Дощ у Луцьку 30.07.2013
Ща підуть "утопленники" місцевого розливу...

еще тут есть:
[youtube:2pggxojk]JkaJqLvjfMU[/youtube:2pggxojk]
[youtube:2pggxojk]t5vjWpwtFcs[/youtube:2pggxojk]
мать моя женщина

Жесть та ешо... как такое может быть? Не уж то воде некуда деться?

жесть... тачки тонут...
.
Да ну ...
Пошел строить эстакаду дома

[quote="drive_magnetic":55afg37q][quote="crash3r":55afg37q]:sh_ok: жесть... тачки тонут...[/quote:55afg37q]
вовремя мы оттуда их забрали, ага ?[/quote:55afg37q]

[quote="Junior_ua":1so50ek0]Ща підуть "утопленники" місцевого розливу...

[/quote:1so50ek0]
да, да... будьте обережні. Тачок дофіга і ще трошки потопилось...
[quote="GEKTOR":1jhnykp8][quote="drive_magnetic":1jhnykp8][quote="crash3r":1jhnykp8]:sh_ok: жесть... тачки тонут...[/quote:1jhnykp8]
вовремя мы оттуда их забрали, ага ?[/quote:1jhnykp8]

[/quote:1jhnykp8]

[quote="_NIKO_":1jhnykp8][quote="Junior_ua":1jhnykp8]Ща підуть "утопленники" місцевого розливу...

[/quote:1jhnykp8]
да, да... будьте оберезні. Тачок дофіга і ще трошки потопилось...[/quote:1jhnykp8]
Коля, с твоей хоть всё нормально?
[quote="crash3r":w7fal8wz]
[quote="_NIKO_":w7fal8wz][quote="Junior_ua":w7fal8wz]Ща підуть "утопленники" місцевого розливу...

[/quote:w7fal8wz]
да, да... будьте оберезні. Тачок дофіга і ще трошки потопилось...[/quote:w7fal8wz]
Коля, с твоей хоть всё нормально?[/quote:w7fal8wz]
Спакуха!!!! Мої машини стоять на нормальних парковках, де води немає

і каналізація нормальна

[quote="_NIKO_":1b2diy37] Спакуха!!!! Мої машини стоять на нормальних парковках, де води немає

і каналізація нормальна

[/quote:1b2diy37]

в Симферополе такое постоянно. на плотах не видел, но то что воды докуя и потопы это точно.
[quote="kozak_ark":2jk1lfh8]в Симферополе такое постоянно. на плотах не видел, но то что воды докуя и потопы это точно.[/quote:2jk1lfh8]
ну не знаю як в Вас "поливає", а от в нас такого вже давненько не було. Місцями бувало по 2-3 м води.

Придурки вплав дорогу перепливали

Сьогодні до мене вже машин 5 привезли, і ви не повірите, вони були по кришу в воді

Відкриваю двері, а звідри вода витікає. Мокре все!!! Окрім криши

. Капєц машинам

[quote="_NIKO_":2gp64ka3][quote="kozak_ark":2gp64ka3]в Симферополе такое постоянно. на плотах не видел, но то что воды докуя и потопы это точно.[/quote:2gp64ka3]
ну не знаю як в Вас "поливає", а от в нас такого вже давненько не було. Місцями бувало по 2-3 м води.

Сьогодні до мене вже машин 5 привезли, і ви не повірите, вони були по кришу в воді

. Капєц машинам

[/quote:2gp64ka3]
хоч не E36?

[quote="Junior_ua":3vxu38jg][quote="_NIKO_":3vxu38jg][quote="kozak_ark":3vxu38jg]в Симферополе такое постоянно. на плотах не видел, но то что воды докуя и потопы это точно.[/quote:3vxu38jg]

. Капєц машинам

[/quote:3vxu38jg]
хоч не E36?

[/quote:3vxu38jg]
неа, 36 по місту катаються

[quote="_NIKO_":v0074php]
ну не знаю як в Вас "поливає", а от в нас такого вже давненько не було.[/quote:v0074php]
[spoiler=типа так льет:v0074php][youtube:v0074php]3XGlPk3sjDw[/youtube:v0074php]
[youtube:v0074php]lv-CCIupByc[/youtube:v0074php][/spoiler:v0074php]
я на днях тоже чуть не уплыл. думал проскочу - фиг, в одном месте успел в другом уже все плавали.