Функции форума ограничены, мы переносим данные на новый сервер.

А пока что можете заглянуть на нашу группу Facebook: www.facebook.com/groups/e36club.com.ua
Форум Техничка Донор Z3M

Донор Z3M

Tasha 2013-06-29 15:13
Задумалась на рахунок покупки донора Z3M для Z3. Враховуючи, що в мене залишився ряд досить недешевих технічних моментів (а є ще косметичні), які потрібно виправити в своїй машині (~$3,000) + на наступний рік всерівно розглядаю встановлення S мотору, я подумала, що буде вигідніше просто взяти англійчанку, наприклад, і переставити з неї все зразу. Я подивилася ціни і чомусь помітила тенденцію неймовірно низької вартості на Z3 в Англії в порівнянні з іншими країнами. Проблема правого руля, я так розумію, не є критичним моментом. Якщо хтось стикався з вартістю такого або може щось прокоментувати, буду вдячна. P.S. Я ще правда думаю над тим, щоб просто продати свою і пригнати з Європи Mку (під документи [тільки де їх взяти] чи розтаможити), але мені чомусь здається, що взяти донора буде фінансово вигідніше.
fallen_angel 2013-06-29 17:40
только ради мотора, салона и обвеса тянуть получается праворукую что конкретно на 3.000 баксов по тех состоянию у тебя такого случилось? подвеска может попадется и не огонь... косметику, в любом случаи придется наводить... z3 можно пригнать под доки е36 или даже е30 :a_g_a:
SID_ 2013-06-29 18:03
Здравствуйте девушка) А не Вы ли случайно владелица черной матовой Z3 с мотором 2.8?
Tasha 2013-06-29 18:10
[quote="fallen_angel":3ov3ovxt]только ради мотора, салона и обвеса тянуть получается праворукую что конкретно на 3.000 баксов по тех состоянию у тебя такого случилось? подвеска может попадется и не огонь... косметику, в любом случаи придется наводить... z3 можно пригнать под доки е36 или даже е30 :a_g_a:[/quote:3ov3ovxt] тянути я її буду по суті заради мотору, коробки, щеплення і електрики + тормоза (якщо нормальні) + ковші + фари + всякі "дрібниці" які мені зараз потрібно купити. Підвіска у мене перероблена в спорт, можливо, певні елементи з Мки і знадобляться для "повного комплекту". В нас тільки М мотор коштує не менше $5,000... Одним словом, така махінація не може бути невигідною, якщо я зможу вписатися в нормальну вартість самого авто. Питання стоїть в тому за яку суму її реально знайти і наскільки дорожче/складніше переносити все з праворульної машини... Я дивилася, що середня температура звичайних Z3 в Англії до 3,000GDP http://www.autotrader.co.uk/search/used ... rt/default тут правда жодної Мки немає :-( P.S. Я не бачу смислу перераховувати всі питання, які в мене зараз є до машини, але скажем так - колхозу в мене було ох як багато і ще є не вирішені питання... Точніше, я не впевнена, що в мене було щось незаколхожене. Якби я виставила фото свого вихлопу, ви тоді би все зрозуміли )) Я уже зроблила основну масу найкритичніших моментів, тільки задумалась, що є смисл взяти донора, щоб зробити з неї повноцінну Мку.
Tasha 2013-06-29 18:11
[quote="SID_":1r63aoew]Здравствуйте девушка) А не Вы ли случайно владелица черной матовой Z3 с мотором 2.8?[/quote:1r63aoew] здравствуйте, молодой человек. Случайно владелица :smu:sche_nie:
drive_magnetic 2013-06-29 18:34
я просто снимаю шляпу и подпишусь на тему :co_ol: Желаю удачи в постройке !
fallen_angel 2013-06-29 19:09
Тань, ну вот сразу еще нужно понимать что елементы правого руля на левый не станут... те же фары светят по другому :nez-nayu: Естественно что мотор окупит всю идею затеи + свой продашь ну и естественно нужно сначала все просчитать, оценить риски и только потом делать.. я думаю тебе подскажут примерно ценник на всё :hi_hi_hi:
Tasha 2013-06-29 19:16
[quote="fallen_angel":ik20cil7]Тань, ну вот сразу еще нужно понимать что елементы правого руля на левый не станут... те же фары светят по другому :nez-nayu: Естественно что мотор окупит всю идею затеи + свой продашь ну и естественно нужно сначала все просчитать, оценить риски и только потом делать.. я думаю тебе подскажут примерно ценник на всё :hi_hi_hi:[/quote:ik20cil7] щось я не врахувала фари, але це явно не найкритичніший момент )) Та ясно, що все потрібно буде прорахувати. От машину би хтось запропонував і можна би було починати )))))
_NIKO_ 2013-06-29 19:24
Можна ціни там подивитись :) http://www.pistonheads.com/classifieds? ... %7cPXF%3ai
Tasha 2013-06-29 19:41
[quote="_NIKO_":r4eyyeq3]Можна ціни там подивитись :) http://www.pistonheads.com/classifieds? ... %7cPXF%3ai[/quote:r4eyyeq3] Дякую. Якась в них непонятна цінова політика. Звичайні Zки в них майже за бесплатно продаються, в той час коли Мки в три/чотири рази дорожчі в порівнянні... Хммм..
SashaBimer 2013-06-29 20:42
Более-менее приличная Z 3 M стоит в Англии от 10 000 фунтов + расходы на покупку (перевод денег и аукционные наценки ) это еще 5-20 процентов к стоимости . Доставка авто на Украину тоже деньги . В итоге получится немаленькая сумма . Ко всему этому масса моментов праворульного авто :)
iShishkin 2013-06-29 20:48
А почему бы не купить просто М3 ради мотора?
Tasha 2013-06-29 21:02
[quote="SashaBimer":gyn6zwmm]Более-менее приличная Z 3 M стоит в Англии от 10 000 фунтов + расходы на покупку (перевод денег и аукционные наценки ) это еще 5-20 процентов к стоимости . Доставка авто на Украину тоже деньги . В итоге получится немаленькая сумма . Ко всему этому масса моментов праворульного авто :)[/quote:gyn6zwmm] Саша, так а чому саме Z3M настільки відрізняється в вартості від Z3? Я дивлюсь в e36 кузові такої різниці немає.. :ny_tik:
iShishkin 2013-06-29 21:08
Потому отличается что Зетка сама по себе эксклюзив, а Мка тем более...количество выпущенных экземпляров вам про все скажет...
Tasha 2013-06-29 21:13
[quote="iShishkin":2iyfn546]А почему бы не купить просто М3 ради мотора?[/quote:2iyfn546] бо просто заради мотору я це робити поки не буду (та і не хочу ньюансів зі свапом з іншої моделі), так як тільки з Англії її доставити сюди обійдеться в ~$2,000. А мені з e36 немає що знімати та і загальний стан цих машин скоріш за все суттєво гірший за Z. Ідея була в тому, щоб отримати під шумок інші дрібниці + досить дорогі елементи типу вихлопу, криші, ковшів і т.д.
Tasha 2013-06-29 21:20
Ну одним словом все ясно, не буде в мене поки Мки, буду доробляти свою 2.8 :cry_ing:
Tasha 2013-06-29 21:50
я передумала. А хто знає скільки потрібно заплатити за e36 M3, щоб вона була в нормальному стані? в сусідньому треді читала, що можна вкластись в $7,000. Я так подумала, що мотор можна зняти, а все решта на разборку. І там не так як з Z3, де нікому нічого потрібно не буде. e36 то у нас валом ))))))