Проблемка с проводкою, свап М40-М43
Добрий день. В мене БМВ 316, 91року М40. Вирішив поставити М43 (да, розумію, що 16-ти клапаннік краще-ставлю на що грошей хватило). Почав підключати подкапотну проводку (М43) з салонною (М40) і завіс

В моїй ласточці фішки не оказалось. Відрізавши фішку (М43) почав зкручувати провода по кольору між собою. За декілька хвилин я наблюдаю таку картину

зі сторони салонної проводки (М40) лишається 1 провід КОРИЧНЕВО-ЗЕЛЕНИЙ. В проводці М43 провода такого кольору немає. Я вирішив попробувати завести машину без нього, але почув, що не працює бензанасос. (Іскру перевірити не встиг). Чи може бути проблема саме в цьому проводі, якщо так, то з яким проводом і якого кольору М43 його скрутити?
При включении зажигания контрольная лампа давления горит? Про иммобилайзер на м43 курсе?
кор/зел это давление масла, без этого провода точно заведется.... p/s/ если не разберешься - пиши в личку
Мозги дористайл - без имо. Лампочка тиску дійсно не горить, але вона не горіла і при покупці авто. Чому насос не качає?
за насос отвечает зел/фиол провод и там и там, думаю ты его скрутил.... дело в чем-то другом
дякую, будемо шукати