Проблема з дизельним М41
Вітаю! Відразу вибачаюсь можливо повторюю тему! Маю питання стосовно паливної системи на двигуну М41 (318TDS) Вертаючись з роботи вирішив помити машинку і двигун з верху змити також, зробив все, все чудово око радує

поставив на паркінгу й пішов відпочивать! [b:323of8d0]З ранку під час заведення мені на приборній панелі загорається форсунка і негасне машина заводиться, починає труїть, випльовувати хмари сірого диму, глохне

Як підгазовувати то неглохне, але як відпустити педаль газу починаються конвульсії в старенької

. Якщо нагріти двигун приблизно до 60 градусів зникають хмари сірого диму і перестає глохнуть але всеодно троїть, як температура приблизно 90 градусів ніби все чудово тільки час від часу делікатно троїть! Але на приборній панелі постійно горить форсунка![/b:323of8d0] [b:323of8d0]Що мене цікавить шановні власники дизельних звірів

можливо хтось мав таку проблему, і чи можливо найти самому причину цієї біди не звертаючись до автосервісів

[/b:323of8d0]
[quote="_Leon_pro":2ltqqkdo][spoiler=:2ltqqkdo]Вітаю! Відразу вибачаюсь можливо повторюю тему! Маю питання стосовно паливної системи на двигуну М41 (318TDS) Вертаючись з роботи вирішив помити машинку і двигун з верху змити також, зробив все, все чудово око радує

поставив на паркінгу й пішов відпочивать! [b:2ltqqkdo]З ранку під час заведення мені на приборній панелі загорається форсунка і негасне машина заводиться, починає труїть, випльовувати хмари сірого диму, глохне

Як підгазовувати то неглохне, але як відпустити педаль газу починаються конвульсії в старенької

. Якщо нагріти двигун приблизно до 60 градусів зникають хмари сірого диму і перестає глохнуть але всеодно троїть, як температура приблизно 90 градусів ніби все чудово тільки час від часу делікатно троїть! Але на приборній панелі постійно горить форсунка![/b:2ltqqkdo] [b:2ltqqkdo]Що мене цікавить шановні власники дизельних звірів

можливо хтось мав таку проблему, і чи можливо найти самому причину цієї біди не звертаючись до автосервісів

[/b:2ltqqkdo][/spoiler:2ltqqkdo][/quote:2ltqqkdo]
У меня тоже было на форде , это подсос воздуха. Смотри форсунки. + к тому, какая то трубка была с трещиной, воздух сосала, заварили стал работать как часы

[quote="Владииир":2gxx3e8l]
У меня тоже было на форде , это подсос воздуха. Смотри форсунки. + к тому, какая то трубка была с трещиной, воздух сосала, заварили стал работать как часы

[/quote:2gxx3e8l]
Підкажи будь-ласка як провірити підсос повітря на форсунках?

Просто недумаю що трубка матиме тріщину! І ще на гарячий двигун дуже важко заводиться довго кручу стертером, приблизно двигун робить махів 6-8 щоб завестись!

[quote="_Leon_pro":3nox0ta7][quote="Владииир":3nox0ta7]

[/quote:3nox0ta7]
Підкажи будь-ласка як провірити підсос повітря на форсунках?

Просто недумаю що трубка матиме тріщину! І ще на гарячий двигун дуже важко заводиться довго кручу стертером, приблизно двигун робить махів 6-8 щоб завестись!

[/quote:3nox0ta7]
Это точно подсос воздуха, подьедь к любым дизелистам, сделают без проблем

[quote="Владииир":1flg5z8o]

[/quote:1flg5z8o]
Дякую за відповідь! В понеділок поїду до польских спеціалістів послухаю їх вердикт!

[quote="_Leon_pro":29od8yym][quote="Владииир":29od8yym]

[/quote:29od8yym]
Дякую за відповідь! В понеділок поїду до польских спеціалістів послухаю їх вердикт!

