле до старости...[/quote:2mvmnv89]
Была когда-то грустная шутка на эту тему - они там наверху тоже любят хорошую музыку!
[youtube:2mvmnv89]lyAaRgvTzgY[/youtube:2mvmnv89]
Ой-ой-ой...

тоже прочла недавно в новостях.... очень жаль

что не день, то какой-то пи...ц происходит
Являюсь поклонником раннего творчества Скрябина.
Хорошим Андрей был человеком, и простым, что немаловажно.
Доводилось мне с ним в неофициальной обстановке коньячку попить.
Последний раз в октябре общался на концерте De/Vision, Mesh, Camouflage в клубе Sentrum.
Земля пухом.
[quote="srg1":320gq7kb]Являюсь поклонником раннего творчества Скрябина.
Хорошим Андрей был человеком, и простым, что немаловажно.
Доводилось мне с ним в неофициальной обстановке коньячку попить.
Последний раз в октябре общался на концерте De/Vision, Mesh, Camouflage в клубе Sentrum.
Земля пухом.[/quote:320gq7kb]
Казки - самый любимый альбом
Земля пухом, не вериться...
Бляяяяяя, артист от природы был. Земля пухом

Земля пухом,жалко хороший был человек.

Пиндец!!!

Жалко, реально талановитий був дядька...
Земля йому пухом
Капец...только вот по радио услышал

1 февраля в Кривом Роге был концерт Скрябина, как оказалось последний для Кузьмы...
[img:6d9ic5o7]http://savepic.org/6841404.jpg[/img:6d9ic5o7]
[img:6d9ic5o7]http://savepic.org/6846524.jpg[/img:6d9ic5o7]
[img:6d9ic5o7]http://savepic.org/6836284.jpg[/img:6d9ic5o7]
[img:6d9ic5o7]http://savepic.org/6849598.jpg[/img:6d9ic5o7]
[img:6d9ic5o7]http://savepic.org/6820913.jpg[/img:6d9ic5o7]
[img:6d9ic5o7]http://savepic.org/6874160.jpg[/img:6d9ic5o7]
капец

Жесть...
Лист Андрія Кузьменка (лідера гурту "Скрябін") до президентів України "Панове президенти, є до вас розмова, Бо ми давно не чули від вас правдиве слово. І може я ніколи б не починав її Та скажу вам відверто - причина у війні, В яку ви цю країну всі разом погрузили. І щоб її не було ви нічого не зробили. Невже за стільки років ви достатньо не нажили, Щоб заробляти гроші копаючи могили. Панове президенти, є до вас питання Чому ви всі живете, як голубці в сметані Тоді, коли всі люди скидаються солдатам Копійками, які ви ще в них не встигли відібрати? Чому ви не пошлете на війну своїх синів? Ні внуків, ні племінників, самих вас там не видно Зате на смерть кидаєте чужих чоловіків Скажіть мені, невже це виглядає справедливо Чому холоднокровно ви зливаєте країну? І у крові своїй ви власну топите дитину. Скажіть, будь ласка, чим всі люди в цій країні винні? Скажіть ціну, за скільки ви продали Україну? Я хочу побажати вам , панове президенти, Відчути весь наш біль на собі перше, ніж померти. А всім нащадкам вашим - я хочу тільки зла, Яке ви всі разом роками готували нам!" (с) Кузьма Скрябін

