Троїть М44 на ХХ
Всім привіт!
На Е36 М44В19 98 р. МКПП нестабільно працює двинун на ХХ. Вже довший час так їжджу. Вирішив розібратися.
З того, що було зроблено:
- нові свічки (ориг)
- дроти провірені на опір - 5.2-5.5 кОм
- провірений КВКГ - повністю робочий, мембрана ціла і замінений шланг до нього.
- замінений шланг від вакуумного підсилювача гальм
- зчитування помилок сканером показало їх відсутність
- каталізатор вирізаний
- гофра від розходоміра ціла
На машині стоїть газ 4-го покоління. Відразу скажу, що двигун працює нестабільно як на бензині так і на газу.
Машиною підтрухує і на холодно і на гарячо. Сьогодні по дорозі додому ще й дьоргатись почала при наборі оборотів десь в районі 2000 тис. об.
Завтра планую ще промити КХХ.
Хто що скаже по даній ситуації? Буду вдячний за допомогу.
[quote="Vaski":34cvekm1]Всім привіт!
На Е36 М44 98 р. МКПП нестабільно працює двинун на ХХ. Вже довший час так їжджу. Вирішив розібратися.
З того, що було зроблено:
- нові свічки (ориг)
- дроти провірені на опір - 5.2-5.5 кОм
- провірений КВКГ - повністю робочий, мембрана ціла і замінений шланг до нього.
- замінений шланг від вакуумного підсилювача гальм
- зчитування помилок сканером показало їх відсутність
- каталізатор вирізаний
- гофра від розходоміра ціла
На машині стоїть газ 4-го покоління. Відразу скажу, що двигун працює нестабільно як на бензині так і на газу.
Машиною підтрухує і на холодно і на гарячо. Сьогодні по дорозі додому ще й дьоргатись почала при наборі оборотів десь в районі 2000 тис. об.
Завтра планую ще промити КХХ.
Хто що скаже по даній ситуації? Буду вдячний за допомогу.[/quote:34cvekm1]
Можно было б подумать за датчик ХХ, но если машина дергается при наборе то это наверно не он. Но проверить его или подкинуть другой нужно!
1. У меня на М40 дергалась при наборе когда форсунки были неисправны, после их замены всё стабилизировалось.
2. Еще похожие симптомы были когда намокала фишка лямбда-зонда. Я купил зонд с длинным проводом и перенёс фишку аж к аккумулятору, после этого тоже прекратилось. Кстати если фишку заливало то машину еще месяц и больше колбасило т.к. вода оттуда не стекала.
Вчора по дорозі додому знову декілька разів смикалась, переключився на бензин - смикання пропало.
Сьогодні поїхав до газовщиків, поміняли ремкомплекти форсунок, відрегулювали все. Результат - смикання пропало, машина набирає обороти плавно, розганяється по-іншому в кращу сторону ніж до регулювання, розхід повинен зменшитися.
Плавання оборотів нікуди не ділося.
Сьогодні ще промив клапан ХХ, результат ніякий. Відключав фішку лямбди - ноль реакції або ще гірше (точно не скажу). Доречі сьогодні при зчитуванні помилок сканером засвітилачь одна: несправне реле підігріву зонда чи щось в тому роді.
Що далі?
[quote="Vaski":93cck0vx]Доречі сьогодні при зчитуванні помилок сканером засвітилачь одна: несправне реле підігріву зонда чи щось в тому роді.
Що далі?[/quote:93cck0vx]
Поменять реле подогрева лямбда зонда и снова на диагностику

[quote="318IS":2noi3lal][quote="Vaski":2noi3lal]Доречі сьогодні при зчитуванні помилок сканером засвітилачь одна: несправне реле підігріву зонда чи щось в тому роді.
Що далі?[/quote:2noi3lal]
Поменять реле подогрева лямбда зонда и снова на диагностику

[/quote:2noi3lal]
Дякую за пораду, та якщо там і є проблема, то з самим лямбда зондом. Коли відключав фішку від зонда, то одразу провірив - на лямбду напруга приходить 10 В чи скільки, не пам"ятаю, підігрів робочий. Діло в тому, що двигун троїть і на холодно, одразу після заводки, а лямбда, як відомо, бере участь в регулюванні суміші, коли сама виходить на робочу температуру.
Питание лямбды и подогрев лямбды - это не одно и тоже. Не путайте.
Ну я ж написав, що живлення до лямбди приходить.
а было так
[quote="Vaski":2xwif5tc]Відразу скажу, що двигун працює нестабільно як на бензині так і на газу.[/quote:2xwif5tc]
[quote="S@nEk":19qr8fat]а было так
[quote="Vaski":19qr8fat]Відразу скажу, що двигун працює нестабільно як на бензині так і на газу.[/quote:19qr8fat][/quote:19qr8fat]
Як це розуміти?
[quote="Vaski":3cf5ckxh][quote="S@nEk":3cf5ckxh]а было так
[quote="Vaski":3cf5ckxh]Відразу скажу, що двигун працює нестабільно як на бензині так і на газу.[/quote:3cf5ckxh][/quote:3cf5ckxh]
Як це розуміти?[/quote:3cf5ckxh]
міняються вхідні дані... так складніше виявити точно несправність...
Якщо проблема присутня тільки з ГБО, а на бензі нема, то треба дивитись тільки в ньому.
Згідний, та я писав, що проблема присутня і на бензині і на газі.
[quote="Vaski":3454rxvj]Згідний, та я писав, що проблема присутня і на бензині і на газі.[/quote:3454rxvj]
а на холодную у тебя зимой (в морозы) как заводилась машина?
[quote="S@nEk":3h3ydxhw][quote="Vaski":3h3ydxhw]Згідний, та я писав, що проблема присутня і на бензині і на газі.[/quote:3h3ydxhw]
а на холодную у тебя зимой (в морозы) как заводилась машина?[/quote:3h3ydxhw]
В тому то й діло, що я її тільки літом купив

