Продам БМВ 320 Е36 1995 Львів
BMW 320 E36, бензин, 1995 р.в., Львів. VIN WBACB51090AN12978. Ходова, кузов, електрика в порядку, клімат. заправлений, новий акб, замінено масло та фільтри(BOSCH).Є чеки з СТО. Будь-яка Ваша перевірка. Зняття з обліку. Ціна 7500 USD.Торг.Костянтин 0672714591.
http://auto.ria.com/auto_bmw_320_13729040.html.
Еще бы феншоуй подкапотки и рукав охлаждения гены и норм.
я знаю эту машину как облупленную как свою
что с ней сделали

грязная,задранная как коза,где пульт поделся от магнитолы,где делись дорестайловые ноздри

в эту лялю садился и просто балдел.прошлый хозяин меня добил полностью и с нее я загорелся детской мечтой

.Парни это та машина была которая сток с виду но сев в нее реально стояк...
да попала маша наезднику
Машину піднімав для наших доріг. Ніздрі поміняні свідомо. Пульт від магнітоли на місці. Наїзди безпідставні. Купована менше року тому. Після попереднього власника вкладено грошей чимало. На все є чеки. Про машину мріяв і багато зробив але бачу що машина не для мене.
[quote:3mjg5poz]Ніздрі поміняні свідомо.[/quote:3mjg5poz]
типа не лень было птицу менять/красить?

[quote="Yacek":3ifht3yu][quote:3ifht3yu]Ніздрі поміняні свідомо.[/quote:3ifht3yu]
типа не лень было птицу менять/красить?

[/quote:3ifht3yu]
Мало того крылья рестайл,мне не понравилась да и ценник большой
Торг присутній. Це зазначено. Цінник відповідний до вкладених в машину коштів. Ціна на авто-ріа вже була набагато нижчою. Знову поставив стару, тому що не було попиту взагалі. Краще їздити самому ніж віддавати ластівку за безцінь.
Нова ціна 6500
[quote="manager":2v6mdgjh]Нова ціна 6500[/quote:2v6mdgjh]
Непродаш за такі гроші, максимум 5,5-5,7
[quote="Locker":13csz4fl][quote="manager":13csz4fl]Нова ціна 6500[/quote:13csz4fl]
Непродаш за такі гроші, максимум 5,5-5,7[/quote:13csz4fl]

Нова ціна 6000
[quote="manager":2r46xsig] ...але бачу що машина не для мене.[/quote:2r46xsig]
Що мається на увазі?
Авто продано