только что на сайте города прочитал, это уже далеко не первый кто там жизнь оставил.
R.I.P очень жаль, хороший был пивец
[quote="babay74":23fsk3w6]Лист Андрія Кузьменка (лідера гурту "Скрябін") до президентів України "Панове президенти, є до вас розмова, Бо ми давно не чули від вас правдиве слово. І може я ніколи б не починав її Та скажу вам відверто - причина у війні, В яку ви цю країну всі разом погрузили. І щоб її не було ви нічого не зробили. Невже за стільки років ви достатньо не нажили, Щоб заробляти гроші копаючи могили. Панове президенти, є до вас питання Чому ви всі живете, як голубці в сметані Тоді, коли всі люди скидаються солдатам Копійками, які ви ще в них не встигли відібрати? Чому ви не пошлете на війну своїх синів? Ні внуків, ні племінників, самих вас там не видно Зате на смерть кидаєте чужих чоловіків Скажіть мені, невже це виглядає справедливо Чому холоднокровно ви зливаєте країну? І у крові своїй ви власну топите дитину. Скажіть, будь ласка, чим всі люди в цій країні винні? Скажіть ціну, за скільки ви продали Україну? Я хочу побажати вам , панове президенти, Відчути весь наш біль на собі перше, ніж померти. А всім нащадкам вашим - я хочу тільки зла, Яке ви всі разом роками готували нам!" (с) Кузьма Скрябін

[/quote:23fsk3w6]
оце слова. взяли за душу ....

дiйсно вiн був прав ...
[quote="ALPINA_e36":3mcx3f3h][quote="babay74":3mcx3f3h]Лист Андрія Кузьменка (лідера гурту "Скрябін") до президентів України "Панове президенти, є до вас розмова, Бо ми давно не чули від вас правдиве слово. І може я ніколи б не починав її Та скажу вам відверто - причина у війні, В яку ви цю країну всі разом погрузили. І щоб її не було ви нічого не зробили. Невже за стільки років ви достатньо не нажили, Щоб заробляти гроші копаючи могили. Панове президенти, є до вас питання Чому ви всі живете, як голубці в сметані Тоді, коли всі люди скидаються солдатам Копійками, які ви ще в них не встигли відібрати? Чому ви не пошлете на війну своїх синів? Ні внуків, ні племінників, самих вас там не видно Зате на смерть кидаєте чужих чоловіків Скажіть мені, невже це виглядає справедливо Чому холоднокровно ви зливаєте країну? І у крові своїй ви власну топите дитину. Скажіть, будь ласка, чим всі люди в цій країні винні? Скажіть ціну, за скільки ви продали Україну? Я хочу побажати вам , панове президенти, Відчути весь наш біль на собі перше, ніж померти. А всім нащадкам вашим - я хочу тільки зла, Яке ви всі разом роками готували нам!" (с) Кузьма Скрябін

[/quote:3mcx3f3h]
оце слова. взяли за душу ....

дiйсно вiн був прав ...[/quote:3mcx3f3h]
все просто и доступно, в свойственной ЕМУ манере...

Земля пухом....
[youtube:jagc3ft4]q4iR7BJ1ESY[/youtube:jagc3ft4]
ну та удар как раз в водительскую сторону пришелся. хоть и большой сарай, а людей железо не спасло.
земля пухом
[quote="kozak_ark":3grohikv]ну та удар как раз в водительскую сторону пришелся. хоть и большой сарай, а людей железо не спасло.[/quote:3grohikv]
Я честно говоря не могу себе представить скорость, если так смяло Секвойю и оторвало задний мост у газона...
По факту, это ничего не меняет уже...хороший человек ушёл. Земля ему пухом. Но те, кто еще живы - не летайте так...

[img:3md2hrq0]http://img.1kr.ua/photogallery_files/d137d16e/5648758c/1_544x665_166114_24ffe46569f4482c84794400e4bd3c5f136670_2eaa280d5b802c9e5508bdb79322d5edIMG_0859.jpg[/img:3md2hrq0]
[img:1hq6ieun]http://img.1kr.ua/photogallery_files/d137d16e/5648758c/1_544x665_166125_24ffe46569f4482c84794400e4bd3c5f136681_9b5de8c2009788298bdd837fdb3c375aIMG_0876.jpg[/img:1hq6ieun]
[img:1hq6ieun]http://img.1kr.ua/photogallery_files/d137d16e/5648758c/1_544x665_166116_24ffe46569f4482c84794400e4bd3c5f136672_2eaa280d5b802c9e5508bdb79322d5edIMG_0863.jpg[/img:1hq6ieun]