А що? Компресія?
[quote="Vaski":2jtp9jpz][quote="S@nEk":2jtp9jpz][quote="Vaski":2jtp9jpz]Згідний, та я писав, що проблема присутня і на бензині і на газі.[/quote:2jtp9jpz]
а на холодную у тебя зимой (в морозы) как заводилась машина?[/quote:2jtp9jpz]
В тому то й діло, що я її тільки літом купив

А що? Компресія?[/quote:2jtp9jpz]
та часто встречается у этих моторов проблемы с холодным пуском. На е36ру постоянно в теме начинают писать с приходом холодов к нулю и заканчивают когда теплеет.
Связано вроде с регулировкой фаз... даже было время когда официально через сервис производили процедуру регулировки фаз ГРМ. Сдвигали углы на 6 градусов в какую-то сторону..
У меня пока вроде все хорошо. Но заметно что как только заведешь, пару минуть немного трухает моторчик буд-то троит. Пока не наберет немного температуру.
Как в морозы будет - посмотрим.
[quote="adic777":1ms2d7eg]А у меня плавают обороты на холостых когда на нейтральную передачу уходишь. То 1000, то 1500 то 900, потом постоит, кода полминуты когда две минуты-приходит сам в норму. Клапан и дросельную заслонку чистил, свечи менял. так вот и езжу уже три месяца. двигло такое же. может форсунки почистить? или клапан клинит?

[/quote:1ms2d7eg]
подкинь клапан ХХ с такого же мотора и точно узнаешь в нём ли причина. Если нет то может быть датчик расхода воздуха... ну и форсунки, но это наверно последнее и проверить их можно диагностикой.
Короче був сьогодні ще раз в газовщиків. Підключали комп і сказали, що сильне розрідження в впускному колекторі. Не знаю в яких одиницях воно вимірюється, та цифри були 40-43 на холостому. Майстер сказав, що в ідеалі має бути 30, а так хоча би 33. Сказав шукати причину.
Що може значити то розрідження? Підсос?
[quote="Vaski":217d845l]
Що може значити то розрідження? Підсос?[/quote:217d845l]

Мне все таки кажется,дело где то в подсос воздуха

Поміряйте компресію, бо проблема може бути з клапанами. Якщо однакова, тоді вже займайся електронікою.
[quote="Vaski":34wkliqq]Короче був сьогодні ще раз в газовщиків. Підключали комп і сказали, що сильне розрідження в впускному колекторі. Не знаю в яких одиницях воно вимірюється, та цифри були 40-43 на холостому. Майстер сказав, що в ідеалі має бути 30, а так хоча би 33. Сказав шукати причину.
Що може значити то розрідження? Підсос?[/quote:34wkliqq]
Надо очень детально пересмотреть все шлангочки, патрубки, гофру, прокладки... а еще дымом от сигаретки.
Если будет затягивать то будет видно...
лучше всего проверить подсос генератором дыма. так нашел подсос воздуха через колечки на форсунках,заслонку disa. еще может подсасывать через маленький шланг с обратки на коллектор, адсорбер,...... .короче причин дох...я.
Друзі, всім дякую за допомогу, діло помалу просувається

Вчора пізно ввечері знайшов підсос повітря, нарешті

Місце, де сосе позначив червоним.
[url=http://piccy.info/view3/7033346/f476a1033f7cebc14f4f1b4af9de6901/:36pjlxj6][img:36pjlxj6]http://i.piccy.info/i9/5d423d0e02d764c0ef861d89d2e5de08/1411797759/4972/806227/Bezymiannyi1_240.jpg[/img:36pjlxj6][/url:36pjlxj6][url=http://i.piccy.info/a3c/2014-09-27-06-02/i9-7033346/240x169-r:36pjlxj6][img:36pjlxj6]http://i.piccy.info/a3/2014-09-27-06-02/i9-7033346/240x169-r/i.gif[/img:36pjlxj6][/url:36pjlxj6]
Ну вот и слава Богу

