Продам передні аморти Коні Спорт під складну опору 1000грн
Продам аморти Коні Спорт. Один живий, другий потік. Ціна, щоб відновити приблизно 600 грн. Ціна за 2шт-1000 грн.
[img:37zvjqhq]http://s019.radikal.ru/i601/1408/75/3d1464752f6e.jpg[/img:37zvjqhq]
а я думал у меня поржавелые

[quote="fallen_angel":14hehm3k]а я думал у меня поржавелые

[/quote:14hehm3k]
То все не зовсім ржавчина, там бруду багато

Даю 400 гривень

якщо штоки живі.
По харошому їх треба обидва робити, реставрація зараз 700 за 1шт. + зовнішній вигляд
[quote="Biker_":opxp5mqg]Даю 400 гривень

якщо штоки живі.
По харошому їх треба обидва робити, реставрація зараз 700 за 1шт. + зовнішній вигляд[/quote:opxp5mqg]
Мало, 1 новий 3400 грн
+ ко всему, замену штока не мешалобы, а это +200 за шток!
[quote="Locker":33a82oyp][quote="Biker_":33a82oyp]Даю 400 гривень

якщо штоки живі.
По харошому їх треба обидва робити, реставрація зараз 700 за 1шт. + зовнішній вигляд[/quote:33a82oyp]
Мало, 1 новий 3400 грн[/quote:33a82oyp]
3400?!

тоді вибач, дійсно мало даю,
500?

[quote="Biker_":vi6gbtby][quote="Locker":vi6gbtby][quote="Biker_":vi6gbtby]Даю 400 гривень

якщо штоки живі.
По харошому їх треба обидва робити, реставрація зараз 700 за 1шт. + зовнішній вигляд[/quote:vi6gbtby]
Мало, 1 новий 3400 грн[/quote:vi6gbtby]
3400?!

тоді вибач, дійсно мало даю,
500?

[/quote:vi6gbtby]
Написав тобі пп
Напишу для всех чтобы понимали имменно эти аморты предназначены только для сложной опоры,на обычную они не станут!
[quote="175":yol63rzk]Напишу для всех чтобы понимали имменно эти аморты предназначены только для сложной опоры,на обычную они не станут![/quote:yol63rzk]
А я смотрю шток вроде не тот.
[quote="175":2qxgrckp]Напишу для всех чтобы понимали имменно эти аморты предназначены только для сложной опоры,на обычную они не станут![/quote:2qxgrckp]
Дякую, за уточнення, тобто для них потрібна сложна опора, або машина має бути 92 року?
[quote="Locker":3nw49wjo][quote="175":3nw49wjo]Напишу для всех чтобы понимали имменно эти аморты предназначены только для сложной опоры,на обычную они не станут![/quote:3nw49wjo]
Дякую, за уточнення, тобто для них потрібна сложна опора, або машина має бути 92 року?[/quote:3nw49wjo]
Книжка пишет что эта опора выпускалась до июня 92 года для 6 котловых авто

ипать, как хорошо что я свои не продал, ценник у меня такой же был за пару, состояние правда у меня было на порядок выше
[quote="Kapone":2twrp8xt]:facepalm: ипать, как хорошо что я свои не продал, ценник у меня такой же был за пару, состояние правда у меня было на порядок выше[/quote:2twrp8xt]
Торг ніхто не відміняв, і у вашій темі ви з ціною так і не визначилися

[quote="Locker":f0k2geph][quote="Kapone":f0k2geph]:facepalm: ипать, как хорошо что я свои не продал, ценник у меня такой же был за пару, состояние правда у меня было на порядок выше[/quote:f0k2geph]

[/quote:f0k2geph]
я не имел в виду что твои дорого, просто свои походу дешево оценил, а тот кто хотел купить цену знал
Помой их, а то я когда увидел фотку аж испугался

[quote="Kapone":hpold8tq][quote="Locker":hpold8tq][quote="Kapone":hpold8tq]:facepalm: ипать, как хорошо что я свои не продал, ценник у меня такой же был за пару, состояние правда у меня было на порядок выше[/quote:hpold8tq]

[/quote:hpold8tq]
я не имел в виду что твои дорого, просто свои походу дешево оценил, а тот кто хотел купить цену знал[/quote:hpold8tq]
Я в квітні свої більштайни б16 (обин задній потік) віддав за 2700грн

при ціні 700 євро нові
[quote="crash3r":3l9fk8aa]Помой их, а то я когда увидел фотку аж испугался

[/quote:3l9fk8aa]
Вони в знайомого, немаю зараз можливості то зробити

[quote="Locker":1zbqw3vn]Я в квітні свої більштайни б16 (обин задній потік) віддав за 2700грн

при ціні 700 євро нові[/quote:1zbqw3vn]
Я в курсе про бильштайны, ты мне их обещал

[quote="Kapone":2aclkxkv][quote="Locker":2aclkxkv]Я в квітні свої більштайни б16 (обин задній потік) віддав за 2700грн

при ціні 700 євро нові[/quote:2aclkxkv]
Я в курсе про бильштайны, ты мне их обещал

[/quote:2aclkxkv]
Так я їх знайомому продав.
[quote="Locker":31r9gb3b]Так я їх знайомому продав, ще досі грошей всіх не віддав

[/quote:31r9gb3b]
забирай обратно и высылай мне

[quote="Locker":2uk8jk54]Так я їх знайомому продав, ще досі грошей всіх не віддав

[/quote:2uk8jk54]
Шо ж ти все пороздавав, а на чому сам їздиш?
[quote="Biker_":1x2dnfqb][quote="Locker":1x2dnfqb]Так я їх знайомому продав, ще досі грошей всіх не віддав

[/quote:1x2dnfqb]
Шо ж ти все пороздавав, а на чому сам їздиш?[/quote:1x2dnfqb]
На Sachs super touring

Апп. Знизивив ціну 1000грн