земля ему пухом. отличный был мужик, а главное делал больше чем говорил, и не стеснялся высказаться.
[youtube:2egfoes1]fwWmyBIwzso[/youtube:2egfoes1]
ну если я все правильно понял, то боковой удар самый опасный. увы и ах.
[quote="kozak_ark":dmttt33u]ну если я все правильно понял, то боковой удар самый опасный. увы и ах.[/quote:dmttt33u]
судя по всему "вьехал под зил" под колесо зилу....
лобовуха походу, фара в фару приблизительно. Небось хорошо шел и срезал угол в повороте.
R.I.P.
[youtube:1ys1yvvq]CeZShLjskQQ[/youtube:1ys1yvvq]
[url:5tptlpoh]http://reporter-ua.com/2010/12/29/kuzma-skryabin-v-zaporozhe-kogda-reshilas-moya-sudba[/url:5tptlpoh]
интервью Скрябина - правда старенькое
[u:28ptp8zw][b:28ptp8zw]Народ, давайте не будем проводить анализ ДТП. Не нужно.[/b:28ptp8zw][/u:28ptp8zw]
Спасибо аз понимание.
[quote="Alexx-k":1ufr6vfz][u:1ufr6vfz][b:1ufr6vfz]Народ, давайте не будем проводить анализ ДТП. Не нужно.[/b:1ufr6vfz][/u:1ufr6vfz]
Спасибо аз понимание.[/quote:1ufr6vfz]

Очень жаль, искренний и очень положительный человек, жаль что ушел так рано

Пусть земля ему будет пухом

"[b:3pz6vqr1]Лист до президентів України[/b:3pz6vqr1].
Панове президенти є до вас розмова
Бо ми давно не чули від вас правдиве слово
І може я ніколи б не починав її
Та скажу вам відверто - причина у війні
В яку ви цю країну всі разом погрузили
І щоб її не було ви нічого не зробили
Невже за стільки років ви достатньо не нажили
Щоб заробляти гроші копаючи могили
Панове президенти є до вас питання
Чому ви всі живете як голубці в сметані
Тоді коли всі люди скидаються солдатам
Копійками, які ви ще в них не встигли відібрати
Чому ви не пошлете на війну своїх синів
Ні внуків, ні племінників, самих вас там не видно
Зате на смерть кидаєте чужих чоловіків
Скажіть мені, невже це виглядає справедливо
Чому холоднокровно ви зливаєте країну?
І у крові своїй ви власну топите дитину
Скажіть, будь ласка, чим всі люди в цій країні винні
Скажіть ціну, за скільки ви продали Україну!
Я хочу побажати вам , панове президенти
Відчути весь наш біль на собі перше ніж померти
А всім нащадкам вашим - я хочу тільки зла
Яке ви всі разом роками готували нам!
(с) Кузьма Скрябін"
Я не могу понять этой мировой не справедливости... Светлейшие лучшие люди уходит в ДТП при сомнительных обстоятельствах, в то время, как какие то среднестатесические пьяные в жопу уроды, которые не сделали ничего хорошего в жизни разорвав мазератти пополам остаются с нами и продолжают пиздить наши деньги и давить наших детей своими джипами....
Сука! Как так!
[quote="iShishkin":2b237ace]Я не могу понять этой мировой не справедливости... Светлейшие лучшие люди уходит в ДТП при сомнительных обстоятельствах, в то время, как какие то среднестатесические пьяные в жопу уроды, которые не сделали ничего хорошего в жизни разорвав мазератти пополам остаются с нами и продолжают пиздить наши деньги и давить наших детей своими джипами....
Сука! Как так![/quote:2b237ace]

по пьяным уродам. (мое мнение) их Боженька бережёт ля всеобщей кастрации во всеобщем суде...
Читал, в нете комментарии, что якобы его заказали после *обращения к президентам*.
Пишут абы шо

R.I.P.
собираюсь на Майдан, звоните если что
[quote="Иваныч":32dfb9qy]Читал, в нете комментарии, что якобы его заказали после *обращения к президентам*.
Пишут абы шо

[/quote:32dfb9qy]
Ага, молоковоз на него натравили

А до того заказали на заводе Тойота тачку с слабиной в кузове...и преднамеренно продали ему, на всякий случай. А потом молоковоз - дождался своего часа...

