Помогите!!!клапан вентиляции топливного бака!!!
Клапан вентиляции топливного бака мотор m50b20
(0280142150)http://вин-код.рф/tcd12/23/30114.jpg при выключеном зажигание цокает и за сутки садится полностю акамулятор приходится постояно снимать клему!!!!Вопрос такой я могу с ним что то сделать или менять если у кого то готов купить!!!заранее блогадарен
Щоб не створювати нової теми, запитаю тут.
Робота клапана вентиляції бака на Е36, конкретно на М44 керується плюсом чи мінусом?
Просвітіть, будь-ласка, а то ніде не знайшов.
минусом
[quote="BMW_3xx_i":kr6dk8vw]минусом[/quote:kr6dk8vw]
Дякую!
А то я думав, що по мінусу обрив і тимчасово ще один дріт кинув. Треба знімати.
А як взнати чи дійсно немає обриву по мінусу? А то при включенні запалювання появляється "+" на одному з дротів, а мінус коли?
Справа в тому, що при заправці постійно вибиває пістолет. Зняв клапан вентиляції, адсорбер, провірив - клапан працює, адсорбер продувається, синя трубка від адсорбера до бака теж продувається.
В чому тоді справа?
ну а снять правый щадний подкрылок и там глянь бачок со шлангами. И подуй во все.
[quote="Vaski":2f3wr3sn]
Дякую!
А то я думав, що по мінусу обрив і тимчасово ще один дріт кинув. Треба знімати.
А як взнати чи дійсно немає обриву по мінусу? А то при включенні запалювання появляється "+" на одному з дротів, а мінус коли?
Справа в тому, що при заправці постійно вибиває пістолет. Зняв клапан вентиляції, адсорбер, провірив - клапан працює, адсорбер продувається, синя трубка від адсорбера до бака теж продувається.
В чому тоді справа?[/quote:2f3wr3sn]
можно ещё воздух в колесах поменять... также поможет... причем клапан адсорбера к заправке... постарайся ответить себе, а потом и мне (если получится)...
открой схему шлангов, посмотри кто отвечает за развоздушку и п роверь этот шланг...
Воздух в колесах думаю можна поміняти, але хіба разом з колесами

[img:1voip952]http://i.piccy.info/i9/737670d1450f3d8d4584afa3771e1787/1457283776/20858/1011316/Z.png[/img:1voip952]
Трубку під номером 6 думаю треба продувати, правильно?
Ну а клапан справді до заправки відношення не має, просто вирішив провірити систему вентиляції.