Нужно посмотреть технику в Львовской обл.
привіт.
Потрібен хтось з Львівської чи Закарпатської обл. подивитись китаймотика в м.Турка Львівска обл.
Зробити нормальні фотки і просто подивитись того китайця. Самому їхати за 320 км подивитись не дуже хочеться.

якщо він буває у львові то міг би пофотографувати, м. Турака далеченько ..
[quote="lx_xl":lbwgs6x7]якщо він буває у львові то міг би пофотографувати, м. Турака далеченько ..[/quote:lbwgs6x7]
так я знаю що далеченько, та й дорога не ахті.
В Львові не буває. В тому то і проблема
[quote="_NIKO_":1htfnpjp][quote="lx_xl":1htfnpjp]якщо він буває у львові то міг би пофотографувати, м. Турака далеченько ..[/quote:1htfnpjp]
так я знаю що далеченько, та й дорога не ахті.
В Львові не буває. В тому то і проблема[/quote:1htfnpjp]
йди на форум лвівського клубу бмв може там поможуть
хай просить шоб з сусідських хлопців хтось пофотаграфував і на імейл вислали, бо просто так валити туда думаю ніхто не захоче.
[quote="Anesteziolog":1wuyxt4o]хай просить шоб з сусідських хлопців хтось пофотаграфував і на імейл вислали, бо просто так валити туда думаю ніхто не захоче.[/quote:1wuyxt4o]
я пропонував. Продає молодий пацан. А він на навчанні в Львові. Вдома батя. Він пофоткати то може, але з інетом не дружить.
А сам пацан приїжджає рідко додому
пусть флешку с фотами передадут ему во Львов
[quote="kozak_ark":hwa5ke0u]пусть флешку с фотами передадут ему во Львов[/quote:hwa5ke0u]
та я так розумію , там люди далекі від Хай Тек технологій, навіть від таких як фото з цифровика чи тел закинути на флешку (батько сього що продає)
[quote="_NIKO_":3u3r17if][quote="kozak_ark":3u3r17if]пусть флешку с фотами передадут ему во Львов[/quote:3u3r17if]
та я так розумію , там люди далекі від Хай Тек технологій, навіть від таких як фото з цифровика чи тел закинути на флешку (батько сього що продає)[/quote:3u3r17if]
Львівська дорога Хай Бог її милує!

Нико заезжай в гости!)
[quote="Евгений199":2uu813gg][quote="_NIKO_":2uu813gg][quote="kozak_ark":2uu813gg]пусть флешку с фотами передадут ему во Львов[/quote:2uu813gg]
та я так розумію , там люди далекі від Хай Тек технологій, навіть від таких як фото з цифровика чи тел закинути на флешку (батько сього що продає)[/quote:2uu813gg]
Львівська дорога Хай Бог її милує!

Нико заезжай в гости!)[/quote:2uu813gg]
Дорога там ппц, а якшо врахувати шо кітаєц їздив по такій дорозі то йому напевно тоже ппц. Ліпше відмовитись від цієї ідеї, або нехай сусіди фоткають.
[quote:2u0fhftz]Дорога там ппц, а якшо врахувати шо кітаєц їздив по такій дорозі то йому напевно тоже ппц. Ліпше відмовитись від цієї ідеї, або нехай сусіди фоткають.[/quote:2u0fhftz]
Короче йому ппц

та вже сезон пройшов, практично, щоб купляти мотика....

[quote="pro100Koss":k9euaqel]та вже сезон пройшов, практично, щоб купляти мотика....

[/quote:k9euaqel]
так в тому то і справа ,за зиму можна відреставрувати і на весну готовий