[quote="iShishkin":1c5w9wbk][quote="Иваныч":1c5w9wbk]Читал, в нете комментарии, что якобы его заказали после *обращения к президентам*.
Пишут абы шо

[/quote:1c5w9wbk]

А до того заказали на заводе Тойота тачку с слабиной в кузове...и преднамеренно продали ему, на всякий случай. А потом молоковоз - дождался своего часа...

[/quote:1c5w9wbk]
я читал мол вальнули за критику президента. не тот уровень...он же не Черновол...
[quote="iShishkin":1yqeeqqg][quote="Иваныч":1yqeeqqg]Читал, в нете комментарии, что якобы его заказали после *обращения к президентам*.
Пишут абы шо

[/quote:1yqeeqqg]

[/quote:1yqeeqqg]А почему один молоковоз могло быть и больше сейчас не понятно где правда,а где случайность.
Жаль(

Земля ему пухом!
[quote="zvezdyn":1d4nwg4k]А почему один молоковоз могло быть и больше сейчас не понятно где правда,а где случайность.[/quote:1d4nwg4k]
я вот почему то думаю что вряд ли молоковоз стал резать это дерево или пошел на обгон.
Дійсно була хороша людина... жаль що саме так трапляється(( а всякі хуйли живі!

Він був неординарною людиною. Мені здається що він не хотів би бачити наших кислих облич.
Ще колись почуємо пісні у його виконанні наживо, але нехай це буде не скоро...
Спочивай...
ЧЕЛОВЕК!!!
Очень жаль...
Царствия Небесного Тебе.
"Таке відчуття, що сьогодні в кожного з нас помер друг.."
лучше не скажешь ...
[youtube:b13aen7b]8skcXA1RsFw[/youtube:b13aen7b]
интересно вброс или правда
правда чи фейк?[spoiler=:2lifrdn0]ОТ ОЧЕВИДЦА АВАРИИ ДМИТРИЯ ЯЩЕНКО !
Підприємець 29-річний Дмитро Ященко із Запоріжжя їхав із Кривого Рога вранці 2 лютого. Каже, бачив аварію, у якій загинув Андрій Кузьменко. Той їхав білою "Тойотою".
— Мене обігнав білий джип, — розповідає. — Його наздогнала чорна "Хонда" й почала підрізати на повороті з боку обочини, ніби штовхаючи до середини дороги. Вдалині стояв молоковоз. Коли "Хонда" виштовхала джип, молоковоз виїхав назустріч. "Тойота" з ним зіштовхнулася. "Хонда" поїхала далі. А я зупинився. Ще багато машин стали й кинулися до місця аварії. Дівчата й жінки вищать, кричать.
Нас їхало четверо мужиків, підійшли до водія джипа. А він так затиснений, що всі разом не могли двері відкрити. Водій був ще живий, ворушив лівою ногою. Голова в крові. Я притулив пальці до шиї, пульс відчувався. Хвилин за 20 він помер на наших очах. "Швидка", ДАІ, еменесники приїхали хвилин за 40 чи годину з Кривого Рога. Хоча із Дніпропетровська їм хвилин 15–20.
Машину стали розрізати. Побачили, що на підлозі біля водія була непритомна жінка (адміністратор гурту "Скрябін". — "ГПУ") Ольга Любченко. Її забрали. Водій молоковоза був на диво спокійний. Хоча в таких ситуаціях почуваєшся винним, біжиш витягувати, допомагати. А він — хоч би що. З ним їхала жінка, була в легкому шоці.
Я сказав даїшникам, що був свідком аварії. Але мене не хотіли слухати, взяли телефон, і досі ніхто не дзвонить. Увечері друг, який був зі мною в машині, сказав, що то загинув Скрябін.
Чоловік розмістив оголошення про аварію на своїй сторінці у "Фейсбуці". Наступного дня її заблокували. Дмитрові телефонують незнайомці. Запрошують на зустріч, щоб поговорити про аварію. Розпитують, де живе.
