подскажите толковую диагностику
Всім привіт! Порадьте гарну якісну компютерну діагностику! Наразі зауважу, що я вже був в клоунів з не зрозумілою для них і для мене програмою яка показує тільки лямбду! Я цю помилку ще бачив чотири роки назад при покупці авто! мотор М40 316і 1993 р.в.

Мешкаю в Києві.
[quote="grv888":nrbns6sa]Всім привіт! Порадьте гарну якісну компютерну діагностику! Наразі зауважу, що я вже був в клоунів з не зрозумілою для них і для мене програмою яка показує тільки лямбду! Я цю помилку ще бачив чотири роки назад при покупці авто! мотор М40 316і 1993 р.в.

Мешкаю в Києві.[/quote:nrbns6sa]
А какие еще ты бы хотел увидеть там ошибки?
Наприклад, цього літа відпочивав в Криму. В наслідок довгої дороги вирішив заїхати по місцю на діагностику! заїхав на пеше ж сто! без всяких проблем підєднали авто до компа і все як на долоні! навіть стан повітряного фільтру! тиск бензонасоса і т.д. Корче потрібна повна компютерна діагностика! Томущо є проблеми!
[quote="grv888":pz77gg9n]Наприклад, цього літа відпочивав в Криму. В наслідок довгої дороги вирішив заїхати по місцю на діагностику! заїхав на пеше ж сто! без всяких проблем підєднали авто до компа і все як на долоні! навіть стан повітряного фільтру! тиск бензонасоса і т.д. Корче потрібна повна компютерна діагностика! Томущо є проблеми![/quote:pz77gg9n]
где это в Крыму такие чудеса происходят?
[quote="grv888":1kql3qhs]Наприклад, цього літа відпочивав в Криму. В наслідок довгої дороги вирішив заїхати по місцю на діагностику! заїхав на пеше ж сто! без всяких проблем підєднали авто до компа і все як на долоні! навіть стан повітряного фільтру! тиск бензонасоса і т.д. Корче потрібна повна компютерна діагностика! Томущо є проблеми![/quote:1kql3qhs]
Состояние воздушного фильтра...

круто. А я обычно без компа определяю. Ты скажи что тебя беспокоит, зачем тебе диагностика?
Ну трясет его! Свечи менял, топливный фильтр тоже, провода в норме! И последнее время отсечка срабатывает раньше чем была! грешу на какой-то датчик!

Масла не берет вообще. Росход нормальный! Что делать?

ты про сто крымскую расскажи. что и где. а то я даже не поверил своим глазам твоему рассказу.
недавно боролся с подобным, отсечка сдвинулась до 5500 об, зимой на заднем приводе то особо не заметить, потом начала сдвигаться вниз вплоть до 2500 и плохо заводиться, глохнуть на низких оборотах, диагностика кроме лямбды ничего не показывала, оказался датчик коленвала, определили методом тыка но можно и тестером померить его сопротивление
[quote="grv888":2rob8ey5]Наприклад, цього літа відпочивав в Криму. В наслідок довгої дороги вирішив заїхати по місцю на діагностику! заїхав на пеше ж сто! без всяких проблем підєднали авто до компа і все як на долоні! навіть стан повітряного фільтру! тиск бензонасоса і т.д. Корче потрібна повна компютерна діагностика! Томущо є проблеми![/quote:2rob8ey5]
давление бензонасоса тоже по компу смотрели?

[quote="318IS":3f6gmb76][quote="jelezjaka":3f6gmb76]підєднали авто до компа і все як на долоні! навіть стан повітряного фільтру! тиск бензонасоса і т.д.[/quote:3f6gmb76]

А ну-ка по-подробней пожалуйста, особенно про давления бензонасоса через комп

ПыСы: Ноутбук с манометром

[/quote:3f6gmb76]
нет, комп- ясновидящий...
новая утилита виндовс- вместо пасьянса можно доустановить карты таро.