Переробка багажного відділення
В мене седан е36 97 рік. Постало питання зробити отвір з багажного відділення в салон (в БМВ така штука є))). За моїм підлокітником є липучка, навіть контур для прорізу, це все ясно і не складно, в багажному відділені легко знімається і робиться отвір в облицюванні перегородки, а ось далі суцільний металевий піддон багажного відділення. Питання наступне: чи можна просто вирізати отвір в металевій стінці, чи не заподіє це шкоди піддону вцілому, міцності кузова і т.д.? Можливо, хтось таке вже робив і т.п.? Підскажіть, як бути?
ХЗ чтого так, у мене навпаки, раніше не було підлокотника, а коли встановив шкіряний салон з пілокотником, то виявилося що там є отвір-лючок в багажник, такщо якщо треба то можеш вирізати, мені знадобилося лише один раз, зимою, коли багажник примерз, то речі діставав через цей отвір.
Там ничего резать не надо есть подготовка под отверствие пластина которая там стоит выпадает от легкого пенка ногой

[quote="VALENTIN 1984":tjvi6byd]Там ничего резать не надо есть подготовка под отверствие пластина которая там стоит выпадает от легкого пенка ногой

[/quote:tjvi6byd]
даже если там ее не окажется, то можно вырезать.
[quote="kozak_ark":sydgmscd][quote="VALENTIN 1984":sydgmscd]Там ничего резать не надо есть подготовка под отверствие пластина которая там стоит выпадает от легкого пенка ногой

[/quote:sydgmscd]
даже если там ее не окажется, то можно вырезать.[/quote:sydgmscd]
У меня он есть, хочу его использовать для сабвуферного динамика без ущерба объему багажника.
так в чем проблема?
Всім дякую ) справді є отвір з вирізаним контуром, який легко вибивається )

[quote="VALENTIN 1984":1h79p9jd]Там ничего резать не надо есть подготовка под отверствие пластина которая там стоит выпадает от легкого пенка ногой

[/quote:1h79p9jd]

у меня почти выпала (легонько оперелся коленом)