— Схоже, мною зайнялися, — каже Ященко. — І вся ця аварія мені здається запланованим убивством[/spoiler:2lifrdn0]
п.с.відео вищеопубліковане видалено..що там було?
Так а что говорит пассажирка?
[quote="Иваныч":3v7nbggn]Так а что говорит пассажирка?[/quote:3v7nbggn]
поки що нічого.кажуть,вона відмовилася покищо давати інтерв'ю.у неї психологічний шок після аварії,але офіційно підтвердженої інформації з посиланням на джерело немає,так само нема нічого про регістратор(((
[youtube:3v7nbggn]4l_4npCgu-s[/youtube:3v7nbggn]
Может и действительно хонда была, может Андрей с ним "зацепился" и начал ганять. Он любил гасать, он сам это говорил в своих последних интервью. Походу хонда решила его обойти в повороте по внутреннему радиусу, т.к. Секвойю начало вытягивать на встречу, бо дура большая, не устойчивая, да и скорость там походу была не меньше 150. Но это так, мысли.
Если действительно это все подстроенно, я искренне желаю всем, кто в этом замешан, гнить сучим потрахам в аду. Уроды бля.
ребята, ну что такого знал Кузьма чего не знали другие? лил говно на власть и говорил что война это плохо? ну все это говорят.
[quote="kozak_ark":38q36u6i]ребята, ну что такого знал Кузьма чего не знали другие? лил говно на власть и говорил что война это плохо? ну все это говорят.[/quote:38q36u6i]
по этой причине и многие склоняются что вброс. Чтоб погрызли текущую власть еще и за это.
Обратите внимание на бампер тойоты.... Как можем врезатся в кого то и не повредить бампер???? На фото видно что дорога там пиздец.. при большой скорости авто бы розлетелись в стороны, а между ними метров 5 максимум... газон врезался в тойоту 100% у газона нет левой стороны а у тойоты бампер целый просто отпал и лежит... Дальше думайте... Там все просто не нужно быть экспертом что бы догадатся как все было... Жалко что с рук сойдет этим ....сам.
[quote="Simon88":1xm1aup7]Обратите внимание на бампер тойоты.... Как можем врезатся в кого то и не повредить бампер???? На фото видно что дорога там пиздец.. при большой скорости авто бы розлетелись в стороны, а между ними метров 5 максимум... газон врезался в тойоту 100% у газона нет левой стороны а у тойоты бампер целый просто отпал и лежит... Дальше думайте... Там все просто не нужно быть экспертом что бы догадатся как все было... Жалко что с рук сойдет этим ....сам.[/quote:1xm1aup7]

тоже на это обратил внимание и ещё на такой скорости фара должна была вылететь,а в газоне мост могли заранее ослабить чтобы удар сильнее казался.
[quote="crash3r":1al8zt75]:facepalm: не придумывайте хуйню, эксперты бля

[/quote:1al8zt75]
100%
[quote="crash3r":1co5heot]:facepalm: не придумывайте хуйню, эксперты бля

[/quote:1co5heot]
+1... нах нести шо попало..
Читаем:
[url:tf3z9sqc]http://obozrevatel.com/blogs/32416-smert-skryabina-kuzmi-ne-bula-vbivstvom--zhurnalisti-prokololis.htm[/url:tf3z9sqc]
Пишут что видео снятое не за долго до аварии
[youtube:1sllp7dh]mioRMYVJDww[/youtube:1sllp7dh]
земля пухом.