[/quote:29od8yym]
Отпишись потом, в чем же было дело
1 )пот СОС воздуха на обратках резиновые шланги на форсунках !!!2)вода в разьемах под пластиковым впускном колекторе или фарсунки !3)фарсунка электронная накрылась !и.т.д
[quote="Владииир":v0kvsrq8][quote="_Leon_pro":v0kvsrq8][spoiler=:v0kvsrq8]Вітаю! Відразу вибачаюсь можливо повторюю тему! Маю питання стосовно паливної системи на двигуну М41 (318TDS) Вертаючись з роботи вирішив помити машинку і двигун з верху змити також, зробив все, все чудово око радує

поставив на паркінгу й пішов відпочивать! [b:v0kvsrq8]З ранку під час заведення мені на приборній панелі загорається форсунка і негасне машина заводиться, починає труїть, випльовувати хмари сірого диму, глохне

. Якщо нагріти двигун приблизно до 60 градусів зникають хмари сірого диму і перестає глохнуть але всеодно троїть, як температура приблизно 90 градусів ніби все чудово тільки час від часу делікатно троїть! Але на приборній панелі постійно горить форсунка![/b:v0kvsrq8] [b:v0kvsrq8]Що мене цікавить шановні власники дизельних звірів

[/b:v0kvsrq8][/spoiler:v0kvsrq8][/quote:v0kvsrq8]

[/quote:v0kvsrq8]
Какой нах подсос воздуха в дизеле,трактор заводится и работает вообще без впускного колектора,проблема в управляющей форсунке (та что с проводком )когда она кончается всегда светится на приборке форсунка,пока не поменяеш проблемы мне кажется не решить
[quote="175":1iexgqc1]

[/quote:1iexgqc1]
Какой нах подсос воздуха в дизеле,трактор заводится и работает вообще без впускного колектора,проблема в управляющей форсунке (та что с проводком )когда она кончается всегда светится на приборке форсунка,пока не поменяеш проблемы мне кажется не решить[/quote]
Ан нет, проблема была такая, заводилась с утра гуд, прогреется , заглушу, не заводился. Оказалось что топливо из за негерметичности форсунок уходило... как то так

Вова шо ты намутил с цитатами? У меня форда никогда в жизни не было

[quote="175":30hd8c69]Вова шо ты намутил с цитатами? У меня форда никогда в жизни не было

[/quote:30hd8c69]
Тьфу =)) ну главное что ты понял
Если что головка откручивать форсунку у 175 !а у меня есть форсунка.
Что с машиной ???просвяти может зря мы 175 ,фарсунки выкидывали ))))
Вітаю всіх! Вибачаюсь що так довго невідписував, машина з понеділка на СТО сьогодні виконана перша робота по ній а саме стосовно мого питання! І так висновок СТО!

Неправильне розпилення форсунок! Зробили регенерацію форсунок! А головне від чого вони полетіли це підвищений тиск подачі топлива, як мені сказали має бути 40 а в мене 60!

Машина ще на СТО мають взавтра глянути чи всі свічки накалювання працюють! А і пропонують мені зробить регенерацію ТНВД за цю послугу візьмуть 1000 злотих на наші (4300гривень)

А за регенерацію форсунок 300 злотих разом із роботою (1290 гривень) Маю таке питання чи не дешевше буде зробить ТНВД в нас в Україні?

І скільки це буде коштувати в нас приблизно!
В Киеве сделать топливную хорошо с прокаткой на стенде со снятием и установкой будет стоить не больше 300 уй,форсунки подрегулировать распыление не дороже 20 уй за форсунку
[quote="175":3iaqsz3v]В Киеве сделать топливную хорошо с прокаткой на стенде со снятием и установкой будет стоить не больше 300 уй,форсунки подрегулировать распыление не дороже 20 уй за форсунку[/quote:3iaqsz3v]
Серёга откудова у тебя такие цены
Узнавал реставрация тнвд 5500-6000 и то когда доллар был по 8
Замена распылителей на форсах 50 долларов распылитель без работы и то бог какой то индийский.
[quote="andry0608":2wv2j2mg][quote="175":2wv2j2mg]В Киеве сделать топливную хорошо с прокаткой на стенде со снятием и установкой будет стоить не больше 300 уй,форсунки подрегулировать распыление не дороже 20 уй за форсунку[/quote:2wv2j2mg]
Серёга откудова у тебя такие цены
Узнавал реставрация тнвд 5500-6000 и то когда доллар был по 8
Замена распылителей на форсах 50 долларов распылитель без работы и то бог какой то индийский.[/quote:2wv2j2mg]
Я такие цены платил когда ездил на дизелях,по реставрации форсов то дешевле купить б\у и проверить что бы была хорошая чем реставрировать