Движок жесть. Троїть п.....ц!
сьогодні поміняв масла свечи фильта! І почалась жопа. На одном целиндрі доїхав додом, а в мене їх чотири! Троїть п.....ц! НЕ знаю, що за хрень! До заміни все було гуд! Ще вчора сміявся з тем по поводу двігла м40 1.6 "про його не рівну роботу" а сьгодні прокляв цей металолом! Він до цього робив ідеально!
Короче двіжок М40 316і. Потрібен майстер, з програмою під цей двіжок! чи діагностікою підїду в любу точку Києва!
Друзі порекомендуйте якогось нормального спеца, а не кулибіна який скаже поміняти пів двігла, а потім скаже та це такий мотор! В таких я вже був! "Мега Бемвістів" Ці ізвірги в кожному гаражі чаляться!
Нєрви на взводі!
не вопрос! Завтра можу підїхати! Прога є по цій двіжці?
[quote="grv888":rngohycg]не вопрос! Завтра можу підїхати! Прога є по цій двіжці?[/quote:rngohycg]
У их есть всё по диагнозе твоего мотора

Як там ціни?
[quote="grv888":n49ozsip]Як там ціни?[/quote:n49ozsip]
Денег хватит ,цены нормальные

ти в них шось собі робив?
[quote="grv888":9krohc6h]ти в них шось собі робив?[/quote:9krohc6h]
Много машин и не только себе,около 10 лет их знаю
[quote:2spphduk]сьогодні поміняв масла свечи фильта! І почалась жопа. На одном целиндрі доїхав додом, а в мене їх чотири! Троїть п.....ц![/quote:2spphduk]
Если эти события связаны с такой работой, то только из-за свечей. Себе поставил Денсо КТ20 - очень хорошие свечи и недорого. Троить может еще из-за форсунок. Пережил эти вещи уже давно. Может и из-за датчиков каких, но это очень вряд ли.
а что за свечи поставил?!
А может просто провода местами перепутали

[quote="318IS":kic99xp6]А может просто провода местами перепутали

[/quote:kic99xp6]

Такие симптомы после ротации свечных проводов
[quote="318IS":3rnbjd66]А может просто провода местами перепутали

[/quote:3rnbjd66]

Провода там не реально спутати!
Масло не переливали по уровню?
[quote="grv888":o2f20fcz]сьогодні поміняв масла свечи фильта! І почалась жопа. На одном целиндрі доїхав додом, а в мене їх чотири! Троїть п.....ц! НЕ знаю, що за хрень! До заміни все було гуд! Ще вчора сміявся з тем по поводу двігла м40 1.6 "про його не рівну роботу" а сьгодні прокляв цей металолом! Він до цього робив ідеально!
Короче двіжок М40 316і. Потрібен майстер, з програмою під цей двіжок! чи діагностікою підїду в любу точку Києва!
Друзі порекомендуйте якогось нормального спеца, а не кулибіна який скаже поміняти пів двігла, а потім скаже та це такий мотор! В таких я вже був! "Мега Бемвістів" Ці ізвірги в кожному гаражі чаляться!
Нєрви на взводі![/quote:o2f20fcz]
Приезжай на клубное СТО - всё разрулим.

Всё что надо есть.

Цены адекватные, специалисты с Баварии.

Звони, записывайся на приём

[quote="SERPROK":2atxc2tl]Масло не переливали по уровню?[/quote:2atxc2tl]
Ну по горлышко как всегда

Серый смеёшься... я тож вчера новые свечи поставил ngk поддраивает аж бегом