Хтось знімав заслонку Діса на м44? Блок абс не потрібно скидати?
Вроде не нужно. Впускной коллектор только
[quote="Kulichok":lpr5rpe2]Вроде не нужно. Впускной коллектор только[/quote:lpr5rpe2]

Я не так запитав. Я хочу її зняти без зняття колектора і блоку абс. Хтось скидав? Реально?
[quote="Vaski":1x3x2l9d]Місце, де сосе позначив червоним.
[url=http://piccy.info/view3/7033346/f476a1033f7cebc14f4f1b4af9de6901/:1x3x2l9d][img:1x3x2l9d]http://i.piccy.info/i9/5d423d0e02d764c0ef861d89d2e5de08/1411797759/4972/806227/Bezymiannyi1_240.jpg[/img:1x3x2l9d][/url:1x3x2l9d][url=http://i.piccy.info/a3c/2014-09-27-06-02/i9-7033346/240x169-r:1x3x2l9d][img:1x3x2l9d]http://i.piccy.info/a3/2014-09-27-06-02/i9-7033346/240x169-r/i.gif[/img:1x3x2l9d][/url:1x3x2l9d][/quote:1x3x2l9d]
а можно более детально пояснить где это, а то я не вкурил
з.ы. тоже троит и никто не может сказать че. и форсунки чистили и компрессию проверяли, нигде ниче.
Я також покищо не вкурив, що там саме пропускає, треба скидати саму Дісу. Даю ще одне фото.
[url=http://piccy.info/view3/7035293/904d1b4805100a4574dcb513cea82b56/:322f9s5u][img:322f9s5u]http://i.piccy.info/i9/cb344ffeb76d65d07ace590c431de67a/1411825027/9675/806227/Bezymiannyi2_240.jpg[/img:322f9s5u][/url:322f9s5u][url=http://i.piccy.info/a3c/2014-09-27-13-37/i9-7035293/240x170-r:322f9s5u][img:322f9s5u]http://i.piccy.info/a3/2014-09-27-13-37/i9-7035293/240x170-r/i.gif[/img:322f9s5u][/url:322f9s5u]
[quote="Vaski":345r0a5o][quote="Kulichok":345r0a5o]Вроде не нужно. Впускной коллектор только[/quote:345r0a5o]

Я не так запитав. Я хочу її зняти без зняття колектора і блоку абс. Хтось скидав? Реально?[/quote:345r0a5o]
Нереально. Коллектор снять недолго
Я вже попробував, дійсно не знімеш)
Можливо хтось підкаже як правильно провірити ту Дісу на машині, маю на увазі саму мембрану, чи не пробита?
1. Укажи город своего пребывания.
2. Если ты думаешь, что вопросами починишь Корча - это не так. Ехай к мастерам, пусть снимут диск и дадут ей оценку. А то все спрашиваешь, а нихера не делаешь.

[quote="Kulichok":j3rppq63]1. Укажи город своего пребывания.
2. Если ты думаешь, что вопросами починишь Корча - это не так. Ехай к мастерам, пусть снимут диск и дадут ей оценку. А то все спрашиваешь, а нихера не делаешь.

[/quote:j3rppq63]
1. Якщо це важливо - Тернопіль.
2. Їхати до майстрів? Та тут 80 % майстрів перший раз чують таке поняття як діса))))Та я й сам на СТО майстром працюю, правда по моторах не спеціалізуюсь, та все завжди без проблем роблю сам. Мембрану в Дісі доречі вже провірив. І знайшов де конкретно сосе через неї.
П.С. Я нікого не заставляю давати свої поради, все робиться з доброї волі...
Знайдені підсоси усунені, але проблема до кінця не вирішена. Просто не було часу займатися.
Наразі цікавить одне: коли машина частково прогрівається, переключається на газ і тут починається - тільки кидаю на нейтраль, одразу обороти скачуть 500-1000 і так поки не прогріється до 80-90. Як тільки зупинюся повністю - через 3-5 сек вирівнюються. Розумію, що швидше за все проблема в газі, та можливо є інші варіанти?
Машину залишити на ніч в газовщиків поки нема можливості, щоб продіагностувати на холодно, а на гарячо робить добре на газі.
Припускаю, що прийшла дана проблема з похолоданням. Може в когось на газі була така проблема?
Пусть тебе подвинут включение газа на 50°С
Зробив кабель для діагностики ГБО та все налаштував сам. Проблему зі скачками оборотів в русі при скиданні на нейтраль давно усунув - налаштував компенсації вприску по температурі газу та редуктора а також по тиску газу.
Пустоголові газовщики не додумалися/не хотіли вирішити цю проблему. Заодно ще деякі корисні опції активував.
Все як завжди - допоки сам не розберешся, довіритися немає кому.
У меня та же проблема с мембраной была, решилась ее заменой, а свист, т.е. разрыв пошел из-за некачественного топлива. Моет твою девочку не устраивает качество газа? Попробуй поменять заправку.