ТЕРНОПІЛЬ
Пропуную тут переписуватись всім власникам БМВ е36 з Тернополя на корисні теми по ремонту, запчастинах, зустрічях і т.д.
Хто може замінити тросик капоту на БМВ е36 в Тернополі, або підкажіть де і хто таке може зробити? Всім наперед дякую за допомогу.
Привіт! Не встиг сьогодні. Ви кожної неділі збираєтесь? Я б не проти підїхати.
Велкам!!!
Привіт! Будете завтра 22.12.2013 збиратись біля маяка на 17.00?
На 15.00 Я не знаю чи буду.
Доброго всім дня!!!
Чи існує ще тернопільська вітка клубу. Чи є ще збори на "Маяку"?
Мали бути. Приъзжайте .
Приймайте новенького

Де і коли відбудуться слідуючі збори?
[quote="Leo_E36":30wh2wbc]Приймайте новенького

Де і коли відбудуться слідуючі збори?[/quote:30wh2wbc]
Вітаємо. Маяк 15.00, але на 100% не скажу чи є зараз. Саша підкажи!)
Я в цю неділю буду 100%.
Хлопці в кого BMW e36 318i m43 треба допомога Тернопіль.
Буду в Тернополі 6, 7 травня, можу глянути. Також буду радий побачити тернопільських клубнів
[quote="snoopy":jc791zqx]Буду в Тернополі 6, 7 травня, можу глянути. Також буду радий побачити тернопільських клубнів[/quote:jc791zqx]
Дякую, буду мати на увазі, але може хтось раніше зможе глянути, бо 2,3 планую приїхати дивитись її та хочу знати в якуму вона стані (їхати чи ні)!
Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk
В приваті.
Хлопці привіт!
Є хтось з мотором М44? Потрібна допомога.
Потрібен ваш розходомір повітря (за умови, якщо у вас справно працює двигун). Хочу підкинути собі на машину, щоб зрозуміти чи в ньому проблема. Буквально на 10 хвилин. Зніму і поставлю сам, акуратно.
Мій номер 066 045 77 36 або пишіть в ПП.
З мене пивас чи що там хочете))
Тут жив кто нибудь?
Саша, коли буде зустріч клубу е36 Тернопіль?
Нужна помощь. На олх нашел 17тые диски, готов купить, но продавец принципиально без задатка не хочет отправлять наложкой. А я не хочу отправлять задатки незнакомому человеку. Может кто посмотреть есть ли диски эти в наличии, не разводняк ли это? Со слов продавца он возит и продает разные диски из Европы давно, диски в 2-3 км от Тернополя лежат.
готовь помочь
Уже не актуально