Пружины под Bilstein B8
Давненько думал над установкой правильной подвески. И вот, был прикуплен комплект Bilstein B8 вкруг и автоматически стал вопрос выбора пружин. 323 седан 97 год. Что посоветуете. Вопросы следующее:
- Какие максимально высокие пружины могут стать под эти стойки?
- На передних аммо отбойники находятся внутри самой стойки, какие опоры под эти аммо стоит взять?
- Ну и какие пылиньки и отбойники нужны под задние аммо?
Пружины от -30 и ниже.
Отбойник внутри, опоры любые...просто помни что обычно они дают +1 см к высоте.
На зад нужен отбойник под М-Тех...он не много короче стокового.
П.С. самый что не есть верный выбор...
Я понимаю что нужно -30. Но все же хочется услышать про конкретные модели пружин и отзывы про них дабы не стать обладателем "субьективного мнения" продавца.
По поводу продавца примерно так и думал, просто изначально хочется определиться с тем чего именно хочется. Знаю точно что не хочу максимально низко.
[quote="Jmen":387pvj4e]Я понимаю что нужно -30. Но все же хочется услышать про конкретные модели пружин и отзывы про них дабы не стать обладателем "субьективного мнения" продавца.
По поводу продавца примерно так и думал, просто изначально хочется определиться с тем чего именно хочется. Знаю точно что не хочу максимально низко.[/quote:387pvj4e]
Ну как бы вот как на кони спорт комплект пружин кони перед - 40 ,зад -15,производитель для кони пружины H&R
Цена 40/15 e36 6 цил - 160 евро по ссылке что я давал,катался сам на таких нареканий не было
в мене стоять пружини Айбах ПроКіт (-35/30) під них взяв і Біли В8. По віх параметрах має бути добре. По вистоті відносно М-тех-сток стала на пружинах машина нижча, але не сильно (по наших дорогах можна їздити)
Аморти поки не поставив - чекаю опори.
[quote="_NIKO_":ammdzxss]в мене стоять пружини Айбах ПроКіт (-35/30) під них взяв і Біли В8. По віх параметрах має бути добре. По вистоті відносно М-тех-сток стала на пружинах машина нижча, але не сильно (по наших дорогах можна їздити)
Аморти поки не поставив - чекаю опори.[/quote:ammdzxss]
оо. Якщо не важко то можна буде фото як машина виглядає. І ще одне питання - що за опори (якісь спеціальні для отримання певного результати чи просто твої зносились і ти вирішив їх замінити)?
[quote="175":1t8a9zxd]Я думаю здесь найдёш
viewtopic.php?f=22&p=363255[/quote:1t8a9zxd]
Спроси действительно в этой теме. Толковый человек.И киты возит и пружины.И думаю подскажет с какими занижением приходят эти киты и подберете пружины тебе. А есл сам не знает то мож и запрос даст что рекомендуют!!
[quote="Jmen":1bjntowo][quote="_NIKO_":1bjntowo]в мене стоять пружини Айбах ПроКіт (-35/30) під них взяв і Біли В8. По віх параметрах має бути добре. По вистоті відносно М-тех-сток стала на пружинах машина нижча, але не сильно (по наших дорогах можна їздити)
Аморти поки не поставив - чекаю опори.[/quote:1bjntowo]
оо. Якщо не важко то можна буде фото як машина виглядає. І ще одне питання - що за опори (якісь спеціальні для отримання певного результати чи просто твої зносились і ти вирішив їх замінити)?[/quote:1bjntowo]
Опори міняю на звичайні. Моїм вже кирдик (просіли). (та й вартують вони копійки). Для отримання кращої стійкості і керованості міняю сайлентблоки пер ричагів на М-чні зі-зміщеними центрами. Побачимо що получиться
[quote="_NIKO_":1osgayrm]Опори міняю на звичайні. Моїм вже кирдик (просіли). (та й вартують вони копійки). Для отримання кращої стійкості і керованості міняю сайлентблоки пер ричагів на М-чні зі-зміщеними центрами. Побачимо що получиться[/quote:1osgayrm]
Зрозуміло. Можливо ти швидше за мене це все зробиш то буду вдячний за фото. Сьогодні розпакував стійки, ахххххх)) Вже б катався на них)))))

Машину забрал уже?
[quote="Jmen":1zq2cu3w][quote="_NIKO_":1zq2cu3w]Опори міняю на звичайні. Моїм вже кирдик (просіли). (та й вартують вони копійки). Для отримання кращої стійкості і керованості міняю сайлентблоки пер ричагів на М-чні зі-зміщеними центрами. Побачимо що получиться[/quote:1zq2cu3w]
Зрозуміло. Можливо ти швидше за мене це все зробиш то буду вдячний за фото. Сьогодні розпакував стійки, ахххххх)) Вже б катався на них)))))

[/quote:1zq2cu3w]
ставити буду після 8 березня (до того треба поїздити). Заразом і ще дещо хочу зробити. Машина зависне на 2-3 дні.
[quote="Dimon_VN":3hrzacln]Машину забрал уже?[/quote:3hrzacln]
ні

[quote="Jmen":y0j1s4jh][quote="Dimon_VN":y0j1s4jh]Машину забрал уже?[/quote:y0j1s4jh]
ні

[/quote:y0j1s4jh]
Зато ни разу соли не видела