Гуляють обороти
Доброго дня! Власники ВМW!!
Ось я також купив позавчора собі машину але є декілька запитань хочу порадитись!
В мене на холостому ходу гуляють обороти а саме (як завожусь якщо непіддіти газу вона глохне, потім секунд 3-5 сильно гуляють обороти 500-900 потім вирівнюється але вони постійно гуляють в районі 100, підкажіть що потрібно зробити щоб вони неплавали)

ищи подсос воздуха
А нах ты ее такую купил? Ну разве что ОЧЕНЬ дешево

На питання навіщо я її купив я відповім, знаєте за свій невеликий стаж керування я їздив на багатьох марках автомобілів але БУМЕР я більш за все хотів мати персонально свій автомобіль куплений не за батьківські гроші а за свої зароблені потом, і ось коли випала така можливість я придбав цей автомобіль. Да я бачу шо по машині є багато що зробити але я думаю шо потихенько все зробиться...
А на рахенок питання щодо оборотів сьогодні при заведеному двигуні я зжав руками гофру і обороти ще більш почали коливатись. Дякую за відповідь на моє питання!!!

[quote="_Leon_pro":1lwalfa8]Дякую за відповідь на моє питання!!!

[/quote:1lwalfa8]
На здоровье!

Рекомендую перечитать каждую тему форума в разделе "Техничка" страницы эдак до 20-й например.
Потом начинаем читать "Бортовой журнал", ну или наоборот.

2 дня делов - и ты уже вкурсе где че течет, откуда подсасывает, и к чему готовиться.

[quote="Kulichok":1l1lqp2q][quote="_Leon_pro":1l1lqp2q]Дякую за відповідь на моє питання!!!

[/quote:1l1lqp2q]
На здоровье!

Рекомендую перечитать каждую тему форума в разделе "Техничка" страницы эдак до 20-й например.
Потом начинаем читать "Бортовой журнал", ну или наоборот.

2 дня делов - и ты уже вкурсе где че течет, откуда подсасывает, и к чему готовиться.

[/quote:1l1lqp2q]
Дякую! так і зроблю доки маю вільний час!

[quote="_Leon_pro":rebk0hp5]На питання навіщо я її купив я відповім, знаєте за свій невеликий стаж керування я їздив на багатьох марках автомобілів але БУМЕР я більш за все хотів мати персонально свій автомобіль куплений не за батьківські гроші а за свої зароблені потом, і ось коли випала така можливість я придбав цей автомобіль. Да я бачу шо по машині є багато що зробити але я думаю шо потихенько все зробиться...
А на рахенок питання щодо оборотів сьогодні при заведеному двигуні я зжав руками гофру і обороти ще більш почали коливатись. Дякую за відповідь на моє питання!!!

[/quote:rebk0hp5]
У тебя я понял 42-ой мотор. Сними гофру на впускном коллекторе,там есть 90% трещены,или микротрещины. От туда подсос. Потом отпиши,что и как.
[quote="dem0806":n7993by2]
У тебя я понял 42-ой мотор. Сними гофру на впускном коллекторе,там есть 90% трещены,или микротрещины. От туда подсос. Потом отпиши,что и как.[/quote:n7993by2]
Яка в вас витрата палива на 100км??? Бо я бачу що моя щось багато бере ще точно незнаю)))

вот про расход тоже почитай, были темы ))
[quote="_Leon_pro":2jxwmbgn][quote="dem0806":2jxwmbgn]
У тебя я понял 42-ой мотор. Сними гофру на впускном коллекторе,там есть 90% трещены,или микротрещины. От туда подсос. Потом отпиши,что и как.[/quote:2jxwmbgn]
Яка в вас витрата палива на 100км??? Бо я бачу що моя щось багато бере ще точно незнаю)))

[/quote:2jxwmbgn]
Завёл....8,поехал 10,полетел 15-17(город)
[quote="dem0806":2h2acfc5]Завёл....8,поехал 10,полетел 15-17(город)[/quote:2h2acfc5]
Ого! 15-17это не достижимый результат для моего 2.8)) у меня больше 14ти наверное никак не получиться:)))
[quote="Baal":t6mn7iva][quote="dem0806":t6mn7iva]Завёл....8,поехал 10,полетел 15-17(город)[/quote:t6mn7iva]
Ого! 15-17это не достижимый результат для моего 2.8)) у меня больше 14ти наверное никак не получиться:)))[/quote:t6mn7iva]
Не верю,это против законов физики. 2.8 с тапкой в пол 14 по городу????????????????

Дякую вам за поради на рахунок обертів!!!

Дійсно знявши гофру з низу вона буда порвана!!
[quote="_Leon_pro":12riqgv2]Дякую вам за поради на рахунок обертів!!!

Дійсно знявши гофру з низу вона буда порвана!![/quote:12riqgv2]
Не за что