Функции форума ограничены, мы переносим данные на новый сервер.

А пока что можете заглянуть на нашу группу Facebook: www.facebook.com/groups/e36club.com.ua
Форум Техничка ДМРВ(розходомер) как протестивовать тестером?

ДМРВ(розходомер) как протестивовать тестером?

kit-a 2014-10-21 17:25
Слава Україні. Хлопці допоможіть! Проблема така. BMW e36 318 M43 з ДМРВ працює погано(обороти скачуть, троїть, глохне повний ппц, воняє неспаленим бензином одним словом з місці не зрушиться), знімаю ДМРВ ніби все стабілізується(обороти блисько 1 тис\хв не плавають дуже проте при швидкому збільшені оборотів починає дуситись,троїти немає тяги) На діагностики їздив одна відповідь розходомір. Вже два купив (правда б\у) продавці завіряли що з робочих машин а прома таж. Лямбда-зонд змінив на новий. Мозги сухі не залиті(думаю робочі). Може хтось підскаже як провірить ДМРВ(Розходомір) тестером? Або проводку до нього. Дякую за всі відповіді.
Dobrik 2014-10-21 22:21
[quote="kit-a":2lsinvhb]Слава Україні. Хлопці допоможіть! Проблема така. BMW e36 318 M43 з ДМРВ працює погано(обороти скачуть, троїть, глохне повний ппц, воняє неспаленим бензином одним словом з місці не зрушиться), знімаю ДМРВ ніби все стабілізується(обороти блисько 1 тис\хв не плавають дуже проте при швидкому збільшені оборотів починає дуситись,троїти немає тяги) На діагностики їздив одна відповідь розходомір. Вже два купив (правда б\у) продавці завіряли що з робочих машин а прома таж. Лямбда-зонд змінив на новий. Мозги сухі не залиті(думаю робочі). Може хтось підскаже як провірить ДМРВ(Розходомір) тестером? Або проводку до нього. Дякую за всі відповіді.[/quote:2lsinvhb] Привет. Снимают показания со 2го контакта + на массу -. Грубая проверка мультиметром или вольтметром, точная асцилографом. В правильности показаний не верен, но для м40го расходомера пишут http://www.drive2.ru/l/746908/
ZINGER 2014-10-22 00:09
город?
kit-a 2014-10-22 09:21
Я в Тернополі.