Функции форума ограничены, мы переносим данные на новый сервер.

А пока что можете заглянуть на нашу группу Facebook: www.facebook.com/groups/e36club.com.ua
Форум Техничка Пружины под Bilstein B8

Пружины под Bilstein B8

Jmen 2014-02-26 21:03
Давненько думал над установкой правильной подвески. И вот, был прикуплен комплект Bilstein B8 вкруг и автоматически стал вопрос выбора пружин. 323 седан 97 год. Что посоветуете. Вопросы следующее: - Какие максимально высокие пружины могут стать под эти стойки? - На передних аммо отбойники находятся внутри самой стойки, какие опоры под эти аммо стоит взять? - Ну и какие пылиньки и отбойники нужны под задние аммо?
iShishkin 2014-02-26 21:17
Пружины от -30 и ниже. Отбойник внутри, опоры любые...просто помни что обычно они дают +1 см к высоте. На зад нужен отбойник под М-Тех...он не много короче стокового. П.С. самый что не есть верный выбор...
175 2014-02-26 21:48
Я думаю здесь найдёш viewtopic.php?f=22&p=363255
Jmen 2014-02-26 22:24
Я понимаю что нужно -30. Но все же хочется услышать про конкретные модели пружин и отзывы про них дабы не стать обладателем "субьективного мнения" продавца. По поводу продавца примерно так и думал, просто изначально хочется определиться с тем чего именно хочется. Знаю точно что не хочу максимально низко.
175 2014-02-26 22:33
[quote="Jmen":387pvj4e]Я понимаю что нужно -30. Но все же хочется услышать про конкретные модели пружин и отзывы про них дабы не стать обладателем "субьективного мнения" продавца. По поводу продавца примерно так и думал, просто изначально хочется определиться с тем чего именно хочется. Знаю точно что не хочу максимально низко.[/quote:387pvj4e] Ну как бы вот как на кони спорт комплект пружин кони перед - 40 ,зад -15,производитель для кони пружины H&R Цена 40/15 e36 6 цил - 160 евро по ссылке что я давал,катался сам на таких нареканий не было
_NIKO_ 2014-02-26 23:46
в мене стоять пружини Айбах ПроКіт (-35/30) під них взяв і Біли В8. По віх параметрах має бути добре. По вистоті відносно М-тех-сток стала на пружинах машина нижча, але не сильно (по наших дорогах можна їздити) Аморти поки не поставив - чекаю опори.
Jmen 2014-02-27 00:41
[quote="_NIKO_":ammdzxss]в мене стоять пружини Айбах ПроКіт (-35/30) під них взяв і Біли В8. По віх параметрах має бути добре. По вистоті відносно М-тех-сток стала на пружинах машина нижча, але не сильно (по наших дорогах можна їздити) Аморти поки не поставив - чекаю опори.[/quote:ammdzxss] оо. Якщо не важко то можна буде фото як машина виглядає. І ще одне питання - що за опори (якісь спеціальні для отримання певного результати чи просто твої зносились і ти вирішив їх замінити)?
Kasim 2014-02-27 09:12
[quote="175":1t8a9zxd]Я думаю здесь найдёш viewtopic.php?f=22&p=363255[/quote:1t8a9zxd] Спроси действительно в этой теме. Толковый человек.И киты возит и пружины.И думаю подскажет с какими занижением приходят эти киты и подберете пружины тебе. А есл сам не знает то мож и запрос даст что рекомендуют!!
_NIKO_ 2014-02-27 10:32
[quote="Jmen":1bjntowo][quote="_NIKO_":1bjntowo]в мене стоять пружини Айбах ПроКіт (-35/30) під них взяв і Біли В8. По віх параметрах має бути добре. По вистоті відносно М-тех-сток стала на пружинах машина нижча, але не сильно (по наших дорогах можна їздити) Аморти поки не поставив - чекаю опори.[/quote:1bjntowo] оо. Якщо не важко то можна буде фото як машина виглядає. І ще одне питання - що за опори (якісь спеціальні для отримання певного результати чи просто твої зносились і ти вирішив їх замінити)?[/quote:1bjntowo] Опори міняю на звичайні. Моїм вже кирдик (просіли). (та й вартують вони копійки). Для отримання кращої стійкості і керованості міняю сайлентблоки пер ричагів на М-чні зі-зміщеними центрами. Побачимо що получиться
Jmen 2014-02-27 23:50
[quote="_NIKO_":1osgayrm]Опори міняю на звичайні. Моїм вже кирдик (просіли). (та й вартують вони копійки). Для отримання кращої стійкості і керованості міняю сайлентблоки пер ричагів на М-чні зі-зміщеними центрами. Побачимо що получиться[/quote:1osgayrm] Зрозуміло. Можливо ти швидше за мене це все зробиш то буду вдячний за фото. Сьогодні розпакував стійки, ахххххх)) Вже б катався на них))))) :-D
Dimon_VN 2014-02-28 08:37
Машину забрал уже?
_NIKO_ 2014-02-28 09:27
[quote="Jmen":1zq2cu3w][quote="_NIKO_":1zq2cu3w]Опори міняю на звичайні. Моїм вже кирдик (просіли). (та й вартують вони копійки). Для отримання кращої стійкості і керованості міняю сайлентблоки пер ричагів на М-чні зі-зміщеними центрами. Побачимо що получиться[/quote:1zq2cu3w] Зрозуміло. Можливо ти швидше за мене це все зробиш то буду вдячний за фото. Сьогодні розпакував стійки, ахххххх)) Вже б катався на них))))) :-D[/quote:1zq2cu3w] ставити буду після 8 березня (до того треба поїздити). Заразом і ще дещо хочу зробити. Машина зависне на 2-3 дні.
Jmen 2014-02-28 10:18
[quote="Dimon_VN":3hrzacln]Машину забрал уже?[/quote:3hrzacln] ні :ps_ih:
Dimon_VN 2014-02-28 11:12
[quote="Jmen":y0j1s4jh][quote="Dimon_VN":y0j1s4jh]Машину забрал уже?[/quote:y0j1s4jh] ні :ps_ih:[/quote:y0j1s4jh] Зато ни разу соли не видела :-D