Гідроблок BMW 318I e36
Привіт) накрився гідроблок на 318і е36 вот тепер цікавлюсь чи можливий його ремонт? як що так, то як? і чи є люди на формі які займаються його ремонтом, чи краще заміна на б/у??? сопствено говоря і його ціна. як провірити його...

не плакай. на разборках вроде не очень дорогой. ремонтировать я б не стал
[quote="Amet_E36":2ozylp1e]не плакай. на разборках вроде не очень дорогой. ремонтировать я б не стал[/quote:2ozylp1e]
от 100$ до 250$ але де гарантія що він не накриється через пару тисяч км, просто чув на формі що є люди яким його відправляють по ноавій пошті на ремонт, вот думаю що краще
Гидро блок наебнулся ?

мне интересно кто это тебе сказал? опиши шо где и как определили!

На всякий случай,для ленивых поискать, кинул в личку как ремонтируют гидроблок.

А тут в конце схемы как самому кое как диагностировать в т.ч.и гидроблок[url:3odvi429]http://e36club.com.ua/forum/viewtopic.php?f=7&t=21811&start=20[/url:3odvi429]

у меня та же проблема была, стоит он приблизительно 50-60уе - б/у естественно, я себе взял за 400грн. поменял его - но проблема осталась то работал абс, то не работал - поменял датчик абс заднего колеса и вот оно заработало и абс и асц.
[quote="skorpion e36":2i8df00l]:-ok-: у меня та же проблема была, стоит он приблизительно 50-60уе - б/у естественно, я себе взял за 400грн. поменял его - но проблема осталась то работал абс, то не работал - поменял датчик абс заднего колеса и вот оно заработало и абс и асц.[/quote:2i8df00l]
Діагностіка матюкалась на живлення АБС, і на сервісі сказали що хана гідроблоку, але вот чому його треба міняти, що в нім накривається? по датчикам вродіб все гаразд.
[quote:sqwqzfb2]але вот чому його треба міняти, що в нім накривається? по датчикам вродіб все гаразд.[/quote:sqwqzfb2]

Що в ним накрывается -тебе ссылку случаем никто не скидывал?...
тоїсть скоріш обрив, а бо під заміну правий датчик оборотів переднього колеса? який краще б/у новий? а чому відносно гідроблока відь помилку видає? раньше постійно горіла лампа і абс не робило а це тухне при старті так як має бути а коли колесо попадає в яму то загорається помилка, чи по нерівностях
[quote="Ura":3iexguuw]тоїсть скоріш обрив, а бо під заміну правий датчик оборотів переднього колеса? який краще б/у новий? а чому відносно гідроблока відь помилку видає? раньше постійно горіла лампа і абс не робило а це тухне при старті так як має бути а коли колесо попадає в яму то загорається помилка, чи по нерівностях[/quote:3iexguuw]
Просто у тебя переломался провод до датчика и то есть контакт то нет,не нужно никуда ехать,заведи машину и крути руль в одну сторону ,а потом в другую и лампочка загорится снова пока не поменяеш датчик,датчик лучше конешно новый но на что есть деньги то и покупай
Блин новый датчик 130-150 деревянных и радуйся абс-у.
ссылку можно повторить? какая-то она не совсем правильная