Приборка, спідометир
Тільки після 60 починає показувати, приборка дорестайл, сталось це через рестайл проводку або через те що я її розбирав або через вологу/сирість
[spoiler=стара тем:1r98h7rb]Поступово зменшує свій хід,колись дальше 25 не йшла зараз дальше 18 не йде, показує вроді справно, просто змістився проміжуток робочої зони, також не горить лампочка птф на приборці, сама лампочка справна[/spoiler:1r98h7rb]
Я такое победил когда поменял весь механизм стрелки в приборке
а птф горят?
[quote="lx_xl":2rr8x20u]Поступово зменшує свій хід,колись дальше 25 не йшла зараз дальше 18 не йде, показує вроді справно, просто змістився проміжуток робочої зони, також не горить лампочка птф на приборці, сама лампочка справна[/quote:2rr8x20u]
Зато ездить приятно

Меня она иногда аж раздражает

[quote="alexhotmor":2fp04xpf]Я такое победил когда поменял весь механизм стрелки в приборке[/quote:2fp04xpf]
Можна поконкретніше? вмене є ще одна прибара в якій датчик топлива бреше
Щоб не плодити теми: раз прийдеться вскривати приборку, з чого можна поставити(і як) "довші" червоні срілки аля ем. вроді з х5? чи ні

[quote="kozak_ark":18eo8yv0]а птф горят?[/quote:18eo8yv0]
Так, в реле не може бути проблема?
[quote="Foks":18eo8yv0]
Зато ездить приятно

[/quote:18eo8yv0]
Згідний)) але нехай воно буде справне, а лампочку витягти завжди можна)
[quote="Foks":j1vefc5q][quote="lx_xl":j1vefc5q]Поступово зменшує свій хід,колись дальше 25 не йшла зараз дальше 18 не йде, показує вроді справно, просто змістився проміжуток робочої зони, також не горить лампочка птф на приборці, сама лампочка справна[/quote:j1vefc5q]
Зато ездить приятно

[/quote:j1vefc5q]
Женя, поставь М- приборку, там нет расходомера
[quote="lx_xl":3dlorxaw][quote="alexhotmor":3dlorxaw]Я такое победил когда поменял весь механизм стрелки в приборке[/quote:3dlorxaw]
Щоб не плодити теми: раз прийдеться вскривати приборку, з чого можна поставити(і як) "довші" червоні срілки аля ем. вроді з х5? чи ні

[/quote:3dlorxaw]
Если снять заднюю крышку приборки то увидим что весь механизм (все окошко) расходомера съемное, те вытягиваем с пазов и ставим исправный. работы на 30 мин.

[quote="alexhotmor":1eolv0pn][quote="lx_xl":1eolv0pn][quote="alexhotmor":1eolv0pn]Я такое победил когда поменял весь механизм стрелки в приборке[/quote:1eolv0pn]

[/quote:1eolv0pn]
Если снять заднюю крышку приборки то увидим что весь механизм (все окошко) расходомера съемное, те вытягиваем с пазов и ставим исправный. работы на 30 мин.

[/quote:1eolv0pn]
все правильно дякую за підсказку